Forum

FC Utrecht - RKC Wa...
 

FC Utrecht - RKC Waalwijk

 Tim
(@tim)
Oprichter Programmeur Supporter

De week is weer doormidden, we mogen weer vooruitkijken naar de volgende pot. Opnieuw een uitwedstrijd. Dit maal de laatste voor de winterstop, we gaan namelijk op bezoek bij en in Utrecht.

Afgelopen weekend was opnieuw een domper, hopelijk kunnen we in Utrecht wel minimaal een punt meenemen om met een goed gevoel de winterstop in te gaan.

Ik verwacht een vergelijkbare opstelling als de laatste weken tegen Excelsior en Fortuna.

Citeren
Topic starter Geplaatst : 13/12/2023 2:40 pm
(@wiellus)
Lid

Ik zie geen reden om de opstelling te wijzigen, omdat het simpelweg de 11 beste spelers van deze selectie zijn. Vorig jaar had je een bank/wissels waar je sterker van werd of anders mee kon gaan voetballen, nu is dat maar zelden het geval.

Waarschijnlijk tegen beter weten in hopen op een punt tegen een Utrecht dat de weg naar boven weer gevonden lijkt te hebben.

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 13/12/2023 5:47 pm
Luc
 Luc
(@luc)
Luctor et emergo

Ik zie ook geen reder de opstelling te wijzigen, en schat Utrecht hoger in dat Fortuna.

Kans op een puntje lijkt minimaal.

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 13/12/2023 6:39 pm
Ton1989
(@ton1989)
Lid

Ik vind Lelieveld wel aan de matige kant de laatste tijd, maar hebben we een beter alternatief.

Verwacht ook geen wijzigingen

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 16/12/2023 1:52 pm
(@wiellus)
Lid

Het alternatief voor Lelieveld is Gaari of Meir.. En het feit dat Gaari wanneer Lelieveld gewisseld wordt de voorkeur krijgt boven Meir geeft te denken over de kwaliteiten van Meir..

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 16/12/2023 2:30 pm
(@willem)
Lid

Hoop dat ze een keer met een goede mentaliteit het veld instappen, als je dat zag tegen Fortuna, daar zakte je broek van af

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 16/12/2023 4:59 pm
(@willem)
Lid

Precies waar ik bang voor was, geen inzet, slappe hap, netzoals Fraser uitstraald, gooi die trainer gewoon buiten en stel er 1 aan die ze wel kan motiveren 

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 16/12/2023 6:09 pm
(@wiellus)
Lid

Petro is vrij..

En in de winterstop een andere aanvoerder zoeken, wat Kramer aan het doen is kan niet meer.. De manier waarop hij totaal gefrustreerd de rebound van de penalty over schiet en niet heel veel doet in de wedstrijd, aanvoerder onwaardig..

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 16/12/2023 7:54 pm
copi
 copi
(@copi)
Lid

Niet Kramer is onwaardig, maar de zogenaamde nieuwe aanwinsten zijn onwaardig, Eredivisie onwaardig. Niemand ervaart plezier bij het aanschouwen van het spelbeeld van RKC. Ze kunnen waarschijnlijk niet beter. Dat is nog het ergste, zijn afhankelijk van de faalheid van de tegenstander, kunnen zelf niks afdwingen. En maar zakken op de ranglijst. Zou het een aderlating zijn voor de Eredivisie als RKC degradeerd? Hopelijk bestaan wonderen.

nn

Dit bericht is 5 maanden geleden 2 keer aangepast door copi
BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 17/12/2023 3:28 pm
Bakari
(@bakari)
Manusje van alles

@copi Dat is wel heel kort door de bocht. 

Ik vind Meijers, Roemeratoe en Cleonise echt wel aanwinsten. Lokesa is er iets langer maar die ook. 

Het is Fraser die onlogische beslissingen maakt en simpelweg we hebben in kwaliteit ingeleverd. Het team van vorig jaar had te veel kwaliteit voor wat je van een club als RKC kan verwachten. We konden twee voorhoedes opstellen die meer dan eredivisiewaardig waren. Nu is dat allemaal veel en veel minder.

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 17/12/2023 3:43 pm
copi
 copi
(@copi)
Lid

Wat nou teveel kwaliteit voor RKC. Je kan ook overdrijven, zo goed was het nu ook weer niet. En wat is nu te goed voor RKC. Je moet toch altijd naar het hoogste streven. In het verleden had RKC selecties die makkelijk in het linkerrijtje meededen met hoogwaardig Eredivisie voetbal met uitstekende voetballers, teveel om op te noemen. Niet meer te vergelijken met nu jammer genoeg.

Dit bericht is 5 maanden geleden aangepast door copi
BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 17/12/2023 4:06 pm
Bakari
(@bakari)
Manusje van alles

@copi Dat waren jaren waar we eigenlijk ook boven onze stand leefde met veel geleend belastinggeld. Daarvoor zijn we ook gestraft met jaren onderin de KKD. Het team van vorig jaar was beter dan je realistisch van RKC kan verwachten. Dit team is stukken minder en de selectie lijkt ook niet in evenwicht te zijn.

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 17/12/2023 6:15 pm
Deel: