Forum

RKC - Fortuna Sitta...
 

RKC - Fortuna Sittard

(@wiellus)
Lid

Vanavond wederom een belangrijke wedstrijd tegen Fortuna Sittard. Gezien het feit dat Vitesse en Excelsior tegen elkaar spelen is het eigenlijk noodzakelijk te winnen vanavond, om zo in ieder geval meer clubs bij de strijd om plek 16 te trekken. En als je wint, dan trek je Fortuna er ook weer bij. Qua opstelling, ik zou het lekker zo laten staan als tegen Feyenoord. Min brengt veel meer voorin tov Kramer, je hebt veel meer druk naar voren en iemand die achter elke bal aan jaagt. Maar Fraser kennende zal hij Kramer wel weer opstellen..

Citeren
Topic starter Geplaatst : 24/02/2024 3:47 pm
DrDoom
(@drdoom)
Je maintiendrai !!

Man, man, man, wat een waardeloze wedstrijd was dit.
Op naar de vrijdagavond.

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 24/02/2024 10:11 pm
(@ben-rienstra)
Lid

De zoveelste keer dat de lafheid van Fraser rkc de das om doet. Wat een angsvoetbal. Inplaats van de laatste 20 minuten een spit erbij en vechten voor de winst, haalt hij Min eraf. Ongelooflijk en dan nog in minuut 89 met een extra aanvaller komen. Wat een aanfluiting. Ik verlang terug naar Oosting die in zo'n wedstrijd 5 aanvallende spelers binnen de lijnen zette.

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 24/02/2024 10:26 pm
DrDoom reageerde
Bakari
(@bakari)
Manusje van alles

Tja, 

 

Vrienden we kunnen ons gaat opmaken voor op zijn best nacompetitie. Het voetbalt aardig tot de 16 en daarna niks, verdedigend is het absoluut niet slecht, maar verder helemaal niks. Als je dit soort thuiswedstrijden tegen concurrenten niet weet te winnen, of op zijn minst niet weet te verliezen dan heb je niks in de eredivisie te zoeken. 

 

We kunnen hopen dat Seuntjens het nog gaat omkeren, maar ik zie het somber in. We hebben met Fraser de verkeerde trainer in huis gehaald, hij past niet bij RKC. We zijn qua voetbal terug in de Fred Grim jaren. Fanatsieloze wissels, nooit een aanvaller erbij of iets van risico. Rare wissels, waarom Margareth inbrengen (heeft werkelijk niks goeds gedaan) en geen Stevanovic? Waarom vasthouden aan een tactiek die voor geen meter werkt? 

Buitenspelers die continu naar binnentrekken en zich vastlopen, een spits die geen voorzet ontvangt ondanks zijn lengte.... En ga zo maar door. 

 

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 24/02/2024 10:32 pm
(@nilsrkc)
Lid

dit was echt oprecht tot nog toe de allerslechtste pot man man man waar hebben we in godsnaam naar zitten kijken zeg mist gewoon structureel kwaliteit denk dat je moet hopen dat de concurenten niet te te veel punten halen

Dit bericht is 2 maanden geleden aangepast door NILSRKC
BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 24/02/2024 10:43 pm
(@wiellus)
Lid

De enige met bezieling in de staf is Redan.. hoe de rest er bij zit/hangt.. Ze hadden beter Fraser buiten kunnen zetten ipv Hadouir. Als je Kramer dan toch brengt, zet hem dan naast Min en ga de ballen de 16 in pompen. Meijers mag ook wel een weekje oefenen op voorzetten geven, die komen ook nergens meer terecht.

BeantwoordenCiteren
Topic starter Geplaatst : 25/02/2024 12:09 am
(@thomie12345)
Lid

Er is geen aanvalsplan. Twee laffe ploegen gezien. 1 keer de bal centraal ingespeeld en het werd een kans via Lelieveld. 

Risicoloos gepruts. Geen aanvalstactiek en geen vertrouwen bij de spelers. Dat vertouwen is zorgwekkend dat is waar rkc voor staat jongens weer oplappen maar dat lukt niet dit seizoen

Toch spelen fortuna en Almere ook zo. Saai op geluk gebaseerd. 

Maar voor rkc mag je toch wat anders verwachten. Het verhaal waar de club voor staat zeker in de thuiswedstrijden. Dan wel de kans op degradatie maar niet op deze manier. 

Matig scoutingswerk ook dit seizoen hoor.

Je kan toch niet verachten dat niemeijer bel hassani gaat vervangen. 

 

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 25/02/2024 2:21 pm
(@thomie12345)
Lid

Henk houdt ons voor de gek in zijn persoptredens!

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 25/02/2024 3:21 pm
Starbuck
(@starbuck)
Lid

Na NEC thuis dacht ik dat het wel goed zou komen. Ook tegen Feyenoord zag ik een strijdend team. Tegen Fortuna was het echter weer slap en veel te vrijblijvend. Het lijkt wel of ze de urgentie niet zien. Ondertussen begint Vitesse steeds beter te spelen en pakken ze punten. ALs dit zo doorgaat staan we over een paar weken op een rechtstreekse degradatieplek. Ondertussen doet Min zijn stinkende best, loopt Kramer met zijn ziel onder zijn arm (hij krijgt geen bruikbare bal) en is er verder niemand in de selectie die een goal kan maken. Hoe komt dit nog goed..?

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 25/02/2024 9:42 pm
(@pascal)
Lid

Eerste 10 minuten waren nog alleraardigst. Daarna zakt het als een pudding in elkaar. Niemeijer echt onthutsend zwak. Voetbal is veel te voorspelbaar. Dit elftal mist gewoon zo veel kwaliteit. Zodra Margaret de boel moet gaan redden ben je de pisang.  Alle hoop was sinds de winterstop gevestigd op een speler (Seuntjens) die waarschijnlijk in de ‘cruciale serie’ niet eens in actie komt. Dat Min mocht beginnen t.o.v. Kramer vond ik nog prima te billijken, maar had ook graag gezien dat er meer risico genomen zou worden om Kramer gewoon naast Min te zetten in minuut 70 ipv een spits voor een spits. Tot overmaat van ramp heeft ook Vitesse nog gewonnen, waardoor we serieus moeten vrezen voor directe degradatie. Zij hebben nu het momentum te pakken.

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 26/02/2024 9:35 am
Deel: