Forum

Sfeeractie ideeën r...
 

Sfeeractie ideeën rondom thuiswedstrijden

Bram
 Bram
(@bram)
Oprichter Redactie Supporter

Zoals aangegeven in onze RKCNu: De Podcast uitzending van donderdag 16 november, hierbij een forum onderwerp waar je alle gekke, leuke, originele ideeën die je kan bedenken rondom wedstrijden online kan gooien. Wie weet tot waar we gaan komen met elkaar.....

Dit bericht is 6 maanden geleden aangepast door Bram
Citeren
Topic starter Geplaatst : 16/11/2023 10:01 pm
(@wiellus)
Lid

Ik weet niet of het kan met onze stadionlampen, maar valt er geen lichtshow te maken bij de opkomst bij avondwedstrijden? Zeker met de muziek van de Bassjackers die we al hebben, kun je daar een aardige show mee maken.

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 18/11/2023 1:52 pm
Bram
 Bram
(@bram)
Oprichter Redactie Supporter

@wiellus goed idee, gaan we voorleggen.

BeantwoordenCiteren
Topic starter Geplaatst : 18/11/2023 7:00 pm
Bakari
(@bakari)
Manusje van alles

Goed dat jullie dit mee oppakken.

 

Ik moet zeggen dat de beleving rond de wedstrijd echt stukken verbeterd is. Wat misschien wat toevoegingen zouden zijn:

Vaak zitten er jeugd van verenigingen uit de omgeving op de tribune, het zou leuk zijn als Nol die even benoemt voor de wedstrijd. Het is een klein gebaar maar kan bij die kinderen zorgen voor binding met RKC. 

Degene in het pak van Rikcy doet het geweldig, misschien hem wat meer centraal zetten rond de wedstrijd en in de uitingen van de club. 

Optredens in de rust zijn altijd leuk, genoeg zangers en andere acts in de regio die dat vast voor een kratje bier willen doen. 

Probeer sfeer acties ook buiten het hoekkie en EE te doen, neem GG en de rest ook mee. 

En ik denk dat de harde kern beter weer op EE kan gaan zitten, je bent zichtbaarder en ik denk dat je vocaal hoorbaarder bent in het gehele stadion. 

En van mij mag Eye of the Tiger terugkomen als de spelers opkomen. Dat komt voor mij krachtiger over dan wat er nu is. De opbouw en het filmpje zijn wel top. 

 

Het zijn wat kleine dingen. 

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 20/11/2023 1:22 pm
(@pascal)
Lid

@bakari 

In de Eye of the Tiger als opkomstnummer kan ik me helemaal vinden. Weer net als vroeger, mooi en krachtig opkomstnummer.

Ik heb ook nooit begrepen waarom de 'harde kern' naar de hoek is gegaan. Zowel in het stadion als voor de tv hoor je het zoveel beter als zij weer terug naar het midden komen. 

Wat ik zelf een punt ter verbetering vind zijn de artiesten en dan ook met name het verschil dat gemaakt wordt tussen de betalende sponsors en seizoenskaarthouders. In mijn optiek betaald iedereen naar verhouding toch evenveel. En telkens als er NL talige artiesten komen, komen in de Business mooie A-artiesten en in de fietsenstalling komt de B of C garnituur. Vorig jaar kwam tegen Emmen in de Business John de Bever en Jannes en in de fietsenstalling een Thom Craane die iedereen onderhand ook wel kent. Dan denk ik zet zo'n Jannes of JdB ook effe een kwartiertje weg in de fietsenstalling. Je eigen seizoenskaarthouders verdienen het toch ook te mogen genieten van zulke artiesten.

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 22/11/2023 11:36 am
DrDoom reageerde
DrDoom
(@drdoom)
Je maintiendrai !!

@bakari Wat wil je dan doen met de mensen die nu( al jaaaaaaren) op EE zitten? Wegjagen?

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 23/11/2023 12:28 pm
Bakari
(@bakari)
Manusje van alles

@drdoom Daar zal dan inderdaad een nette oplossing voor gevonden moeten worden. 

Maar als je sfeer in het stadion wilt moet je wat gaan doen. 

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 23/11/2023 12:53 pm
(@dejanrkc)
Lid

Eens met bovenstaande reacties! Voor mij persoonlijk zijn de volgende twee dingen prioriteit:

1) Eye of the Tiger terug als opkomstlied (kun je direct doen)
2) De rest van het stadion meenemen in de sfeeracties (zal misschien lastiger zijn om op korte termijn voor elkaar te krijgen, maar binnenkort een keer proberen kan geen kwaad)

Dit bericht is 5 maanden geleden aangepast door DejanRKC
BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 24/11/2023 8:41 pm
(@kenny-rkc)
Lid

Zou leuk zijn inderdaad als we meer vakken kunnen betrekken bij sfeeracties, maar geen idee of dit makkelijk is. 

Eye of the Tiger weer terug als opkomstmuziek zou erg mooi zijn inderdaad. En dan zou ik het helemaal vet vinden als ook dat andere muziekje terug komt (Also sprach zarathustra uit A Space Odessey). Die combinatie vond ik vroeger altijd zo vet! Al moet ik zeggen dat met het filmpje weinig mis is hoor, wel dan het aftellen aanpassen, want dat is in Bassjackers-stijl. 

Overigens, ik denk dat wij de enige club zijn waar het clublied niet klinkt rondom een wedstrijd. Onbegrijpelijk vind ik dat. Schamen we ons voor het clublied? Lijkt me niet, want het wordt in Hoekie E regelmatig gezongen, toch? 

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 09/12/2023 9:35 pm
Bram reageerde
Deel: