RKCNu: De podcast seizoen 2 aflevering 1 nu online!

Na de live uitzending van de eerste aflevering van het nieuwe seizoen live op Langstraat FM is het nu ook zo ver voor degene die niet live mee hebben kunnen luisteren: De aflevering staat vanaf NU in je favoriete podcast app!

In deze aflevering spreken we Mo Allach over zijn eerste maanden bij de club, hebben we het over de inkomende transfers, spreken we Mike van de Waalwijk Fanatics over de muurschilderingen en sfeeracties in het stadion en uiteraard blikken we vooruit op de eerste wedstrijden van het nieuwe seizoen.

Dat en nog veel meer in deze aflevering! De volgende aflevering zal opnieuw live worden uitgezonden op Langstraat FM, op 8 oktober!

Mocht je tot die tijd vragen, suggesties of opmerkingen hebben laat ons dat dan heel graag weten via onze sociale media (Facebook, Twitter, Whatsapp).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *