Forum

Livestream SDC Putt...
 

Livestream SDC Putten - RKC Waalwijk

 Tim
(@tim)
Oprichter Programmeur Supporter

Hi allemaal,

Zoals jullie misschien al wel op Twitter hebben meegekregen, zijn wij morgen uiteraard weer aanwezig bij de oefenwedstrijd van RKC. Omdat deze op geen andere mogelijkheid te volgen is voor thuisblijvers, willen wij proberen de wedstrijd voor jullie te livestreamen.

We zullen hier morgen een link voor delen. De wedstrijd begint om 18:30, dus verwacht iets van te voren een link naar de livestream via onze socials. Ook zal ik een mededeling met de link bovenaan de site plaatsen, zodat je hem altijd gemakkelijk kunt vinden.

Wat ik eenieder nog wel graag wil meegeven: Het is de aller eerste keer dat we iets in deze richting gaan proberen. Het is een hoop geregel en het zal allesbehalve perfect zijn. De livestream van NEC afgelopen zaterdag werd door een bedrijf geregeld met professionele apparatuur. Bij ons is dit niet het geval. Zoals jullie misschien wel weten is alle tijd, al het werk en al het geld dat wij in RKCNu steken uit liefde voor de club en onze eigen zak. Wat ik hier mee wil aangeven: Het zou zomaar kunnen dat het er een keer uit klapt of niet helemaal optimaal loopt of dat het er niet zo mooi uit ziet als de livestream van NEC. We doen ons best en we verwachten dat het ook allemaal gaat lukken, maar houdt dat in het achterhoofd als je de stream volgt.

Mochten er vragen zijn plaats ze dan vooral hier onder, dan zal ik ze proberen te beantwoorden!

 

Citeren
Topic starter Geplaatst : 24/08/2020 6:10 pm
Langstraat reageerde
(@sterke-bram)
Lid

Waar kunnen we de livestream bekijken?

 

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 25/08/2020 6:34 pm
Deel: