Forum

Kaart Verkoop
 

Kaart Verkoop

(@mikacarlsberg)
Lid

Ik vind de kaartverkoop van RKC voor uitwedstrijden en in de tijd van corona de thuis wedstrijden steeds belachelijker worden man man. 

Vaak krijg je een fout melding bij het bestellen van kaarten waardoor je of weer naar ze moet bellen wat een hele opgave is of je krijgt een mail terug dat ze er niks van snappen.... 

Als je dan uiteindelijk een kaartje hebt staat er dood leuk verkeerde informatie over wedstrijden van een jaar terug over corona maatregelen en je kan je kaartje omwisselen in het uitvak van Heerenveen terwijl we naar Emmen gaan.... Niet de eerste keer dit was ook al het geval in Arnhem stond er Amsterdam.... Ook staat er onderaan tot 13 maart bij het omwisselen.... is ook al best lang geleden.

Ik weet niet wie er daar werken maar heb het gevoel of ze het allemaal niet zo veel boeit. 

Bovenstaande problemen zijn er al sinds SVRKC gestopt is.

 

Citeren
Topic starter Geplaatst : 04/08/2022 10:09 am
(@basdon)
Lid

Ik herken de problemen, ik hoop dat ze er wat aan doen.

over kaartverkoop gesproken, er zou toch een kinder tarief komen? Een kind van 10 de volle prijs laten betalen is wat veel. Zo komen de vakken nooit vol! Als je rkc hierover mailt komt er maar geen antwoord

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 04/08/2022 6:12 pm
(@mikacarlsberg)
Lid

@basdon dit is nu al meer dan een jaar zo... rkc wil t niet zien en heeft er duidelijk geen prioriteit. Ook is hier al ooit aandacht aan besteed in de podcast en gezegd dat rkc er mee bezig was .. merk er niks van sinds deze zomer vind ik de communicatie bij rkc sws flink tegenvallen. Over kinderkaarten kan ik niet mee praten maar kan me t voorstellen dat bij de thuis westrijden 100% te vragen wel belachelijk. Zijn misschien de kaarten in het kindervak niet goedkoper? Snap wel dat ze hij uit wedstrijden lastiger kunnen doen 19,40 voor een kaartje en vervoer vind ik een goede prijs en zelf nog vrij goedkoop.

 

BeantwoordenCiteren
Topic starter Geplaatst : 08/08/2022 8:18 am
(@basdon)
Lid

@mikacarlsberg Ik bedoel ook de tarieven voor de thuis wedstrijden. Het kids vak kost ook gewoon 20€ voor een kind.
Ik heb inmiddels antwoord terug dat ze met de kinder tarieven bezig. Wat het dan zo moeilijk maakt snap ik niet.

wat betreft de uit prijzen zijn die verder gewoon schappelijk en zelfs vrij laag voor wat je krijgt.

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 08/08/2022 11:34 am
(@mikacarlsberg)
Lid

@basdon fijn dat ze hebben gereageerd... en ze er hopelijk voor u wat mee gaan doen inderdaad 20 euro is niet normaal voor een kind nee... hopelijk gaan ze nog wat doen aan t systeem

BeantwoordenCiteren
Topic starter Geplaatst : 08/08/2022 11:47 am
Langstraat
(@langstraat)
Lid

Ook niet zo handig dat er geen stadion kassa's meer zijn , nu moeten mensen achterlijk lang wachten in de fanshop om een kaartje te bemachtigen.  Ja , het kan ook online maar veel ouderen willen of kunnen dat niet.

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 15/08/2022 4:51 pm
 Tim
(@tim)
Oprichter Programmeur Supporter

Wat betreft de kaartverkoop online: Daar is iedereen (inclusief de club zelf) over van mening dat het een *** systeem is. Ze zijn dan ook bezig om een nieuw systeem in gebruik te nemen voor de kaartverkoop, de verwachting is dat dit tijdens het WK (dus over een aantal maanden) in gebruik te nemen, tot die tijd is het dus nog even behelpen met de ellende die we nu hebben.

Wat betreft dat kindertarief: Daar is inmiddels duidelijkheid over, zo zie je dat kids voor 5 euro mee mogen tegen Feyenoord, dat lijkt me een meer dan prima prijs.

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 16/08/2022 5:05 pm
RobinK reageerde
Deel: