Forum

RKC - Heracles
 

RKC - Heracles

Pagina 2 / 2 Eerste  
Streppel1968
(@streppel1968)
Lid

@tim Zo'n seizoen had FC Groningen ook, en Willem II daarvoor ook. statistisch gezien, had je moeten winnen. maar het gebeurd niet. En zo sta je aan het eind van het seizoen op een plek welke je niet wil.

Treurigste van afgelopen vrijdag, vond ik in extra tijd: 2 corners, keeper mee naar voren, 2 spitsen van 1,90m en dan 2x een korte corner nemen, met 0 rendement ipv vol voor de pot gooien.

Ik denk dat de vrijdagavond wedstrijd vast een voorproefje was voor volgend seizoen. Wel de complimenten, maar niet de punten.

En ik hoop dat Seuntjens dat om kan gaan draaien, maar het is geen Messi he 

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 15/01/2024 8:20 pm
Bakari
(@bakari)
Manusje van alles

@basbrok Eens. Dario was ook de beste man bij RKC. Waar ik vooral van schrok was dat de altijd zo stabiele Lelieveld en Adewoye gigantisch door een ondergrens zakte. En de meerwaarde van Niemeijer zie ik niet, hij was onzichtbaar en als hij de bal was maakte hij steevast de verkeerde keuze. Lokesa speelde niet zijn beste wedstrijd maar deed het stukken beter. Verder moet Fraser Cleonise en Stevanovic een keer van kant laten wisselen. Ze trekken naar binnen, komen 1 man voorbij en lopen zich vast op de 2e, keer op keer.... Ondertussen staat Kramer er voor Jan met de korte achternaam want voorzetten komen er niet.

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 15/01/2024 8:27 pm
(@pascal)
Lid

@bakari 

Met een gevaarlijke indraaiende bal is ook niks mis. Cleonise heeft af en toe wel eens zo'n voorzet, zoals Bel Hassani ze vaak gaf op Kramer, maar het komt er idd te weinig uit. 

We hebben gewoon een veel te laffe trainer. Eindeloos gebrei wat niks oplevert. We zouden echt behoefte hebben aan een type Dick Schreuder die in deze fase de boel komt opschudden en gewoon 3-4-3 ging spelen met PEC Zwolle wat ze heel veel punten opleverde. En ja, dan zullen we een paar keer op ons bek gaan maar dan wordt er tenminste wel iedere wedstrijd gespeeld om de 3 punten. We beginnen vaak pas te voetballen als we achterstaan. Dit RKC vertoont alle elementen van een degradatiekandidaat. Leuk meevoetballen, maar geen meedogenloosheid in beide zestienmeters. Ik ben blij met Mats Seuntjens, maar ik vrees ervoor dat iedereen nu van hem verwacht dat hij wel even de verlosser is, hij kan het ook niet alleen. De volgende 2 thuiswedstrijden moeten echt minimaal 4 punten opleveren. 

Dit bericht is 4 maanden geleden aangepast door Pascal
BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 16/01/2024 10:19 am
Bakari
(@bakari)
Manusje van alles

@pascal Met een indraaiende bal is ook niks mis. Maar als je, je 2x vastloopt dan moet je wat anders verzinnen. We hebben 2 buitenspelers die de ruimte achter de spits induiken, waar we ook al Lokesa en Niemeijer hebben lopen. Oosting liet de vleugels over de wedstrijd regelmatig van plek wisselen, dat bracht afwisseling en verrassing. 

Verder heb je helemaal gelijk. 

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 16/01/2024 11:10 am
 Tim
(@tim)
Oprichter Programmeur Supporter

Geplaatst door: @streppel1968

@tim Zo'n seizoen had FC Groningen ook, en Willem II daarvoor ook. statistisch gezien, had je moeten winnen. maar het gebeurd niet. En zo sta je aan het eind van het seizoen op een plek welke je niet wil.

En Volendam ook, en die draaide het na de winterstop ineens helemaal om. Ik snap je punt, en ook de rest hier. Maar om nu vanaf begin januari de moord en brand te schreeuwen hebben we niet zo veel aan. Er wordt gericht versterkt met een Seuntjens. 

Ik zie niet zo goed wat 'ze' nu nog meer kunnen doen. Ik zie links en rechts dat er wordt geroepen om Fraser buiten te gooien, maar dat is natuurlijk totaal geen oplossing met de gehele staf die onder/door hem is gekomen. Dan flikker je Fraser buiten, en dan?

Ja, het is zorgelijk waar we staan en hoe we vrijdag stonden te ballen. Héél zorgelijk, maar ik kan me niet voorstellen dat ze dat zelf ook niet zien. Wie weet draait het met Seuntjens wél allemaal net de goede kant op.

 

 

BeantwoordenCiteren
Topic starter Geplaatst : 17/01/2024 2:31 pm
Prince reageerde
(@wiellus)
Lid

Wat me het meeste zorgen baart is dat iedereen binnen RKC zegt als we zo blijven voetballen dan komen de resultaten vanzelf, want het ligt alleen aan de afwerking. Als we zo blijven voetballen, dan gaan we er aan het einde van het seizoen zonder strijd kei hard uit.. De inzet/beleving die werd getoond net na de rust tot de 1-2, dat zou de basis moeten zijn voor elke minuut van elke wedstrijd en dan kun je een keer verliezen maar heb je er wel alles aan gedaan.

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 17/01/2024 4:30 pm
Pagina 2 / 2 Eerste  
Deel: