RKCNU: De podcast aflevering 4!

Ook nu verzamelde het gehele team zich weer aan de digitale podcasttafel. Met vandaag een extra gast! Verantwoordelijk voor de Media, Marketing & Communicatie bij ons RKC: Ruben Rijpma! We bespreken: Eredivisie en corona, de activiteit van RKC op social media, de eDivisie, en proberen we met z’n 3’en wat los te peuteren over het nieuwe shirt.

Luister snel!

1 reactie
  1. Heren,

    Met wat toeval kwam ik jullie podcast tegen. Mijn complimenten! Jullie doen het erg goed! Leuk dat er eindelijk een podcast is over RKC. Na de (ingetogen) vreugde van afgelopen vrijdag heb ik direct alle 4 de afleveringen met veel plezier geluisterd.

    Deze website kende ik ook nog niet (door de podcast wel dus), helemaal top! Leuk dat er na geleleger.nl weer een website is voor een door supporters.

    Bedankt voor de initiatieven en ga zo door!

    Groeten en RKC-er

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *