Luister vanavond naar RKCNu: De Podcast op Langstraat FM!

Vanavond is het al weer zo ver: Een gloednieuwe aflevering van RKCNu: De podcast, live op Langstraat FM! Na een enerverende maand zijn we terug om het laatste nieuws rondom de club te bespreken. Het is de laatste van het seizoen en de mannen zijn alle drie aanwezig in de studio!

Uiteraard kun je ook meepraten met de mannen! Dit kan via FacebookTwitter en Whatsapp! Heb je geen tijd om vanavond live mee te luisteren? Geen nood, want uiteraard verschijnt de podcast morgenvroeg gewoon in je favoriete podcast app, zoals je van ons gewend bent.

In deze bomvolle aflevering kijken we terug op dit bijzondere seizoen. Dat doen we ook nog met een vorige week opgenomen interview met de trainer! Daarnaast gaan we (live) ingezonden stellingen bespreken.

Schakel dus vanavond om 20:00 in op Langstraat FM!

Langstraat FM is te beluisteren op de volgende manieren:
In de Langstraat via de ether op 106.8 FM
Ziggo analoge kabel: 87.5 FM
Ziggo digitale kabel: kanaal 917
KPN & Xs4All: kanaal 1042
Online via deze link

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *