Forum

RKC - FC Utrecht
 

[Opgelost] RKC - FC Utrecht

Pagina 2 / 2 Eerste  
(@basbrok)
Lid

Enige nuance op bovenstaande: ik moet wel zeggen dat ik er wel enige vorm van respect voor heb dat Van Eijck na de wedstrijd wél voor de camera komt én zijn fout toegeeft.

 

Neemt niet weg dat we er niks voor kopen. En blijf nog steeds van mening: de eredivisie is geen leerschool voor spelleiders.

 

Maar ik heb er ergens wel respect voor dat hij naderhand zijn fout toegeeft en niet voor zo'n camera als een volleerde Mohammed Saeed Al-Sahhaf kletspraat verkoopt. (Voor de liefhebber: zoekt u hem gerust op op Google)

 

Wat niet wegneemt: deze jongen zijn fluit in laten leveren!! Die kan nog niet fluiten op een station in Noord Oost Groningen om een stoptrein te laten vertrekken.

BeantwoordenCiteren
Topic starter Geplaatst : 07/03/2021 1:42 pm
(@robbie-van-der-kaay)
Lid

Wat een scheids en wat een VAR!

Lamprou: weer een zeer degelijke wedstrijd gekeept;6,5

Bakari: het begint toch wel stuitend te worden die slechte voorzetten, maar verdedigend verder goed; 6

Meulensteen: ik had het eerlijk gezegd niet snel verwacht maar hij wordt verdedigend steeds beter en hij heeft ook nog eens een geweldige diepte- en crosspass in huis. Die lukt nog niet altijd, maar toch; 6,5

Toumba: het is waarschijnlijk zijn type spel maar het ziet er soms wel heel nonchalant uit en nog steeds hou ik mijn hart vast als-ie besluit het middenveld in te dribbelen. En wat een schandalige overtreding op Kerk in de 94e minuut!; 6

Quasten: het blijft een rare vogel die briljante momenten kan afwisselen met onbegrijpelijke acties; 6

Anita; een van zijn mindere wedstrijden maat toch een voldoende; 6

Tahiri; speelt natuurlijk op de moeilijkste positie en werd behoorlijk onder druk gezet en vind ik het toch knap dat hij met een assist indirect voor de 1-1 zorgt; 6

vd Venne: waar hij (al dan niet met bal) is ligt er altijd wel een tegenstander of hijzelf of allebei op de grond. Wat een mentaliteit! Knap doelpunt ook; 6,5

Daneels: had het heel moeilijk, maar blijft wel altijd werken; 5,5

Oosting; op deze manier geen enkele meerwaarde t.o.v. Stokkers; 5

John; 1e kwartier 2e helft redelijk, zou op basis daarvan wellicht een voldoende kunnen krijgen. Maar waar ik me dan kapot aan erg is dat hij na de wissel in de 68e minuut het geen ene bal interesseert wat RKC in de laatste 20 minuten presteert en gewoon naar de kleedkamer loopt om A) op zijn telefoon te kijken of er aanbiedingen uit het buitenland zijn binnengekomen B) een lekkere warme douche te nemen of C) zijn familie te bellen om door te geven dat-ie 20 minuten eerder thuis komt D) waarschijnlijk A + B + C. Voor mij in ieder geval HET voorbeeld van een egoist en dat soort types hebben we bij RKC niet nodig. Ik hoop dat Grim en/of teamgenoten hem hier op afspreken of anders gewoon weg er mee; 5

Sow: matige invalbeurt; 5,5

Stokkers: -

Azhil: -

Mulder: -

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 07/03/2021 1:43 pm
(@basbrok)
Lid

@robbie-van-der-kaay

 

Bakkari had de assist op de enige goal van Utrecht hè... ik vind dat je nog aardig genereus bent in zijn beoordeling. Maar ben niet objectief, omdat ik totaal geen fan ben van hem. Komt -behalve op loopvermogen- voetballend op alle fronten wat mij betreft tekort voor de eredivisie. Aan de andere kant: hij speelt "naar zijn mogelijkheden", dus mss heb je ook wel gelijk met je beoordeling. 

 

Touba, helemaal eens met je laatste zin! Ik neem aan dat de KNVB hem 5 wedstrijden schorst voor deze poging tot zware mishandeling! Het schijnt dat Ronald vanmorgen bij de nabehandeling van het veld de enkelbanden van Kerk gevonden heeft! Het bloed schijnt tegen de dakrand aangezeten te hebben! En het is nog maar de vraag of Kerk ooit nog zijn familie herkend! Nee, dit soort overtredingen horen niet op een voetbalveld thuis! En dan ook nog een scheidsrechter die het na de wedstrijd ontkent!

 

En Meulensteen, ik doe het niet graag....maar Ik ga mijn ongelijk toegeven! Die jongen maakt echt stappen als verdediger en ontwikkelt zich echt rap! Ik heb hem vaak vervloekt en zie hem soms nog steeds dingen verkeerd doen. En het zal nooit een Nascimento, Van der Berg, Nikiforov worden, maar: het begint gewoon een verdediger te worden die elke week een 6,5 scoort.

BeantwoordenCiteren
Topic starter Geplaatst : 07/03/2021 1:54 pm
DrDoom reageerde
Schuurspons
(@schuurspons)
Lid

@basbrok

 

Ik snap ook niet helemaal waarom Van Eijk (een onervaren scheids die vooral in de KKD fluit) nu ook die van der Laan als VAR heeft (bij sommige supporters nog wel bekend van die ene thuiswedstrijd tegen Jong AZ in 18/19, waarin hij de wedstrijd stil legde vanwege spreekkoren tegen hem gericht). Die van der Laan heeft dit seizoen pas zijn eerste wedstrijd in de ere gefloten (onze wedstrijd in Almelo). Waarom zet je deze twee jonge gasten bij elkaar. ADO had dit weekend bij Heerenveen gewoon Kuijpers. Waarom hebben wij dan weer deze twee onervaren gasten. Zet er dan minstens een ervaren VAR bij. 

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 07/03/2021 1:58 pm
copi
 copi
(@copi)
Lid

Die scheidsrechter hoeft zich geen zorgen te maken, want zo ziet de knvb het graag. Benadeel de kleinere club ten bate van de grotere. Dat menneke was echt aan het zoeken hoe RKC een loer te draaien. Dat is koren op de molen van de scheidsrechtercommissie. Na de wedstrijd nog even stevig met de billen bloot door zijn ondeskundigheid ruitelijk toe te geven en de stront op zich te nemen en dat is weer een pluspunt erbij. Die jongen komt er wel. Tja, de belhamel moet nog wat leergeld betalen. Een mooie twee eenheid met dat var figuur, dat beloofd wat voor de toekomst. Aan de andere kant had Touba gewoon zijn vlerk binnenboord moeten houden. Want je weet dat als een speler maar het minste of geringste iets voelt, zeker in het strafschopgebied, hij zich laat vallen, matenaaiers als het soms zijn.

Dit bericht is 3 jaar geleden aangepast door copi
BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 07/03/2021 3:36 pm
DrDoom reageerde
Luc
 Luc
(@luc)
Luctor et emergo

De KNVB trekt het boetekleed aan, en scherpt regels aan.

Om het nu helemaal netjes af te sluiten zouden ze RKC +1 punt moeten toekennen op de ranglijst en de scheids een maand of 2 schorsen.

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 08/03/2021 2:41 pm
DrDoom reageerde
(@basbrok)
Lid
Geplaatst door: @luc

De KNVB trekt het boetekleed aan, en scherpt regels aan.

Om het nu helemaal netjes af te sluiten zouden ze RKC +1 punt moeten toekennen op de ranglijst en de scheids een maand of 2 schorsen.

Het meest bijzondere is wel: er wordt een fout gemaakt. Binnen 24 uur na het maken van de fout geven de eindverantwoordelijke (de scheidsrechter) en zijn leidinggevende (Van Egmond) aan dat er een fout gemaakt is. Sterker nog: de bond bekend schuld door de regels aan te scherpen.

 

En je kunt volgens mij als club nergens een formeel protest indienen tegen de beslissing. 

BeantwoordenCiteren
Topic starter Geplaatst : 08/03/2021 6:36 pm
DrDoom reageerde
Pagina 2 / 2 Eerste  
Deel: