Forum

Willem II - RKC
 

[Opgelost] Willem II - RKC

Pagina 4 / 4 Eerste  
(@ben-rienstra)
Lid

@Tim

Ik wist niet dat Quasten niet kon spelen. Als dit zo is, zoals je zegt, waarom zit hij dan op de bank. In mijn ogen betekend op de bank zitten dat je kunt spelen.

Hans mulder is geen loop wonder, is geen ster aan de bal, maar hij is wel een strijder die geen enkele meter cadeau geeft en sterk is in de duels, bovendien is hij ervaren en weet wat er wordt gevraagd. Nu zitten we met de standaard wissel Azhil. Dit is in mijn ogen een junioren speler, verliest ieder duel, is nota bene een huurspeler die niets met de club heeft. Waarom niet een x hans mulder erin brengen als we tekort komen in de duels. 

Het gaat mij niet zo zeer om de namen maar om de lakse houding, iedere week hetzelfde verhaal. En keer op keer blijkt dat deze jongens het niet brengen.

Dat je verliest dat kan. Maar zo slap, zo weinig brengen in nota bene een derby, een kelderkraker, waar je jezelf 2 weken op voor hebt kunnen bereiden. Ik vind het ongekend.

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 24/04/2021 3:02 pm
Luc
 Luc
(@luc)
Luctor et emergo

Ik kan niet onder woorden brengen hoe teleurgesteld ik ben in ons cluppie......

Keer op keer totale wanprestatie, we presteren het slechtst als er druk op staat.

Dat wordt kansloos in de nacompetitie.

WII en Emmen gaan ons geheid voorbij.

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 24/04/2021 4:48 pm
(@pascal)
Lid

Wat een wanprestatie. Zoveel spelers door de ondergrens. Ik irriteerde me er al voor de wedstrijd over.. iedereen (Fredje, Mossel etc.) die maar benoemde dat een gelijkspel 'nog niet zo slecht is' en dat Willem II moet. Petro had dit ook meegekregen en benoemde dit zelfs nog in zijn interview. 

Vanaf minuut 1 een Willem II dat speelde om te winnen en RKC dat alsmaar genoegen wilde nemen met een punt en daar ook naar speelde. Ze hadden geluk dat ze bij rust al niet met 2-0 achter stonden. RKC begint zoals altijd pas met voetballen na een 1-0 achterstand. Ola John spande toch wel de kroon door als een zoutzak over het veld te lopen en ik 0! keer terug heb zien sprinten om te verdedigen. Het wordt tijd voor een andere voorhoede. Om Sow en zeker Ngonge kun je toch niet heen en Oosting laat het ook al lang afweten. Misschien Sjokkie of Damascan weer eens proberen?

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 25/04/2021 12:32 pm
Thomie12345 reageerde
(@thomie12345)
Lid

Het water staat aan de lippen.

Het zit er al zolang aan te komen. Kritiek was er helaas weinig in de beginfase van het seizoen. Commentaren werden lachend weggehoond door Grim zelf. Als je start met Erfmorfidis, Daneels en Wouters zonder blikken of blozen ben je niet geloofwaardig. Hij had het zichzelf moeten aantrekken. Heeft Van Mosselveld überhaubt nog iets te zeggen??  Makkelijk om de schijnbare muur van goed positiespel en we zijn rkc op te houden. Niets van dat was waar, maar de stand op de ranglijst 'rechtvaardigde' een hoop bij de publieke opinie. 

Het begon al bij de selectie. Jupiler spelers worden aangetrokken. Karakter wordt weggestuurd en 'lastige' jongens die het verschil kunnen maken passen niet in het perfecte plaatje van Grim. Eredivisie-onwaardig om Sow en Ngonge op de bank te houden. Er is geen ruimte voor pesterijtjes tegen Sylla Sow. Dat werd wel gedacht, maar het blijkt een enorme misrekening te zijn.

Frank van Mosselveld wilde gestaag bouwen met professionaliteit. Nou, er is niets van terecht gekomen. Spelers zonder niveau, huurlingen leger, een trainer die niet de beste spelers opstelt, maar zijn beste vrienden. Dit kan toch niet. 

 

 

 

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 25/04/2021 2:02 pm
Pagina 4 / 4 Eerste  
Deel: