RKCNu: De podcast is volgende week terug!

Het heeft even geduurd, maar na een kleine winter en corona onderbreking is RKCNu: De Podcast eindelijk weer terug! Aankomende donderdag, 25 februari om 20:00, hoor je de mannen van RKCNu weer live op Langstraat FM of later in je favoriete podcast app!

In deze bomvolle aflevering kijken we terug op de winterse transferperiode, kijken we terug op de behaalde resultaten de afgelopen wedstrijden en uiteraard kijken we ook vooruit op de aankomende wedstrijden!

Luister dus aanstaande donderdag, 25 februari, om 20:00 live naar RKCNu: De Podcast, op Langstraat FM! Heb je geen tijd om live te luisteren? Geen probleem, de aflevering staat namelijk op vrijdagochtend voor je klaar in je favoriete podcast-app!

Langstraat FM is te beluisteren op de volgende manieren:
In de Langstraat via de ether op 106.8 FM
Ziggo analoge kabel: 87.5 FM
Ziggo digitale kabel: kanaal 917
KPN & Xs4All: kanaal 1042
Online via deze link of via de player hier onder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *