Forum

RKC - PEC Zwolle
 

RKC - PEC Zwolle

Ton1989
(@ton1989)
Lid

Ik hoop dat het feit dat we thuis spelen het beste bij de spelers naar boven haalt. Niks veranderen aan de opstelling,  behalve uiteraard Gaari die geschorst is.

Moet toch een morele opsteker zijn geweest die overwinning in Almelo. Heb er wel vertrouwen in.

Citeren
Topic starter Geplaatst : 07/05/2024 9:45 pm
(@wiellus)
Lid

Niks veranderen aan de opstelling? Wil je komende zondag weer met 10 man spelen? Zet Mats maar lekker op het bankje en laat Margaret of Cleonise maar beginnen. Die tonen meer inzet, lopen meer dan Mats doet en voetballend brengt hij ook nog niet heel veel meerwaarde. Tenzij je Mats op 10 zet en dan nog steeds Cleonise/Margaret brengt voor Niemeijer, maar of komende zondag nou de wedstrijd is om dat nog te proberen.. Het is in ieder geval duidelijk dat het plannetje van Fraser met Mats op rechtsbuiten niet geslaagd is, want hij is geen schim van de speler die hij kan zijn.

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 08/05/2024 9:29 am
(@rogier)
Lid

Kan RKC niet een oproep doen om in het geel of blauw te komen aanstaande zondag?

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 08/05/2024 1:15 pm
DejanRKC reageerde
(@dejanrkc)
Lid

@rogier Dat zou erg mooi zijn!

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 08/05/2024 3:19 pm
(@basbrok)
Lid

We hebben het weer in eigen hand en dat tegen een wisselvallig Zwolle. En dan bedoel ik eigenlijk: een Zwolle dat sinds begin februari pas 10 punten gepakt heeft..... waarvan 7 in de laatste 4 potjes.  En van die 7 punten pakten ze er 6 tegen Excelsior en Heracles.....

 

Kortom: de hosanna dat we slechts tegen Zwolle spelen mag van mij nog even in de schuur blijven. Ze hebben de laatste weken laten zien dat ze gewoon kunnen winnen van ploegen die ongeveer net zo presteren als wij.

 

Belangrijkste: beuken! Net als Heracles vind Zwolle het ook niet heel leuk om fysieke wedstrijden te spelen. En met Bas Nijhuis als scheids, kun je net iets meer dan normaal. 

 

Weet je zondag te winnen, dan is het potje tegen PSV om des keizers baard. Dus zondag gewoon alles geven! Het hoeft niet mooi, het hoeft niet met 5-0, het moet gewoon een resultaat worden. Dan is je seizoen klaar, je onuitgesproken doelstelling met kunst- en vliegwerk gehaald én kun je al beginnen met je plannen voor volgend seizoen.

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 10/05/2024 8:31 pm
DrDoom reageerde
Bakari
(@bakari)
Manusje van alles

We leven, en daar is alles mee gezegd. Sta je tegen 10 man, heb je de kans om door te drukken en je veilig te spelen. Gaat er weer op zijn Frasers de handrem er op. Nu hangt alles af van de loterij van volgende week. 

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 12/05/2024 5:39 pm
(@willem)
Lid

Weer kapot geergerd aan Lokesa , Roemeratoe en Meijers die geen enkele goede voorzet heeft gegeven

Geen idee wat die in het elftal doen.

eens met @bakari , er blijft gewoon niets uitgaan van Fraser, instelling. Opstelling en wisselbeleid, als een zoutzak in zijn trainingspak op de stoel blijven zitten. Sta je tegen 10 man ga je toch vol voor de overwinning, ze zullen toch de tussenstand bij excelsior toch ook wel weten.

 

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 12/05/2024 5:57 pm
copi reageerde
Bakari
(@bakari)
Manusje van alles

@willem Wat heb jij tegen Roemeratoe, die jongen speelt prima, beste man op het middenveld. Niemeijer en Oukili lopen er verloren bij. 

Lokesa is een leuke speler, zijn acties zijn goed, maakt vaak toch de juiste keuzes, looplijnen zijn goed. Maar het rendement is dramatisch, als hij dat goed zou krijgen dan hebben we er een goede speler bij. 

 

Meijers valt mij tegen, Lutonda deed het prima toen Meijers geblesseerd was. Brengt ook meer loopvermogen en beweging. 

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 12/05/2024 7:14 pm
(@wiellus)
Lid

Hugo Borst heeft dus met dezelfde verbazing naar de laatste minuten gekeken. Hoe het kan dat als je nog 6 minuten hebt tegen 10 man, je gaat gokken op het gelijkspel en het doelsaldo in de laatste wedstrijd.. Hopelijk komt zijn constatering, dat RKC het eredivisieschap verloren heeft, niet uit..

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 13/05/2024 9:41 am
(@dejanrkc)
Lid

Poeh, wat een enorm belangrijke 1-1. Ik moet zeggen: ik snap wel het dilemma dat de spelers en/of Fraser hadden na de 1-1 in de blessuretijd. Ga je vol op de aanval om nog de 2-1 te maken met het risico op een tegengoal in de counter? Of zorg je ervoor dat die 1-1 blijft staan en hoop je dat Feyenoord zijn sportieve plicht doet? Mijn gevoel zei doorgaan en proberen die 2-1 te maken, maar mijn geweten zei koester dat puntje. Beide opties waren/zijn zeer riskant.

Ik zie ons geen punt pakken in Eindhoven. Heel misschien als PSV heel gek doet op Ibiza en RKC boven zichzelf uitstijgt dat er nog wat in zit, maar daar moeten we gewoon niet op rekenen. Fraser en spelers hebben de bal bij Feyenoord gelegd, dus dan zal ik dat ook maar doen. Laten we hopen dat de grote gok goed uitpakt!

Edit: nog complimenten voor het spandoek! Zag er goed uit!

Dit bericht is 6 dagen geleden aangepast door DejanRKC
BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 13/05/2024 11:15 am
(@pascal)
Lid

Ik vrees door het resultaat het ergste. Ik verwacht dat Feyenoord wel wint maar eerder met een 1/2-0 dan mag je maar met max 4-0 verliezen. Ik verwacht een zeer gretig PSV met een hongerige Luuk de Jong die nog topscorer kan worden. Dit kan zomaar 5/6-0 worden en dan ben je er gewoon geweest. Enigste wat je kan hopen is dat Feyenoord 90 minuten lang blijft gaan en niet snel gas terug gaan nemen. 

In Ehv aub zonder Seuntjens gaan spelen, anders kun je net zo goed met 10 man gaan voetballen. Niemeijer oog erg zwak. Min en Cleonise voorop en het middenveld verstevigen. Hopen dat je de eerste psv storm kan doorstaan zonder tegendoelpunten. 

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 13/05/2024 6:49 pm
Bakari
(@bakari)
Manusje van alles

@pascal Ik hoop dat Dario er weer bij is:

 

-----------------------------Vaessen

Lelieveld----Adewoye-----------Buijs------Lutonda

------------------------Felida

-------------Oukili-------------Roemeratoe

---------------------Nijmeijer? (zou niet weten wie anders)

-------------Min--------------Cleonise

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 13/05/2024 6:57 pm
Deel: