Forum

RKC-LOMMEL
 

RKC-LOMMEL

badman
(@badman)
Lid

De wedstrijd van gisteren... weet niet goed wat ik daar van moet denken... Paar mooie aanvallen gezien, mooi dat de 3 nieuwkomers gescoord hebben mooi dat het ook aanvallers waren. Zorgwekkend was de verdediging... de tegenstander liep er te vaak wel erg makkelijk doorheen. Bakari linksbuiten was niet om aan te zien... ik hoop maar dat het iets is om te proberen...Gaari phoehe dat viel niet mee. De wedstrijd op zich viel me nog niet eens tegen. Azhil werkt hard maar komt nog tekort. Maar wat was het mooi om weer in het stadion te zijn!

Zojuist nog het interview gezien met Oosting.... het verbaasde mij om te horen dat hij wel tevreden was met deze selectie maar dat het een te smalle selectie is.... ik had daar wel wat andere teksten verwacht.

Citeren
Topic starter Geplaatst : 08/08/2021 10:51 am
Timon
(@timon)
Lid

Het was in verdedigend opzicht zeker niet om aan te gluren maar toch fijn om te zien dat we nu twee spitsen in de selectie hebben met een neusje voor de goal. De goal van Bel Hassani was natuurlijk een cadeautje maar het is duidelijk dat deze jongen veel kwaliteiten heeft (al zie ik hem liever centraal op 10). 

 

Spijtig om te zien dat Gaari de afgelopen 2 seizoenen niet heeft kunnen aanhaken op Eredivisie niveau, in de KKD zag je dat hij bijna wekelijks beter en comfortabeler ging spelen. 

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 09/08/2021 2:15 pm
RKCW
 RKCW
(@rkcw)
Lid

@timon Mee eens, Gaari komt tekort. Het werd weer eens pijnlijk duidelijk tegen Lommel, Bakari vind ik in aanvallend opzicht dan nog een degelijke back. 

Verder was ik zeer te spreken over Buttner, je ziet dat hij het voetballen nog niet is verleerd. Ook Bel Hassani zag er degelijk uit, moet wellicht nog iets fitter. Ook de aanval zag er goed uit, echter moet er echt nog wat stootkracht op de vleugels bij, dan bedien je onze spitsen het beste. 

Posities waar ik mij ook na deze wedstrijd zorgen over maak:

1. Keeper, stralen allemaal totaal geen vertrouwen uit.

2. backs zijn echt heel pover

3. Vervanger CV voor Touba. Nieuwpoort kan niet, Adewoye nog niet genoeg van gezien. 

4. Buitenspelers (2x). Met de huidige buitenspelers ga je het gewoon niet redden.

 

Nog een lange weg te gaan met de eerste competitiewedstrijd al voor de deur..

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 10/08/2021 2:56 pm
badman
(@badman)
Lid

@rkcw mee eens van de keepers maakte Vaessen bij mij nog de meest onzekere indruk.

Ik vind zelfs dat Rkc sowieso een extra centrale verdediger moet halen halen... voor als Touba vertrek of als stand-in bij schorsingen of blessures....en idd een paar buitenspelers is geen overbodige luxe. ben nu ook benieuwd hoe het middenveld eruit gaat zien!

 

BeantwoordenCiteren
Topic starter Geplaatst : 10/08/2021 7:53 pm
Deel: