Forum

Verlenging Seizoens...
 

Verlenging Seizoenskaarten 22/23

Pagina 2 / 2 Eerste  
(@pascal)
Lid

De mensen op de commerciële afdeling bij RKC zullen het waarschijnlijk denken, maar wij mogen het zeggen; Veel beter dan dit aantal verkochte seizoenkaarten wordt het gewoon niet bij RKC. Het gaat denk ik nog heel lang duren voor we weer een beetje terug op het niveau komen onder de jaren van Jol & Co. RKC heeft een kern van 1000 supporters die elk jaar ongeacht de divisie komen en de rest zijn gewoon toeschouwers die een kaart nemen omdat RKC Eredivisie speelt. Je bent afgelopen seizoen 10e geëindigd in de Eredivisie. Veel mensen beseffen niet goed hoe ongelooflijk knap dit was. Als je dan vervolgens zo weinig seizoenkaarten verkoopt is dat gewoon treurig, maar hard gezegd inherent aan de club RKC. Dit gaat zomaar niet veranderen, laten we dan maar gewoon accepteren en de opmerkingen van andere clubs ‘niet Eredivisiewaardig’ etc. voor lief nemen.

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 14/07/2022 10:29 am
(@basbrok)
Lid
Geplaatst door: @boppah

@rkcw Ik vind 19% bij een volksclub als Ado eigenlijk nog schokkender. 

 

Maar in hun geval is misschien less wel more. 

Of mss wachten er in Den Haag een groot aantal mensen eerst nog even af of er niet binnenkort alsnog een brief van ADO/KNVB op de mat valt 😜 

Die kopen tot de winterstop mooi losse kaartjes 

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 14/07/2022 7:22 pm
(@robink)
Lid

Wat is de stand qua aantal verkochte seizoenkaarten?

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 26/07/2022 9:33 pm
(@ikzelf)
Lid

Goedemorgen namens een kennis van me :  Wie wil er een of twee rkc seizoen kaarten voor komend seizoen overnemen voor vak HH. Kosten normaal €225 per stuk. Ik bied ze nu aan voor €200 voor alle twee. (€100 per stuk) Ik heb deze gewonnen bij de vrienden loterij . Staan ook op marktplaats, dus weg is pech.

Dit bericht is 2 jaar geleden aangepast door Ikzelf
BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 06/08/2022 9:33 am
Pagina 2 / 2 Eerste  
Deel: