Forum

RKC- G.A. Eagles
 

RKC- G.A. Eagles

DrDoom
(@drdoom)
Je maintiendrai !!

Kunnen we Gaari voortaan op de tribune plempen?

Citeren
Topic starter Geplaatst : 11/11/2023 9:53 pm
Bakari
(@bakari)
Manusje van alles

Zuur. 90 minuten beter, kans op kans. Gaari weer flink in de fout, maar wat deden ze voorin zeg. Het had makkelijk 6-1 kunnen worden

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 11/11/2023 10:14 pm
(@willem)
Lid

Geplaatst door: @drdoom

Kunnen we Gaari voortaan op de tribune plempen?

 

Strak plan, zou ook graag Lutonda weer zien voor Meijers, Oukili kan op deze manier 3 wedstrijden achter elkaar voetballen.

we hebben gewoon geen fatsoenlijk middenveld, niemand die zich aanbied of aansluit.

voor de rest wel inzet gezien, wissels niet gelukkig ( Margaret terug naar Oss? ) Niemeijer weet ook niet waar ie moet lopen.

stevanovic tweede helft veel beter dan de eerste helft. Min viel ook goed in, teveel spelers die voor eigen roem gingen ( lokesa, Cleonese)

Kramer moet weer ff op traingcursus koppen

 

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 11/11/2023 10:26 pm
Bakari
(@bakari)
Manusje van alles

@willem Heb niet het idee dat Meijers en Oukili het probleem zijn. Voorin is het slecht en we missen een 10.

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 11/11/2023 11:14 pm
(@willem)
Lid

@bakari meijers verdedigind goed alleen kan keen voorzet strak geven, netzoals Lelieveld, heb ik ook alleen slappe voorzetten zien geven, Oukili wilde vandaag de bal niet hebben, ging zo lopen dat ie niet aangespeeld kon worden. Invaller Niemeijer heeft geen bal geraakt, grote gaten tussen verdediging en aanval, geen middenvelder te zien

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 11/11/2023 11:27 pm
Bakari
(@bakari)
Manusje van alles
  1. @willem er zijn echt veel goede voorzetten geweest, alleen. Kramer al had meerdere kopkansen. Lutonda ga je er niet inzetten om zijn goede voorzet. Oukili was wat onzichtbaar voor zijn doen inderdaad. Maar geen middenveld was vooral toen Roemratoe er af ging
Dit bericht is 6 maanden geleden aangepast door Bakari
BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 11/11/2023 11:34 pm
(@wiellus)
Lid

Voetballend de beste wedstrijd van RKC in tijden, druk naar voren en veel inzet. Als je deze wedstrijd nog 10x zo speelt dan win je hem 9x. Genoeg kansen gehad, jammer dat je jezelf niet beloond en dat Gaari gewoon loopt te slapen bij de 0-1. Geen idee wat hem bezielde, hij leek wel even uit te staan..

Margaret heeft gisteren wel laten zien absoluut geen Eredivisie niveau te zijn, die had je beter kunnen wisselen voor Bakkali ipv Cleonise. De wissel van Lokesa snapte ik ook niet, die jongen speelde met zoveel energie en dreiging.

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 12/11/2023 10:12 am
Bakari
(@bakari)
Manusje van alles

@wiellus lokesa gaat echt met de week beter. Zie hem nu liever dan Niemeijer.

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 12/11/2023 12:18 pm
(@gekke-gerritje)
Gerritjuh is gek jonguh!

Een goede eerste helft met kans na kans maar laten we eerlijk zijn, de 2e helft was van een bellaberd niveau.  Amper kansen gehad terwijl je juist verwacht dat rkc op zoek gaat naar dat doelpunt. 

GAE is na de 0-1 zonder zich overdreven in te spannen overeind gebleven want na die goal heeft rkc behalve wat speldenprikjes niks laten zien.

Een avond met heel duur puntenverlies waar je een vieze nasmaak aan over houd.

Het wordt de rest vh seizoen degradatie voetbal en hopen dat je 15e word.

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 12/11/2023 1:18 pm
(@wiellus)
Lid

In het begin van de tweede helft heb je ook nog goede kansen gehad met oa Stefanovic, Lokesa en 2 vrije kopballen van Kramer. Je vergeet gewoon jezelf te belonen en dan ga je met 2 lange spitsen spelen en komt er geen voorzet meer van de flanken.. Maar aan de andere kant, voetballend was het het eerste uur misschien wel de beste wedstrijd in tijden, staat 20/30 meter hoger op het veld waardoor Kramer in ieder geval in de 16 de bal krijgt. Ergens snap ik dus het optimisme van Kramer en Vaessen wel, dat als ze zo doorgaan er in ieder geval een kans dat het nog goed komt. Los daarvan moet er in mijn ogen zeker aanvallend wat bij, maar ja een veelscorende spits die garant staat voor goals komt niet bij RKC voetballen..

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 13/11/2023 9:04 pm
Bakari
(@bakari)
Manusje van alles

@wiellus Ik denk dan we met Kramer die spits wel hebben. Het is dat we daarnaast geen scorend vermogen hebben.

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 13/11/2023 11:00 pm
(@wiellus)
Lid

Kramer zou die spits inderdaad kunnen zijn, maar dat straalt hij nu niet uit. Van de 3 kop kansen die hij kreeg had hij er vorig jaar zeker 2 gemaakt. Maar daar tegenover, hij kreeg in ieder geval weer ballen/kansen dat is in voorgaande wedstrijden wel anders geweest.

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 15/11/2023 9:25 am
Deel: