Forum

VVV - RKC
 

[Opgelost] VVV - RKC

Pagina 2 / 3 Eerste     Laatste
copi
 copi
(@copi)
Lid

We mogen nu blij zijn als er na afloop een puntje voor ons overblijft.

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 08/05/2021 9:54 pm
Zeljko
(@zeljko)
Lid
Geplaatst door: @copi

We mogen nu blij zijn als er na afloop een puntje voor ons overblijft.

12 nederlagen op rij voor de Venlonaren en wij weten het WEER te verkloten! 🤬 Het is hopen op een wonder in de laatste 10 minuten.. 

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 08/05/2021 10:40 pm
(@ardvpeppen)
Lid

WAT EEN WANVERTONING

 

#GRIMOUT

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 08/05/2021 10:54 pm
DrDoom reageerde
Zeljko
(@zeljko)
Lid
Geplaatst door: @ardvpeppen

WAT EEN WANVERTONING

 

#GRIMOUT

Je mag blij zijn dat je nog een pingel krijgt en Hansie persoonlijk de 4-3 voorkomt.

Daneels, stokkers en John dienen aanvallende injecties te zijn, maar ze hebben alle drie werkelijk helemaal niets gebracht! Zelfs een bal fatsoenlijk aannemen is voor deze mannen geen vanzelfsprekendheid. 

Respect voor Richard die opnieuw 88 minuten de longen uit zijn lijf heeft gerend en 100% inzet heeft getoond!

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 08/05/2021 10:59 pm
DrDoom reageerde
(@thomie12345)
Lid

Lekker Quasten op de bank zetten. Wat is dat nou man. 7 keer over rechts staan we niet goed. Dat ziet niemand, maar Paul staat altijd goed gepositioneerd daar en de wissels verlies je het vanavond op. Tahiri eruit, ngonge eruit en sow eruit de bal niet meer in de ploeg en klaar. Had Quasten erin moeten brengen eigenwijs wederom van trainer 

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 08/05/2021 11:01 pm
DrDoom reageerde
copi
 copi
(@copi)
Lid

We zullen VVV wel even. Want oh oh oh wat zijn die slecht. Maar weet je wat het beroerde is, RKC is net zo bagger, helaas. En van mij mag die Grim ook oplazeren. Heeft nog een seizoen te goed geloof ik, klaar ben je ermee.

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 08/05/2021 11:04 pm
DrDoom reageerde
(@ben-rienstra)
Lid

Fred Grim is officieel zijn verstand verloren. De trainer, die ons veel gebracht heeft en een boegbeeld is van wederopstanding die we hebben meegemaakt in de eerste divisie, is helemaal de weg kwijt.

Lutonda is betrokken bij alle tegengoals. Staat bij de 2e goal 10 meter aan de buitenkant te dekken, ongehoord. En op de bank zit paul quasten, een van de betere backs uit het rechterrijtje. 

Waanzin en willekeur regeert in het selectiebeleid van de trainer, kwaliteit speelt geen rol.

Het enige wat we nu nog kunnen doen is hopen en bidden dat we heel veel geluk hebben en toch nog in de eredivisie mogen blijven.

Dit bericht is 3 jaar geleden aangepast door Ben Rienstra
BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 08/05/2021 11:23 pm
 Tim
(@tim)
Oprichter Programmeur Supporter

Ik moet terug komen op mijn bericht van eerder vandaag; Lutonda is ongelofelijk hard door het ijs gezakt, helaas.

Het gaat billen knijpen worden komende week. Ik denk dat ik vanavond maar in een FC Groningen pyjama slaap.

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 08/05/2021 11:35 pm
DrDoom reageerde
(@ardvpeppen)
Lid

Ik vind het dan ook zo erg dat de commentator Gaari de schuld van beide doelpunten gaat geven, Gaari probeert in ieder geval nog voor een man te komen (die niet eens de zijne is)

 

Om even op Tim in te haken, dan doe ik mijn PSV onderbroek aan

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 08/05/2021 11:55 pm
DrDoom reageerde
(@basbrok)
Lid

Tsja, ik heb er maar eens een nachtje over geslapen voor ik aan het schrijven ging. Maar het is toch vooral teleurstelling die overheerst. 

In alle eerlijkheid: na de 3-2 ben ik ergens nog wel "blij" met een punt, maar over het geheel overheerst er vooral teleurstelling. 

 

Lutonda is wat mij betreft gister compleet door het eis gezakt. En ik begrijp ook niet waarom Grim in dit soort wedstrijden terugvalt op de onervaren Lutonda in plaats van de ervaring van Quasten. Wellicht moet Lutonda aan een X-aantal contractuele minuten komen of heeft Quasten zich echt misdragen, maar anders haal je zo'n Lutonda in de rust er af.

 

Een hele analyse over de wedstrijd gister heb ik weinig zin in. Ik denk dat de analyse van Hugo Borst in de rust het complete verhaal vertelde. En ik zou mezelf alleen maar herhalen door weer te zeggen: "mooi voetbal is een middel, geen doel" en dat besef lijkt bij RKC maar niet te willen komen.

 

Positieve dat ik nog wel wil melden: we hadden de VAR eens een keer niet tegen vandaag. Want ik denk dat er in veel huishoudens vreemd opgekeken werd toen de bal ineens op de stip ging.

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 09/05/2021 7:33 am
(@rogiera)
Lid

Wat negatief zijn we weer.

Deze wedstrijden liggen ons niet . RKC heeft geen strijd spelers. Vvv speelde alles of niets. Met de moed de wanhoop. Met dit punt ben je niet rechtstreeks gedegradeerd. Dat hadden we vooraf al niet durven dromen.

 Donderdag zullen de kansen er beter voor staan, tegen een uitgespeeld Twente.

Pakken we 3 punten is rechtstreekse handhaving zeer realistisch..( mischien zouden sommige supporters dat hier ook eens moeten zijn)   

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 09/05/2021 9:57 am
 Tim
(@tim)
Oprichter Programmeur Supporter

Ik merk dat de emoties hoog op lopen, daar is an zich niets mis mee, maar zullen we het wel gezellig houden? 

 

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 09/05/2021 10:37 am
(@robbie-van-der-kaay)
Lid

Gisterenavond mijn huwelijk op het spel gezet door op vakantie in Zoutelande toch naar de wedstrijd tegen VVV te kijken. Vandaag zet ik wederom mijn huwelijk op het spel door achter de laptop ook nog eens de wedstrijd te analyseren. En ik moet de komende dagen weer krediet op proberen bouwen om donderdag de wedstrijd tegen FC Twente te kunnen kijken, want dan ben ik nog steeds op vakantie 😀. Terug naar de wedstrijd van gisteren. Eigenlijk zit ik nu vol ongeloof achter de laptop. Hoe is het mogelijk dat RKC punten laat liggen tegen veruit het slechtste team uit de eredivisie. De laatste 12 wedstrijden verliest VVV kansloos met doelsaldo 7 voor en 35 tegen. En ja hoor, tegen RKC scoort VVV 3 keer en dat hadden er ook zomaar 6 kunnen zijn. Probeer dan nog maar eens positief te blijven. Laat ik in ieder geval realistisch zijn. Grim blundert door Sow te wisselen voor Stokkers. Meteen zie je de terugtrekkende beweging van RKC en gaan ook Oosting en Ngonge minder spelen. Toeval? Nee!. Nadat ook Tahiri wordt gewisseld voor Augustijns speelt RKC alleen nog maar toevalsvoetbal en wordt het echt billenknijpen. Dat blijkt ook wel want alleen dankzij de handsbal van VVV komen we hier nog goed weg met 1 puntje.

Lamprou: komt nu eindelijk ook bij hoge ballen en redt 2 keer achter elkaar knap na een ongelukkige sliding van Meulensteen; 7

Gaari: bij beide doelpunten van VVV vergeet hij op tijd te knijpen en laat de tegenstander voor hem komen: 4,5

Meulensteen: komt te vaak voor, ook nu weer: een voorzet valt precies tussen hem en Touba in, waardoor v. Crooy geheel vrij kan inkoppen. Bovendien acht ik hem mede verantwoordelijk voor de vele kansen die dit armtierige VVV krijg; 5,5

Touba: de fantastische kunstbiljart assist op Oosting levert hem een voldoende op. Toch vind ik hetzelfde als voor Meulensteen geldt: het leiden van een verdediging zit er nog steeds niet in: 6

Lutonda: normaal ben ik erg gecharmeerd van hem, maar wat hij gisteren liet zien sloeg werkelijk nergens op: 3,5

Anita: kon veel minder de stempel op de wedstrijd drukken en daardoor kwam er ook te veel druk op de verdediging; 5,5

vd Venne: ondanks zijn weer vele vuile meters ook een punt van kritiek: bij een counter komt RKC er met 3 man gevaarlijk uit. In plaats van dit slimmer uit te spelen besluit hij egoistisch de bal in de verre hoek proberen te krullen. Een voorbeeld van zelfoverschatting die we in deze fase niet kunnen gebruiken: 6

Tahri: speelde niet grootst, maar was bijna onzichtbaar verantwoordelijk voor het spel naar voren. Na zijn wissel voor Augustijns merkte je dat pas: weg laatste restje voetbal: 6

Oosting: Grim heeft eindelijk door dat hij geen spits is die er moet staan maar er moet komen: 6,5

Sow: was duidelijk ontevreden over zijn wissel. En terecht. Met Stokkers erbij kwamen Oosting en Ngonge wat meer "te zwemmen"; 6

Ngonge: het bewijs dat alles begint met de juiste instelling. Pas dan heeft een mannetje passeren effect. Combineer dat met een fluwelen traptechniek en een dosis lef (gewoon die pingel ff binnenschieten) en je snap niet dat Grim zolang heeft gewacht met zijn basisplaatsen; 8

Stokkers: was zeker niet alleen verantwoordelijk voor zijn matige invalbeurt. Wel had hij in het strafschopgebied niet zelf de bal uit de draai in willen schiet maar een simpele kaats op Oosting moeten geven; 5,5

Augustijns: voegde werkelijk niets toe aan het team. Weg voetbal; 5

John/ Daneels/ Mulder: inclusief blessuretijd zie je in 7 minuten tijd het verschil. Mulder die ten koste van alles een doelpunt voorkomt vs. John en Daneels die hopeloos uit vorm zijn en dus niets toevoegen.

Ondanks het gelijke spel alles nog in eigen hand. Behalve als W2 gaat stunten tegen PSV en Emmen wint van Groningen.

 

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 09/05/2021 12:02 pm
RKCW
 RKCW
(@rkcw)
Lid

Uiteindelijk ben ik gewoon tevreden met het punt, hiermee ontloop je hoogstwaarschijnlijk directe degradatie, iets waar ik voor getekend had aan het begin van het seizoen.

Dan de wedstrijd: wij zijn allemaal kritisch, dat moet natuurlijk ook kunnen. Maar eindelijk loopt Grim het veld op met een basis 11 wat redelijk overeen komt met de wensen van het forum. Afgelopen pot tegen AZ speelde zij degelijk, toen was er veel lof te lezen over bijvoorbeeld Lutonda en Gaari, de spelers die gisteren finaal door het ijs zakte.

Ik denk dat Grim gelijk had door John en Daneels uit de basis 11 te houden, voorin liep het nu gewoon een stuk beter. Wat ik niet begrijp is dat ook de backs geslachtofferd werden, Quasten en Bakari hebben laten zien meer dan degelijk te zijn voor RKC begrippen met weinig verdedigende fouten.

Ook de wissels kan ik moeilijk begrijpen. Sow had geel op zak, die kan je dan wisselen. Maar het voetbal ging er compleet uit en dat met 3 verse krachten. Wel heerlijk om te zien dat Hans in die paar minuten (en Richard vd Venne 88 minuten) alles geven voor de club. 

Achja, eindstand 3-3, directe degradatie ontweken, zelf nog alles in de hand om play offs af te wenden. Het kan slechter mensen!

 

 

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 09/05/2021 12:34 pm
RKCW
 RKCW
(@rkcw)
Lid

@tim, mag ik jou verzoeken om vaker bepaalde pyjama's te dragen? Volgende week van SC Heerenveen bijvoorbeeld? 🤣 🤣 🤣 

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 09/05/2021 1:43 pm
DrDoom reageerde
Pagina 2 / 3 Eerste     Laatste
Deel: