RKCNu: De podcast aflevering 1!

Met trots presenteren we RKCNu: De Podcast, de allereerste RKC Podcast in de historie van onze mooie club uit Waalwijk. In deze aflevering starten we met het bespreken van de afgelopen transferperiode in januari. Welke spelers zijn er gekomen en welke spelers hebben Waalwijk verlaten? Wat vinden wij van al deze ontwikkelingen? Naast de transfer hectiek bespreken we ook de afgelopen drie wedstrijden tegen ADO, VVV en AZ. Kortom, genoeg gesprekstof om eens lekker voor te gaan zitten. Wanneer er ideeën en items zijn die jullie graag willen horen in onze komende podcasts nodigen wij jullie graag uit dit met ons te delen via de bekende kanalen of via de site RKCNu.nl. De RKCNu podcast, door en voor RKC supporters.

Vanaf nu is er ook een apart deel op het forum beschikbaar om opmerkingen te geven over de podcast. Daarnaast zijn we uiteraard altijd bereikbaar via Twitter en Facebook!

4 reacties
  1. Leuk gedaan mannen. Ik vind het mooi om te zien dat een klein groepje zich weer verenigd om ouderwets te kunnen discussiëren. Verder vind ik de podcast ook een originele toevoeging!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *