Forum

PSV - RKC Waalwijk
 

PSV - RKC Waalwijk

Pagina 4 / 4 Eerste  
Zeljko
(@zeljko)
Lid

De KNVB heeft een vooronderzoek ingesteld naar de uitspraken van Vaessen en Kramer.. 

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 12/09/2022 8:09 pm
(@peter404)
Lid

Ook hier moest eea ff zakken.

 

Ik vind dat Kramer en Vaessen gewoon gelijk hebben. Je kunt voor de actie fluiten maar in het andere strafschopgebied was dit gewoon niet gebeurd.

Wat ik ook ook opvallend vind is dat analisten als Perez en Bruggink het ook een topclubpenalty vonden. Dit laat zien dat een "topclubpenalty" binnen het voetbal een bekend begrip is en dat spelers dit dus ook beleven. Toch ook een signaal voor de KNVB.

En dan het vooronderzoek. Wat een tijdverspilling van de KNVB. Kramer en Vaessen hebben hun mening gegeven over de beslissing, maar hebben geen scheldwoord gebruikt of de scheidsrechter persoonlijk beledigd.

In wat voor een wereld leven we toch. Wil je iets bereiken dan moet je je mond open trekken. Doe je dat, dan wordt er meteen een onderzoek gestart.

Echt niet te geloven

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 13/09/2022 4:18 pm
Bakari
(@bakari)
Manusje van alles

@peter404 Ze zullen het gooien op dat ze beweren dat de scheids partijdig is en daardoor zijn gezag en objectiviteit in twijfel trekken. De heren, ondanks dat het niet de meest welbespraakte jongens zijn verwoorde het netjes. De KNVB steekt liever de kop in het zand bij een falende arbiter, zo blijven we met dat lage niveau zitten. Was dit tegen PSV gebeurd, dan was Guzbuyuk al gestraft. 

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 13/09/2022 4:30 pm
Pagina 4 / 4 Eerste  
Deel: