Forum

Forum update
 

Forum update

 Tim
(@tim)
Oprichter Programmeur Supporter

Dag allemaal,

 

Zoals jullie de laatste dagen misschien gemerkt hebben was het plaatsen van nieuwe berichten erg traag. Wanneer je een nieuw bericht plaatste (vooral in het Transfertopic) duurde het soms tot 30 seconden tot de pagina geladen was.

Inmiddels heb ik vanmiddag een aantal updates aan het forum doorgevoerd waardoor dit probleem verleden tijd is en de pagina weer een stuk sneller geladen wordt bij het plaatsen van een bericht.

 

Daarnaast ga ik vanavond de layout van de e-mails die automatisch verstuurd worden aanpassen, zodat die ook weer up to date zijn. Hiervoor zal de site wel eventjes een half uur offline moeten, dus dan weten jullie dat.

 

Mochten jullie nog vragen of opmerkingen hebben hoor ik het wel!

 

Tim

Citeren
Topic starter Geplaatst : 24/08/2021 4:29 pm
 Tim
(@tim)
Oprichter Programmeur Supporter

De updates zijn allemaal succesvol doorgevoerd! Wat ik nog was vergeten te vertellen: De e-mails die automatisch worden verstuurd bij een nieuwe reactie in een topic waarop je geabonneerd bent, of wanneer je genoemd bent in een bericht, worden slechts nog elke 5 minuten gestuurd en niet meer direct. Dit scheelt een hoop werk voor de server en maakt de site een stuk sneller.

BeantwoordenCiteren
Topic starter Geplaatst : 25/08/2021 9:15 am
DejanRKC en Ton1989 reageerden
Deel: