Forum

Willem II - RKC
 

Willem II - RKC

Pagina 4 / 4 Eerste  
RKCW
 RKCW
(@rkcw)
Lid

@boppah 

Kan me zeker vinden in de kritieken over Gaari en Vaessen, dit was gewoon drama en niet RKC / Eredivisie waardig. Echter vind ik uitspraken als
''  RKC zal toch eens een echte professionele organisatie moeten worden wilt het als BVO kunnen blijven bestaan, dan verleng je geen contracten omdat iemand zo'n aardige jongen is. Dan selecteer je door, laat je zwakke elementen vallen en vervang je ze door sterkere elementen '' kant nog wal slaan. 

Voor deze pot tegen Willem 2 zet je een prima reeks neer tegen directe concurrenten met prima voetbal. Nu, na 1 verliespartij tegen de buurman, is het maar de vraag of RKC met dit beleid kan blijven bestaan als BVO. Man, leer een beetje relativeren. 

Maak jezelf geen illusies dat RKC in de winter 'even' 3 versterkingen haalt welke er direct staan. Daar is bij RKC nu eenmaal geen ruimte voor. 
Feit is dat RKC een bescheiden club is en een bescheiden club zal blijven. We mogen blij zijn als er in een stadion waar wel zeker 7.500 man past er 4000 zitten, dat is de realiteit.

Ook ik ben kritisch, zoals ik al aangaf vallen er 2 spelers compleet buiten de boot. Echter lijkt het mij niet verkeerd om soms ook even te relativeren, ook na een pijnlijke nederlaag tegen de grote concurrent.

 

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 07/02/2022 10:10 am
Ton1989 en Tim reageerden
 Tim
(@tim)
Oprichter Programmeur Supporter

Voor de liefhebbers zit er in de nabeschouwing op de homepage trouwens een mini-podcast in de vorm van een nabeschouwing van mij en @Lucas, mocht je nog even behoefte hebben aan 10 minuten geouwehoer over deze pot.

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 07/02/2022 10:13 am
RKCW en Ton1989 reageerden
Ton1989
(@ton1989)
Lid

@rkcw 

Het is net of ik mijzelf zie schrijven, daarom een like. 

BeantwoordenCiteren
Topic starter Geplaatst : 07/02/2022 10:25 am
RKCW reageerde
(@pascal)
Lid

Zoals gebruikelijk Vaessen en Gaari weer ongelooflijk drama. Kan iemand aub Mossel bellen en vragen of hij heel rap aan het eind van dit seizoen Pachonik bij VVV gratis ophaalt. En nu gewoon naar Vaessen een signaal afgeven en El Maach een kans geven. Vaessen denkt volgens mij dat er stroom op die ballen staat. Rap gewoon rustig dat balletje op.. Maach zal ook niet de heilige graal zijn, maar slechter zal hij toch niet zijn. 

Deze nederlaag zat er natuurlijk dik in. Collectieve off-day, uitgerekend weer in Tilburg. Jammer om te zien dat de passie bij de supporters voorafgaand bij het vertrek van de spelersbus niet doorwerkt in de groep. En het Russisch roulette van onze directie om geen enkele versterking erbij te halen in de winterstop kan nog weleens heel nadelig uitpakken. Fortuna en Willem II ruiken bloed nu. 

 

Dit bericht is 2 jaar geleden aangepast door Pascal
BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 07/02/2022 11:36 am
DrDoom reageerde
Bakari
(@bakari)
Manusje van alles

@rkcw Dit zijn zaken die aan het begin van het seizoen al werden geroepen. We weten al drie jaar dat Vaessen en Gaari tekort komen. Waarom dan het seizoen beginnen met 1 echte rechtsback die ook nog te kort komt. Bij Vaessen kan je nog denken we hadden Pereira als eerste keeper, maar dat die er maanden niet bij kan zijn weten er ook al een maand of 5. En dan ook nog met Vaessen gaan verlengen terwijl je weet dat hij tekort komt. 

 

Volgens mij is het belangrijk dat je als club blijft groeien en juist met een klein budget moet je durven snijden. Vaessen en Gaari hadden twee jaar geleden al gewipt moeten worden 

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 07/02/2022 12:34 pm
DrDoom reageerde
DrDoom
(@drdoom)
Je maintiendrai !!

We hadden nog wel gelijk kunnen spelen volgens dit lijstje.

https://www.voetbalprimeur.nl/nieuws/1017025/eredivisie-flops-psv-duo-in-lijst-na-pijnlijke-nederlaag-weer-meerdere-keepers.html

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 07/02/2022 12:52 pm
Bakari
(@bakari)
Manusje van alles

@drdoom Tja het aantal verliespunten door Etienne begint in de dubbele cijfers te komen. 

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 07/02/2022 10:31 pm
Pagina 4 / 4 Eerste  
Deel: