Forum

Volendam - RKC
 

Volendam - RKC

Pagina 2 / 2 Eerste  
(@dejanrkc)
Lid

Tactisch falen van Oosting. Als je een wedstrijd zo laf speelt, dan verdien je helemaal niks. Weer veel te laat wisselen, keer op keer dezelfde opstelling. Gooi die Seuntjens of Biereth een keer wissel en zet Kuijpers of Bakkali erin. Het is allemaal veel te voorspelbaar. Als we veel meer druk hadden gezet hadden we dit Volendam met 0-4 weggespeeld, dit Volendam stelt echt niks voor en gaat keihard degraderen.

Bah bah, het goede gevoel van voor de winterstop is totaal verdwenen. Ik sla de aankomende thuiswedstrijd lekker over.

Dit bericht is 1 jaar geleden 2 keer aangepast door DejanRKC
BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 14/01/2023 9:44 pm
Luc
 Luc
(@luc)
Luctor et emergo

Gewoon zwak gespeeld, Gaari was dramatisch. maar ook Anita/Oukili waren zwak.

Totale offday, verdiend verloren, we moeten wederom naar achter kijken ipv naar voren......we zitten nu in een reeks van een degradatiekandidaat.

Overigens, die donkerrode kaart heeft ook veel uitgemaakt, wederom Naaihuis!

Dit bericht is 1 jaar geleden 2 keer aangepast door Luc
BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 14/01/2023 9:46 pm
Bakari
(@bakari)
Manusje van alles

Tja een dramatisch wedstrijd, slechtste van dit jaar. 

Je ziet dat RKC zonder Bel Hassani en Kramer erg besluiteloos is in de aanval. En dan moet je terugvallen op je achterhoede. Tegen Heerenveen ging dat opzich goed, ook door een goede wedstrijd van Nieuwkoop. Waarom die jongen niet laten staan? Waarom blijft Oosting vasthouden aan Gaari? V.d Buijs werd weer gewisseld en Gaari mocht de boel weer lekker verstieren. Vaessen blijft ook een instabiele doelman, na een beregoede pot volgt bij hem altijd een dramatische pot. En dan Lutonda en Oukili die langs de specsavers moeten maken het feest compleet. 

De wissels van Oosting waren al helemaal dramatisch. Waarom zo laat? Waarom Gaari laten staan? Waarom je enige voetballende middenvelder (Clement) er af halen? 

We staan 11 en als we tegen GAE niet winnen kunnen we 14e komen te staan. De comfortabele voorsprong is weg en we kunnen we achterom gaan kijken. 

 

Hopelijk zijn Mo en Frank nu wel wakker geworden dat er in de achterhoede wel 1 of 2 versterkingen moeten komen. Er zal toch wel ergens een verdediger thuiszitten of op huurbasis beschikbaar zijn die beter is dan Gaari, de lat ligt niet hoog. 

Dit bericht is 1 jaar geleden aangepast door Bakari
BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 15/01/2023 6:39 pm
(@thomie12345)
Lid

Waarom van de Buijs eruit? Hij speelde als een lulletje rozenwater. Strak balletje de tribune in en verdedigen ho maar. Clement was ook vrijblijvend. breng intensiteit in je spel.

Gaari had een slippertje. Hij hield die aanvaller op in de 16 zo kun je het ook zien. Ik heb liever iemand die goede dingen doet met af en toe een frank de boertje dan verstoppertje spelen.

 

 

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 17/01/2023 1:52 pm
Bakari
(@bakari)
Manusje van alles

@thomie12345 V,d Buijs was de beste man achterin bij RKC. Gaari had niet een slippertje, Gaari heeft structureel meerdere slippertjes per wedstrijd. Waar er bij Lutonda nog enige groei in zit, gaat het bij Gaari niet beter worden. 

 

Hij hield geen aanvaller op in de 16, hij stond eerst verkeerd te dekken en gaf daarna die aanvaller alle tijd en ruimte om de bal bij een ploeggenoot voor de goal te krijgen. Gaari doet heel af en toe goede dingen, maar is het meerendeel niet goed genoeg. V.d Buijs is een onopvallende kracht die zelden de fout in gaat en altijd minimaal een 6 scoort. Gaari heeft op zijn beste dagen een 6. 

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 17/01/2023 4:12 pm
Pagina 2 / 2 Eerste  
Deel: