Forum

Feyenoord - RKC
 

Feyenoord - RKC

(@pascal)
Lid

Wellicht een primeur, maar er was zo te zien nog geen topic voor deze wedstrijd die al gespeeld is. 

Er is al genoeg gezegd over de rode kaart. Die wordt wel gesponeerd mag ik hopen. Met 10 tegen 11 was het alleen maar tegenhouden. De jongens hebben ongelooflijk hard gewerkt en het was ze nog bijna gelukt ook om met 10 man een punt mee te nemen. MOTM was voor mij Van Den Buijs. Wat heeft die jongen ongelooflijk veel weggehaald achterin. Iedere voorzet was voor hem. 

Met deze strijdlust moeten zaterdag de punten in Waalwijk blijven!

Enne.. kan Kramer intern eens aangesproken op zijn (social media) gedrag. Na iedere nederlaag alleen maar bezig om Feyenoord te verheerlijken of sneertjes uit te delen aan Ajax. Aanvoerder onwaardig!

Citeren
Topic starter Geplaatst : 19/02/2024 11:09 am
(@dejanrkc)
Lid

Enorm trots op hoe hard het team heeft gewerkt! Organisatorisch stond het perfect, ik heb Min zo ongelooflijk veel meters zien maken als spits, ben benieuw op hoeveel km hij uiteindelijk is geëindigd. Maar grootste uitblinker was voor mij toch wel Van den Buijs, wat heeft hij ongelooflijk goed gespeeld, zat echt overal tussen en had een paar goeie ballen naar voren. Jammer dat het geen punten heeft opgeleverd, maar we kunnen met vertrouwen naar aankomende zaterdag.

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 19/02/2024 12:42 pm
Bakari
(@bakari)
Manusje van alles

Ik denk dat we met 11 ook wel hadden verloren, maar de wijze waarop is weel belachelijk. Het zit dit jaar qua voetbal tegen, maar ook arbitraal krijgen we de meest bizarre dingen tegen. Ik zie de KNVB er nog wel voor aan om niet te seponeren, zo arrogant zijn ze wel. 

Verder eens met bovenstaande reacties, Dario was geweldig en is het hele seizoen al goed. Ook een pluim voor Jeroen Houwen, Houwen heeft veel kritiek gehad toen hij werd gehaald, maar is gewoon een stabiele en prima 2e doelman. 

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 19/02/2024 1:22 pm
(@dejanrkc)
Lid

Trouwens wel grappig dat we dit seizoen (gezien de gespeelde wedstrijden) drie uitstekende keepers hebben 😉 Dat is ook wel eens anders geweest!

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 19/02/2024 2:09 pm
(@wiellus)
Lid

Dus toch een wedstrijd schorsing voor Etje, want het was natuurlijk ook duidelijk hands… Bizar dat de VAR oordeelt dat het geen hands is, maar de scheidsrechter niet naar de kant roept.. Andersom was deze kaart altijd terug gedraaid.

Het gedrag van Kramer, tja.. ik irriteer me al maanden mateloos aan Kramer en zijn absoluut aanvoerder onwaardig gedrag. Als hij nou van toegevoegde waarde was in dit elftal, maar dat ook niet. Laat Min maar mooi staan, werkt zich helemaal te pletter. Het is dan misschien niet allemaal technisch verfijnd en motorisch geolied, maar je speelt wel met 11 man ipv met 10,2 als Kramer opgesteld staat.

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 19/02/2024 7:52 pm
Deel: