RKCNu: De podcast gaat live op Langstraat FM!

Met erg veel trots kunnen we melden dat het nieuwe seizoen van RKCNu: De podcast live en als eerst te beluisteren zal zijn op Langstraat FM. RKCNu gaat een samenwerking aan met dé regionale zender van de Langstraat om een nog breder publiek te kunnen laten meeluisteren met RKCNu: De Podcast.

Radio: praat mee!
De podcast zal zoals gezegd live worden opgenomen en uitgezonden op de radio. De eerste aflevering wordt uitgezonden op 10 september van 20:00 tot 22:00. Door de overstap naar het maken van een live uitzending kan er via onze sociale media (Facebook, Twitter, Whatsapp) live worden meegepraat met de mannen in de studio.

Terugluisteren
Uiteraard zal de podcast nog steeds voor iedereen die niet in de gelegenheid is om de uitzending live te beluisteren in je favoriete podcast-app verschijnen. De uitzendingen gaan zijn op vooraf aangeven donderdagavonden en uiterlijk vrijdagochtend staat hij online als podcast! Wil je de podcast dus blijven luisteren zoals je dat in seizoen 1 deed veranderd er dus niets. Behalve dan dat je nu wat verder van te voren weet wanneer hij online komt.

Nieuwe dingen
Wij bij RKCNu hebben de afgelopen zomer natuurlijk niet stil gezeten en zo zullen er aan de podcast wat rubrieken toegevoegd zijn. Deze zijn mede tot stand gekomen door een inventarisatie op onze social media. Wat deze precies gaan zijn houden we nog even voor ons, luister dan vooral de eerste aflevering! 😉 Heb je nog leuke ideeën voor de podcast? Laat deze dan zeker horen via onze sociale kanalen! Waar we wel alvast een tipje van de sluier over kunnen oplichten is dat we gaan proberen wat vaker rond wedstrijden aanwezig te zijn om zo op onze (hopelijk) eigenzinnige manier ons als supporters wat dichter bij de club te brengen! Ook proberen we vaker met mede supporters in gesprek te gaan en keert er een oude bekende terug!

Programma
De planning tot aan de jaarwisseling is als volgt:

[table id=3 /]

Mocht je via deze link het speelschema van RKC in je agenda hebt gezet zullen de afleveringen hier ook in verschijnen.

Langstraat FM luisteren
Langstraat FM is te beluisteren op de volgende manieren:
In de Langstraat via de ether op 106.8 FM
Ziggo analoge kabel: 87.5 FM
Ziggo digitale kabel: kanaal 917
KPN & Xs4All: kanaal 1042
Online via deze link of via de player hier onder

Luister dus live mee met de eerste aflevering van het tweede seizoen van RKCNu: De podcast, zoals je hem kent vanuit het eerste seizoen, maar dan weer net ietsje beter en live op Langstraat FM! De uitzending is op 10 september van 20:00 tot 22:00!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *