RKCNU: De Podcast aflevering 5! (deel 2)

Met trots willen wij jullie meedelen dat deel twee van onze podcast met Frank van Mosselveld. In deze aflevering kijken we samen met Frank terug op zijn carrière als speler. Wat was z’n mooiste moment? Hoe kwam hij bij RKC terecht?

Ook kijken we vooruit naar de toekomst. Wat zijn de perspectieven voor RKC en hoe moet het verder in deze gekke tijden? Ook geeft Frank ons een kijkje achter de schermen op die gekke vrijdag 24 april.

Wij willen uiteraard Frank nogmaals heel erg bedanken voor het aanschuiven aan onze (online) podcast tafel.

Met deze aflevering is het reguliere eerste seizoen van RKCNu: De podcast voorbij. We plakken aan dit seizoen nog een mooie uitsmijter in de vorm van een speciale podcast volledig gericht op een échte RKC’er. Hierover op zeer korte termijn meer.

Voor nu: Veel luisterplezier!

3 reacties
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *