Forum

Transfers 20/21
 

[Gesloten] Transfers 20/21

Pagina 2 / 80 Eerste     Laatste
 Tim
(@tim)
Oprichter Programmeur Supporter
Geplaatst door: @twents-waalwijkse-freundschaft

@tim

Zijn naam zingt op diverse supportersfora steeds meer rond. Er zijn geen harde signalen, dat hij zichzelf gemeld zou hebben of zo, maar dat doe je volgens mij ook alleen maar in de publiciteit als je zelf knap hopeloos bent (zoals een Groenendijk). En hij is ook niet gespot op de markt in Enschede en is ook nog niet op huizenjacht in de regio of zo. Hij wordt gewoon door steeds meer supporters gezien als zeer geschikt (tactisch sterk, opbouwtrainer, laat zijn elftallen aantrekkelijk voetballen, geschikte persoon), beter dan de usual suspects als Groenendijk, E. Koeman of Jans.

Dan houdt het ook natuurlijk snel op. Ik snap je hoop ergens misschien, maar rondzingen van namen is alles behalve iemand nadrukkelijk in belang brengen. Wij kunnen hier ook met het hele forum gaan schrijven dat we Messi en Salah graag zien komen, maar ik denk niet dat ze volgend jaar in het geel-blauw te zien zijn ?. 

Alle gekheid op een stokje, ik denk dat je op zoek bent naar een mening van een RKC supporter: Ik gok dat Fred ons niet zomaar gaat verlaten. Hij is hier een paar seizoenen geleden ingestapt met een duidelijke visie samen met onze TD Frank van Mosselveld, en door de promotie bij GAE is alles in een snelstroom gekomen. Het is gewoon een prima match, waar Fred hard mee denkt/beslist over nieuwe aankopen, en laat daar nu eens voor het eerst in heel wat aantal jaren wat tijd en wat geld voor zijn binnen RKC. 

Met alle respect voor Twente, is het natuurlijk ook niet meer het Twente van een aantal jaren terug. Het is (voor zover ik hier kan zien) een puinhoop binnen jullie club, en sportief gezien mogen jullie ook in je handjes klappen met de 14e plek. Ik kan me dan ook niet voorstellen dat het een wereldstap is om het gehele plan wat opgezet is binnen RKC van tafel te gooien.

 

Nogmaals, dit is mijn mening en het blijft voetbal, maar ik zie het niet zo gauw gebeuren. 

Topic starter Geplaatst : 13/05/2020 11:01 am
(@lucas-paulides)
Lid Redactie Supporter

https://www.vi.nl/pro/hoe-zien-de-nieuwe-selecties-eruit-dit-is-het-huiswerk-voor-alle-tds-in-de-eredivisie

In het bovenstaande stuk staat het volgende:
De selectie moet nog vorm krijgen, vooralsnog liggen er nog maar elf spelers vast. Een van de redenen daarvoor ligt ook bij het plotselinge lijfsbehoud. Het is geen geheim dat RKC al in gesprek was met spelers die in de Keuken Kampioen Divisie prima konden aansluiten. In de Eredivisie wordt wat anders gevraagd, dat hebben ze in Waalwijk aan den lijve ondervonden. Met die wetenschap is het grote speuren naar bruikbare krachten in volle gang. Met een schuin oog volgt algemeen directeur Frank van Mosselveld de ontwikkelingen bij de grotere clubs, omdat de afvallers daar RKC verder kunnen helpen. Ook daarbij is in de Eredivisie uitkomen een aanbeveling en in sommige gevallen zelfs een vereiste. Dinsdag maakte RKC alvast bekend dat flink wat spelers zullen vertrekken.

 

Een bijzondere quote. Natuurlijk zou ik zelf ook kunnen bedenken dat RKC wel bezig zou zijn maar heb zelf 0 signalen upgevangen. Hier iemand iets van begrepen?

 

 

 

Geplaatst : 13/05/2020 11:18 am
RKCW
 RKCW
(@rkcw)
Lid

@twents-waalwijkse-freundschaft

Geweldige trainer, ik hoop van harte dat hij nog een jaartje in Waalwijk blijft. Zo niet, dan is hem een mooie stap gegund! FC Twente zou misschien een zeer geschikte kandidaat kunnen zijn, zit genoeg groei in de club.

Geplaatst : 13/05/2020 4:11 pm
RKCW
 RKCW
(@rkcw)
Lid

In RKC collegetour kwam Marcel Brands aan het woord. Het schijnt zo te zijn dat Everton welwillend is om samen te werken met RKC om talenten te stallen. Dit zou een interessante ontwikkeling kunnen zijn gekeken naar de huidige situatie en ruilmarkten. 

Geplaatst : 18/05/2020 10:21 am
(@pascal)
Lid

Fred Grim naar Twente lijkt me zeer onwaarschijnlijk. Het enigste wat Twente te bieden heeft is het feit dat het gewoon een grote club blijft, met een groot achterland en een grote, trouwe supportersschare. Binnen de club is het gewoon een visieloze , grote puinhoop. Moet je niet willen als trainer. 

Wat betreft eventueel spelers halen van Everton:
Op voorhand ben ik toch altijd zeer sceptisch over dat soort samenwerkingen. De samenwerking met Valencia was ook één grote farce. Je moet niet vanuit Liverpool (Everton) een blik goede talenten open willen trekken en in de Eredivisie een podium willen geven. Dan ben je niks anders aan het doen dan opleiden voor Everton.
Natuurlijk kan het geen kwaad voor misschien één specifieke positie – waar lastig een goede, bruikbare speler voor te vinden – eens te kijken bij Everton of er daar geen veelbelovend (top)talent rondloopt die zich wel wil verhuren aan RKC. Maar heel veel meer moet je er ook niet mee willen.
Uiteindelijk heb je ook spelers nodig die er direct moeten kunnen staan.

Geplaatst : 18/05/2020 12:00 pm
Ton1989 en DrDoom reageerden
Ton1989
(@ton1989)
Lid

@pascal

Mee eens wat betreft Everton, alleen als het gaat om een goede bruikbare speler, een RB als stand in van Gaari bijvoorbeeld.

Welke linies hebben wat jullie betreft versterking nodig?
Alvast een voorzet, een Spits misschien wel 2 is niet overbodig. Sowieso nog 1 a 2 middenvelders en een RB is het eerste wat mij te binnen schiet.

Geplaatst : 20/05/2020 12:10 pm
(@pascal)
Lid

@Ton1989

2 posities lijken me een absolute must.

1. Een nieuw degelijk centraal duo. Delcroix gaat weg ookal wordt hij mogelijk opnieuw gehuurd, Meulensteen is geen CV zou ik weleens een keer op '6' willen zien, H. Mulder is geen CV, Drost en van Weert worden niet verlengt.
RKC heeft echt 2 CV's nodig.

2. Een centrale spits die doelpuntjes kan maken.

Voor de rest een RB zou ook zeker welkom zijn. Elbers gaat weer terug naar Zwolle en D. Maatsen is nog niet zeker of hij blijft.
Een serieuze concurrent voor Vaessen en een stand-in voor Gaari

Geplaatst : 20/05/2020 1:24 pm
Luc
 Luc
(@luc)
Luctor et emergo

Bovendie heeft Frank aangegeven dat men minimaal elke positie dubbel bezet moet zijn, inderdaad;

- goede keeper naast Etienne,

- 2 of 3 centrale verdedigers

- rechtsback

- 2 spelverdelers ipv Clint en Reijnders

- 1 centrale aanvaller

- 2 vleugelspelers

 

en dan nog een paar spelers voor de breedte.

Er moeten zo'n 10 à 11 spelers bij. Werk aan de winkel!

Geplaatst : 20/05/2020 2:07 pm
TjeerdKets
(@tjeerdkets)
Lid

@pascal

Elbers is transfervrij maar heeft aangegeven graag naar het buitenland te willen

Geplaatst : 21/05/2020 5:59 pm
(@hart-voor-rkc)
Lid

Beste mede RKCers,

Leuk om het over de selectie te hebben. Ik heb mij eens verdiept in Nederlandse spelers van wie het contract afloopt en die mijn inziens realistisch kunnen zijn voor RKC.

Mitchell Donald (31 jaar, middenveld, malatyaspor), Peter van Ooijen (middenveld, 28 jaar, VVV), Sandy Walsh  (rechtsback, 25 jaar Zulte waregem), Tom Boere (27 jaar uerdingen), Debney Dos Santos, Heracles, 23 jaar), Lelieveld (linksback, Vitesse, 22 jaar),  Breedijk, 25 jaar, dordrecht, centrale verdediger),  Rai Vloer (excelsior, 25 jaar, aanvallende middenvelder net temperament), Daryl Werker (centrale verdediger, Roda, 1,90 m lang, 25 jaar), 

Dit zijn dat even wat transfervrije Nederlandse Spelers! Persoonlijk denk ik dat zeker Dos Santos, Rai Vloer en Daryl Werker echt bij rkc passen. Die spelers hebben meer in de mars dan wat ze tot nu toe hebben laten zien. Dat elbers niet komt vind ik niet erg, vond hem weinig bijzonder. Ik ben benieuwd naar jullie mening. 

Geplaatst : 22/05/2020 3:42 pm
Zeljko
(@zeljko)
Lid

@luc

Uitgaande van jouw lijstje zie ik graag de volgende transfervrije spelers naar Waalwijk komen.

Keeper: Erwin Mulder (of een andere ervaren rot).

Centrale verdedigers: Timo Letschert, Jurgen Mattheij (heeft de wens om naar het buitenland te vertrekken, maar gezien de crisis weet je niet hoe deze wens zich ontwikkelt), Peet Bijen

Rechtsback: Pele van Anholt

Spelverdelers: Joey Pelupessy, Peter van Ooijen

Spits: Alex Schalk / Tom Boere

Vleugelspelers: Cheick Touré, Dabney dos Santos

Geplaatst : 23/05/2020 11:29 pm
Zeljko
(@zeljko)
Lid

@hart-voor-rkc

Excelsior heeft de mogelijkheid om het aflopende contract van Vloet met een jaar te verlengen. Aangezien hij afgelopen seizoen topscorer was met 14 doelpunten verwacht ik dat deze optie wordt gelicht. 

Geplaatst : 23/05/2020 11:49 pm
(@pascal)
Lid

Frank van Mosselveld vertelt in deel 1 van de laatste podcast (leuke podcast overigens!) dat RKC in gesprek zou zijn met een middenvelder uit de middenmoot van de eredivisie. Deze zou normaal gesproken onhaalbaar zijn, maar hij zou toch onder de indruk zijn geweest van het spel van RKC en de faciliteiten die RKC voortaan te bieden heeft. 

Wie zou het kunnen zijn? Ik zat zelf te denken aan Osman of Jesper Drost (beide Heracles)

Geplaatst : 25/05/2020 10:23 am
RKCW
 RKCW
(@rkcw)
Lid

RKC verlengt de contracten van Hans Mulder, Paul Quasten en Mike Grim met één jaar. Zeer positief nieuws, Hans altijd vooraan in de strijd, Quasten een zeer solide back en Grim prima voor in de breedte. 

Geplaatst : 25/05/2020 4:12 pm
 Tim
(@tim)
Oprichter Programmeur Supporter
Geplaatst door: @rkcw

RKC verlengt de contracten van Hans Mulder, Paul Quasten en Mike Grim met één jaar. Zeer positief nieuws, Hans altijd vooraan in de strijd, Quasten een zeer solide back en Grim prima voor in de breedte. 

Ik wilde net een berichtje plaatsen. Goed dat ze verlengd hebben. Zat er natuurlijk al aan te komen zoals Mossel afgelopen week in de podcast aangaf.

 

Ben ook erg benieuwd naar de eventuele versterkingen. Tom Boere klinkt leuk maar is dat niet weer zo'n gevalletje net niet?

Topic starter Geplaatst : 25/05/2020 4:13 pm
Pagina 2 / 80 Eerste     Laatste
Deel: