Forum

Transfers 21/22
 

[Gesloten] Transfers 21/22

Pagina 2 / 109 Eerste     Laatste
RKCW
 RKCW
(@rkcw)
Lid

@zeljko

Ik was (nog) niet bekend met zijn contractstatus, dit wordt dan inderdaad een moeilijk verhaal. Daar moet dan een flink bedrag voor op tafel worden gelegd en dat zal voor RKC niet weggelegd zijn. 

Geplaatst : 17/05/2021 1:46 pm
(@beekez)
Lid
Geplaatst door: @zeljko
Geplaatst door: @rkcw

@beekez

Ben al enige tijd gecharmeerd van Jordy Bruijn, ik denk dat dit een prima aanwinst zou zijn voor RKC!

Eens! Ik baalde vorig seizoen ook toen bleek dat hij naar NEC vertrok. Gezien zijn contract (2023 + een optie op nog een seizoen) verwacht ik echter dat deze speler financieel onhaalbaar is voor RKC. 

Als Touba vertrekt kan dat wel eens veranderen....

Geplaatst : 17/05/2021 1:50 pm
Snob
 Snob
(@snob)
Lid

Benieuwd welke namen ze uit de hoge hoed toveren!
Hoop dat de selectie wat eerder staat dan de afgelopen seizoenen, toen speelde RKC de eerste wedstrijden vaak toch met een halve B-ploeg.

Voor Meulensteen zal ook wel wat belangstelling loskomen, vrees ik. Het komt er waarschijnlijk op neer dat een groot deel van de as vervangen moet worden. Flinke uitdaging!

Geplaatst : 17/05/2021 1:55 pm
Zeljko
(@zeljko)
Lid

Thomas Verheydt vertrekt transfervrij uit Almere. Persoonlijk vind ik hem geen spits voor het huidige RKC-systeem (type Bilate). Zijn prestaties in de KKD hebben hem echter wel een nominatie als beste speler van de competitie opgeleverd..

Geplaatst : 17/05/2021 2:06 pm
Ton1989
(@ton1989)
Lid

@zeljko

Is geen type spits voor RKC denk ik idd

Geplaatst : 17/05/2021 2:16 pm
(@beekez)
Lid

@zeljko

Die komt ook tekort voor de Ere gok ik...

Geplaatst : 17/05/2021 2:21 pm
Zeljko
(@zeljko)
Lid

@beekez en @ton1989, dat ben ik met jullie eens. Ik heb ook het beeld dat het een ‘beperkte’ spits is. Hierdoor was ik verbaasd dat ik zijn naam vermeld zag staan bij de 5 genomineerden als beste speler van de KKD.

Geplaatst : 17/05/2021 2:26 pm
Beekez en Ton1989 reageerden
(@thomie12345)
Lid

Voor mij zijn Bruijn en Leemans ook goede spelers voor RKC.

In het geval van Leemans is het de taak aan de staf van RKC om hem zo fit mogelijk te krijgen waar meestal wel raad me weten, wat bij hem het verschil maakt of het een aardige speler is of een uitstekende voor rkc. Ik ben wel gecharmeerd van hem. Als invaller kan hij ook wat uitrichten. Dus ik zou hem zowizo halen.

Ik zie het wel zitten in David Min als tweede spits. Hoe staan Frank en Fred hierin?

Tutuarima van de Graafschap zou een uitstekende speler zijn. Die kan wel wat zeg. Linksback, maar linksbuiten zou ook kunnen. Multifunctioneel.

Tom van Weert lijkt me ook wel wat. Ook Tom Boere loopt af.

John zie ik graag nog een extra jaar en Maatsen mag van mij altijd terugkeren.

 

 

Geplaatst : 17/05/2021 2:57 pm
(@rkccccc)
Lid

@thomie12345

Maakt deze beste man een grap? We spelen eredivisie hè! Met de helft van deze namen kun je nog geen eens in de middenmoot van de KKD meedraaien... 😑 

Geplaatst : 17/05/2021 4:37 pm
DejanRKC reageerde
Wolluk witte wel
(@wil-uit-wolluk)
Lid

Stel dat Toubaas verkocht wordt dan zou ik op zijn plek graag Ted van de Pavert zien. Eveneens linksbenig, beer van een vent, prima kopper en transfervrij. 

Geplaatst : 17/05/2021 5:03 pm
Zeljko
(@zeljko)
Lid
Geplaatst door: @wil-uit-wolluk

Stel dat Toubaas verkocht wordt dan zou ik op zijn plek graag Ted van de Pavert zien. Eveneens linksbenig, beer van een vent, prima kopper en transfervrij. 

Het contract van Van de Pavert is tussentijds verlengd waardoor hij volgens mij niet transfervrij is en onder contract staat tot 2022.

Geplaatst : 17/05/2021 5:11 pm
Wolluk witte wel
(@wil-uit-wolluk)
Lid

@zeljko ja nu je het zegt. Sund 

Geplaatst : 17/05/2021 5:13 pm
(@thomie12345)
Lid

@rkccccc

Vorig jaar stond iedereen te springen bij erfmorfidis, daneels, azhil en lutonda.

Tutuarima is de middenmoot ontstegen daarom speelt hij bij de graafschap. Tom van Weert heeft 112 wedstrijden eredivisie gespeeld en daarin 42 keer gescoord. Tom Boere schoot twente terug de Eredivisie in. Bruijn is gewoon een uitstekende speler die bij Heerenveen het eredivisie niveau ook al heeft laten zien. 

John heeft het niet vaak laten zien, maar wel tegen Feyenoord, Twente en Heracles wat 7 punten opleverde. Haal maar een betere. Maatsen is meer een kkd speler inderdaad ja. 

 

 

 

 

 

 

Geplaatst : 17/05/2021 5:25 pm
Schuurspons
(@schuurspons)
Lid

Ik heb hier een lijstje met namen die ik wel interessant vind. De meeste zijn ook transfervrij. 

Zeker halen: (mits mogelijk qua salaris en eventuele transfersom)

- Leemans (PEC Zwolle)-> standaard situaties, penalties en steekpass. Transfervrij. 

- Justin de Haas (Jong PSV) -> mag daar weg en kan hier een goede reserve CV worden. Transfervrij. 

- Van Mieghem (de Graafschap) -> leuke speler, een goede om op de bank te hebben. Een goede drive en werklust. Transfervrij.

- Jordy Bruijn (NEC) -> zie ik wel zitten op het middenveld, ook een goede vrije trap en penalty. Alleen staat hij nog onder contract bij NEC. Hij zal dus niet goedkoop zijn. 

- El Allouchi (NAC) -> ik zie hem als vervanging van Tahiri. Hij is creatief en is ook fysiek wat sterker. Ik ben benieuwd of hij wel bij RKC zou willen spelen. Wel transfervrij.

Misschien halen:

- Reza Ghoochannejhad (PEC Zwolle) -> enorme ervaring en kwaliteit. Alleen zie ik hem niet tekenen voor RKC. Ook aan de oude kant. Wel transfervrij.

- Misjidan (PEC Zwolle) -> enorme ervaring en kwaliteit. Ik vond hem alleen niet zo lekker spelen bij Zwolle en ik zie hem niet zo snel tekenen bij RKC. Transfervrij.

- Guwara (van Utrecht, gehuurd door VVV dit seizoen) -> deze jongen heeft zeker kwaliteit, alleen heeft hij die niet echt laten zien bij VVV. Kan wel een RKC speler worden. Transfervrij.

- Jafar Arias (VVV) -> sterk, aanspeelbaar. Een beetje een Bilate type die altijd wel wat doelpunten meepakt. Transfervrij.

- Mokthar (ADO) -> zelfde verhaal als Reza Ghoochannejhad. Transfervrij.

- Hornkamp (FC Den Bosch) -> jong en talentvol. Werd hier al eerder een type Chevalier genoemd. Schiet er veel in (zelfs bij Den Bosch). Ik weet niet of hij mee kan qua niveau. Ook staat hij nog onder contract. 

- Troupee (Utrecht) -> is al eerder besproken hier. Zou inderdaad een RKC speler kunnen worden. Transfervrij.

- Tutuarima (Graafschap) -> zoals hier al besproken een multi inzetbare back. Transfervrij.

- Pelupessy (Sheffield Wednesday) -> zoals al eerder genoemd een potentiële aanvoerder. Qua salaris zal hij denk ik wel veel in moeten leveren. Zou wel een enorme klapper zijn. Transfervrij.

-Wildschut (Maccabi Haifa) -> echt een speler die RKC als totale verrassing zou kunnen halen. Veel ervaring. Ook zou Mo Allach met zijn netwerk in Israël wat kunnen betekenen in deze mogelijke transfer. Ik ben benieuwd of hij zelf wel naar RKC zou willen. Transfervrij.

-Hervé Matthys (Excelsior) -> lekker opbouwende CV, ik zou hem alleen niet zo snel voor de basis halen. Wel handig als reserve CV naast Adewoye. Mochten Nieuwpoort, Touba en/of Meulensteen niet meer bij ons spelen komend seizoen dan zou hij wel van pas komen. Transfervrij.

-Thomas Oude Kotte (Excelsior) -> hetzelfde verhaal als Matthys. Transfervrij.

- Dylan Seys (Excelsior) -> ik zie het niet gebeuren maar wie weet. Brengt wel een portie strijdlust mee maar ligt denk ik niet zo lekker bij Grim. Ook zie ik hem niet meer naar RKC komen. Ook zijn seizoen in Rotterdam was niet goed. Hij ligt wel lekker bij de supporters. De meest onwaarschijnlijke van de lijst maar ik heb gewoon nog steeds een zwak voor deze speler. Transfervrij. 

Daarnaast verwacht ik dat RKC een aantal talenten uit België zal halen. Ik heb alleen geen goede kijk op die markt, daarom heb ik ze niet opgenomen in de lijst. Wat vinden jullie van deze lijst?

 

 

 

Geplaatst : 17/05/2021 6:12 pm
Tim reageerde
Zeljko
(@zeljko)
Lid

@schuurspons

Over Belgen gesproken. Loris Brogno vertrekt transfervrij bij Beerschot. Was in zijn periode bij Sparta één van de betere spelers.

Daarnaast is, in lijn met de visie van RKC,  deze transfervrije Belgische jeugdinternational mogelijk interessant:

https://www.transfermarkt.nl/lucas-lissens/profil/spieler/464067

Geplaatst : 17/05/2021 7:01 pm
Tim reageerde
Pagina 2 / 109 Eerste     Laatste
Deel: