Forum

sc Heerenveen - RKC...
 

sc Heerenveen - RKC Waalwijk

(@pascal)
Lid

Aanstaande zaterdag mogen we in Friesland eindelijk weer beginnen aan de competitie. Met het oog op het zware competitieprogramma aan het begin en aan de vorm van Heerenveen denk ik dat minimaal een gelijkspel echt een vereiste is. De selectie van Heerenveen is totaal nog niet op orde en mede hierdoor hebben zij ook een zeer zwakke voorbereiding gehad qua resultaten. Wellicht valt er nog meer te snoepen, maar ik denk dat we zaterdag ons eerste punt gaan pakken. Zou lekker zijn om alvast van die hatelijke 0 af te komen. Anders kunnen we nog weleens heel lang op 0 punten blijven steken.

Ik voorzie de volgende opstelling, rekening houdend met geschorsten/geblesseerden etc. :

4-3-3

Vaessen

Lelieveld-Adewoye-Bruma-Meijers

Roemeratoe-Felida-Min

Kuijpers-Kramer-Cleonise

Oukili is klaarblijkelijk geschorst, Lutonda weinig gespeeld in de voorbereiding en Bakkali kwakkelt ook weer met zijn fitheid. Stevanovic zal ook nog niet meteen starten verwacht ik. Al met al is de opstelling erg zwak denk ik. 

Citeren
Topic starter Geplaatst : 09/08/2023 12:51 pm
(@kurtvandoorn)
Lid

Ik verwacht ook dat we met felida en roemeratoe gaan spelen aangezien Fraser van een defensieve organisatie is, maar denk dat hij toch met een andere speler dan min op 10 gaat spelen al heeft hij in de voorbereiding veel gespeeld en is er vanuit rkc veel vertrouwen in hem. Maar ik denk dat je met roemeratoe oukili en min veel te weinig voetbal op het middenveld hebt. En achterin is het op Bruma na ook niet echt voetballend. Dus dan word het wel echt veel gokken op een uitbraak  van Kuijpers of cleonise. Dus ik verwacht dat een speler als felida, waar ze ook veel van verwachten gaat starten.

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 09/08/2023 8:20 pm
(@pivaro)
Lid

De opstelling staat al op Twitter/X:

Fraser maakte geen geheim van de opstelling van morgen. Dat is: Vaessen, Lelieveld, Gaari, Vd Buijs, Lutonda, Roemeratoe, Min, Felida, Bakkali, Kramer, Cleonise. Wellicht start Meijers ipv Lutonda, maar zijn vrouw staat op punt van bevallen. Oukili en El Harmazi zijn geschorst.

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 11/08/2023 7:25 pm
Bakari
(@bakari)
Manusje van alles

Met Gaari en Buijs beginnen, waarom? Adewoye en Bruma zijn vele malen beter. Verder komen we voorin stootkracht tekort, dat is wel duidelijk. 

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 12/08/2023 7:20 pm
Zeljko
(@zeljko)
Lid

Geplaatst door: @bakari

Met Gaari en Buijs beginnen, waarom? Adewoye en Bruma zijn vele malen beter. Verder komen we voorin stootkracht tekort, dat is wel duidelijk. 

Inderdaad bijzondere keuzes in de verdediging. Felida zit ook niet lekker in de wedstrijd. Min liet wel even zien waarom RKC zijn contract heeft verlengd. Verder viel Roemeratoe de eerste helft positief op. Al met al is het collectief ondermaats, als we de komende weken geen kwaliteitsimpulsen krijgen dan wordt het een heel lang seizoen..

 

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 12/08/2023 7:40 pm
(@peter404)
Lid

Fraser zei dat het verdedigend goed stond. Waarom geen Adewoye en geen Bruma.

Er lijken ook geen afspraken nagekomen te worden. Wie laat bij de 2-0 zijn man lopen, waardoor vd Buijs moet overstappen.

En bij de 3-0 pakt niemand Sahraoui aan...

 

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 12/08/2023 7:43 pm
copi
 copi
(@copi)
Lid

RKC begint zoals ze vorig seizoen zijn geëindigd. Als dat maar goed gaat. Nieuwe spelers zijn nu niet bepaald het neusje van de zalm, misschien op Bruma na dan. Moet je ook maar afwachten. Als ze nog gelijkmaken tegen die boeren dan heb ik niks gezegd.

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 12/08/2023 7:46 pm
(@junior)
Lid

Er waren duidelijk een aantal minderen.. het centrale duo vond ik een erg vreemde keuze. Min viel goed op, maar niet naast kramer. Ik zie daar liever lokesa die goed inviel. Cleonise en Bakkali kregen hierdoor in de 2e helft veel meer ruimte. Die 2 vond ik ook erg sterk qua acties. Op het middenveld miste we balans. Felida en roemeratoe die hetzelfde denken. Gat naar de voorhoede was erg groot. Baltempo was veel te laag in de 1e helft. Met een middenveld van roemeratoe oukili en lokesa denk ik dat we al een stuk sterker voor de dag komen.

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 12/08/2023 11:14 pm
Deel: