Forum

RKC - Heracles
 

[Opgelost] RKC - Heracles

Pagina 2 / 2 Eerste  
Ton1989
(@ton1989)
Lid

Wat een effectiviteit gisteren! Geweldig

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 22/02/2021 10:12 am
RKCW
 RKCW
(@rkcw)
Lid

Wat een heerlijke zondag was dit zeg!!!

Het was niet de mooiste wedstrijd, maar wel een zéér overtuigende overwinning. Onze Griekse goalie heeft fluitend van het weertje genoten zonder ook maar een beetje te transpireren.

Lamprou, 10 - Foutloos ? 
Bakari, 7,5 - speelde een lekkere pot, in dit soort wedstrijden is het echt een meerwaarde om zo'n enthousiast opkomende back te hebben.
Meulensteen, 7 - Goed
Touba, 7 - Goed
Quasten 8, - Eindelijk weer volledig fit, als je soms de combinaties met Anas ziet loopt het kwijl langs mijn mondhoeken. 

Anita 8,5 - Beste wedstrijd welke ik van Anita heb gezien, wat een powerhouse is dat zeg. Heel belangrijk bij de 2 en de 3-0.
Tahiri 8, - Heerlijke techniek, het middenveld van Heracles werd er dol van. 
VD Venne 8,5 - Ik ben fan, wat een doorbijtertje is dit zeg. Het ziet er soms wat klungelig uit, maar hij is overal op het veld te vinden. Zelfs bij een blessure perst hij er nog even een goaltje uit. 

Daneels 8 - Maakt een enorme groei door. Hierboven wordt gevraagd waarom hij speelt, ik denk dat Lennerd hier wel een passend antwoord op heeft gegeven (al moet ik toegeven dat ik ook zeer kritische geweest ben op Lennerd).
Oosting 7 - Ondanks dat er weinig dreiging vanaf komt vind ik hem wel een prima meevoetballende en balvaste spits
John 7 - Bij de goal liet hij zijn klasse zien, zeer koeltjes afgerond. Voor de rest zie ik (nog) niet waarom John na dit seizoen weer een stap omhoog zou gaan maken. 

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 22/02/2021 10:25 am
Ton1989 reageerde
(@willem)
Lid

En nu maar hopen op een gelijk spelletje woensdag ADO-W2

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 22/02/2021 12:21 pm
Pagina 2 / 2 Eerste  
Deel: