Forum

Eredivisie 20/21!
 

Eredivisie 20/21!

(@bertusv)
Lid

Morgen de uitspraak van de KNVB, weet iemand hoelaat?

Wat denken jullie? en wat zou je terecht vinden?

 

[Mod edit: Titel aangepast, om het topic algemener te houden]

Citeren
Topic starter Geplaatst : 23/04/2020 9:28 am
RKCW
 RKCW
(@rkcw)
Lid

Tijdstip geen idee. 

Ik verwacht dat het wel is einde oefening zou kunnen zijn voor RKC en dat degradatie een feit is. De kans op lijfsbehoud was sowieso erg klein. 

Verder hoop ik natuurlijk dat ons nog een jaar eredivisie gegund wordt!!

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 23/04/2020 12:29 pm
copi
 copi
(@copi)
Lid

Hoera!! Gefeliciteerd medesupporters! Maar wacht effe.... Met Frank van M. op de bok en zijn trouwe paladijn Fred G. aan zijn zijde moeten we wel zo blij zijn? Krijgen we niet weer  zo een kansloos seizoen als afgelopen tijd en met  hetzelfde spelersmateriaal met daarin flink wat faalhazen? Niet dat ze echt slecht zijn, maar wel voor de eredivisie. Want als dat zou gebeuren dan begin ik toch te denken dat Frank en Fred wat teveel ballen tegen hun kersenpit hebben gekregen tijdens hun tijd als speler. Ook dat er uberhaupt door RKC weer in de hoogste klasse afgetrapt mag worden zal niet bijdragen aan de populariteit van de club. Daar moet je weliswaar schijt aan hebben als supporter maar laten ze dan zorgen voor een enigszins eredivisiewaardig team. Dat moet toch kunnen met twee grote sponsors, de Frankie miljoenen en meer inkomsten door spelen in de eredivisie. Of ben ik nou gek.

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 24/04/2020 7:49 pm
Tim en DrDoom reageerden
RKCW
 RKCW
(@rkcw)
Lid

Gefeliciteerd allemaal! Hopen dat volgend seizoen attractief, maar ook resultaatgericht voetbal gespeeld gaat worden. RKC schijnt in gesprek te zijn om Hansson, Delcroix & Leemans in te lijven. Ik weet niet zo goed of ik hier heel warm van moet worden.

Verder vind ik de optredens van Frank van M in de media niet zo sterk, verkeerde woordkeuzes in deze periode waar verschillende clubs (terecht) woedend zijn. Als RKC'er moet je realistisch zijn en toegeven dat er een flinke doses geluk aan deze handhaving vast zit. Uiteraard zal het juridisch niet verstandig zijn als de algemeen directeur hierin meegaat. 

 Ach, wat maakt het uit. Volgend jaar (hopelijk) weer prachtige affiches in ons mooie stadion.

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 29/04/2020 9:46 am
Tim reageerde
 Tim
(@tim)
Oprichter Programmeur Supporter

Zo hey, wat een geluk hebben we gehad inderdaad! Maar, zoals we in de podcast al aangaven, was dit voor ons natuurlijk de best mogelijke uitkomst.

Ik heb een topic geopend in het transfergeruchten forum, om over de spelersgroep van aankomend seizoen te praten, maar voor nu allemaal gefeliciteerd! Mooi nieuws in deze gekke tijden

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 29/04/2020 1:45 pm
(@pascal)
Lid

Ik denk dat H. Mulder en Quasten 'zekerheidjes' zijn voor een contractverlenging. Zal voor allebei - ook gezien hun leeftijd - wel voor enkel een jaartje zijn. 

Op een aantal plaatsen heeft RKC wel een kwaliteitsinjectie nodig. 

Wellicht wat opties voor iedere linie:

Keeper: Piet Velthuizen.Vaessen vind ik in de goal toch wat de druistig. RKC heeft behoefte aan een ervaren keeper. Velthuizen wilde dit jaar nog geld bijleggen om te mogen keepen bij Telstar (heeft ivm Corona uiteindelijk niet zijn debuut gemaakt) dus zal niet veel salaris kosten. Vaessen als tweede doelman. Heemskerk en Grim zijn sowieso niet Eredivisie-proof.

Verdedigend: 
- Daniel Breedijk
- Sporkslede verlengen met een jaar
- Moreno Rutten
- Velkov (kan met zijn kopkracht erg nuttig zijn om een voorsprong te verdedigen. Over de grond is hij wel kwetsbaar. Vraagt wel veel salaris)
- Menno Koch

Middenveld:
- Eiting huren
- Tim Receveur
- Leemans nog een jaar huren
- Jellert van Landschoot
- El Allouchi

Aanval
- Sven Braken
- Robert Mühren

(Vleugel)
- Danny Verbeek
- Summerville
- Navratil van GAE
- Joey Konings
- Joel Zwarts

Bilate als breekijzer. Is niet de scorende spits die we nodig hebben. Maargoed elke club zoekt een scorende spits dus een geschikte spits vinden zal lastig zijn. 

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 03/05/2020 9:12 pm
Deel: