Forum

RKC - Almere City
 

RKC - Almere City

Pagina 2 / 2 Eerste  
Bakari
(@bakari)
Manusje van alles

@wiellus Ja, je moet Seuntjens in zijn kracht brengen. Min werkt hard naar zonder enig rendement. Kramer wint meer kopduels, is sterker aan de bal en vult Seuntjens meer aan.

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 05/04/2024 12:29 am
DrDoom reageerde
(@gekke-gerritje)
Gerritjuh is gek jonguh!

Jazeker wiellus! Onbegrijpelijk dat onze aanvoerder op de bank zit en we met Min in de basis spelen. Deze speler komt zoveel te kort voor de eredivisie.  Ik snap er echt geen moer van dat ie wekelijks weer die min opstelt.

Heel rap terug naar kramer. Ja hij is wat trager maar wel vele malen slimmer voor de goal. 

Maar als je weinig goals wil maken moet je vooral doorgaan op de ingeslagen weg.

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 05/04/2024 8:04 am
DrDoom reageerde
Bakari
(@bakari)
Manusje van alles

Trouwens @Tim schrijf maar alvast op voor speler van het seizoen: Dario van den Buijs. 

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 05/04/2024 8:42 am
Tim reageerde
Luc
 Luc
(@luc)
Luctor et emergo

Zeer duur puntverlies, te wijten aan te weinig kwaliteit voorin en aanvallend middenveld.

Stevanovic en Bakkali brengen niet wat er verwacht werd. 

Toch een fout van onze technisch hart, we hebben te veel op kwaliteit ingeboet tov de vorige 2 seizoenen.

Hopelijk is het niet desastreus, al zie ik RKC als ik eerlijk ben geen wedstrijd meer winnen, concurrenten hebben meer scorend vermogen.

Het is gewoon duimen dat ze in Kralingen het nog slechter doen dan wij.

Pluspuntje, voor wat het waard is; er is wel keihard geknokt, en met wat geluk hadden we toch de 3 punten kunnen halen.

Dit bericht is 4 weken geleden aangepast door Luc
BeantwoordenCiteren
Topic starter Geplaatst : 05/04/2024 8:57 am
(@wiellus)
Lid

Als je alleen met Kramer in de punt gaat spelen, kom je niet meer in de diepte en heb je ook geen druk naar voren meer. Simpelweg omdat we tientallen meters lager op het veld staan tov de jaren hiervoor met Oosting. De afstanden die Min overbrugt kan Kramer simpelweg niet meer belopen. Het is kiezen tussen 2 kwaden en dan denk ik dat je met alleen Min in ieder geval meer diepte/dreiging hebt dan met alleen Kramer. Seuntjens mist ook de Clements, Anita's en Jozefzoons om hem heen, het is echt niet alleen Kramer die hem beter zou laten renderen. Zoals door meerdere al aangegeven heb je over de gehele linie zoveel kwaliteit verloren tov vorig jaar, dat ga je alleen met Seuntjens niet oplossen.

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 05/04/2024 9:06 am
Luc reageerde
Bakari
(@bakari)
Manusje van alles

@wiellus Ik denk dat je juist wel in de diepte komt. Kramer is in de combinatie heel erg sterk, daardoor kan het middenveld bijsluiten en de buitenspelers wegsturen. Min sleurt en werkt hard maar zijn rendement is erg laag en aan de bal is hij niet geweldig.

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 05/04/2024 9:39 am
(@gekke-gerritje)
Gerritjuh is gek jonguh!

Het gaat in ieder geval nog zeer spannend worden doordat we verzuimd hebben te winnen gisteren.  Ik verwacht dat rkc en excelsior beide tussen de 5 en max 8 punten nog gaan halen gezien het programma.  Dus het zal zeer dicht bij elkaar uitkomen. Zondag in volendam winnen is door deze 2 gelijke spelen in eigen huis nu een must! Ik ga er verder vanuit dat degene die 16e wordt dit jaar zal degraderen via de nacompetitie aangezien de Bovenste teams in de kkd beduidend beter zijn dan de onderste in de eredivisie.

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 05/04/2024 9:57 am
(@wiellus)
Lid

Van mij mag hij het proberen hoor, op dit moment is alles geoorloofd om voldoende punten te halen. Zelfs het Almere City voetbal, want hoe je het ook went of keert uiteindelijk gaat het om de punten. Etje kan na de wedstrijd wel boos zijn en roepen dat hij nooit in zo'n elftal wil spelen, maar hun zijn wel veilig dus wie heeft er dan gelijk..

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 05/04/2024 9:58 am
Bakari
(@bakari)
Manusje van alles

ik moet zeggen dat ik nu wel begin te begrijpen wat ze in Margareth zien, die jongen kan echt wel voetballen en er zit echt wel potentie in. Maar een jaartje bij Telstar was voor hem beter geweest. 

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 05/04/2024 12:04 pm
(@wiellus)
Lid

Die komt er inderdaad steeds beter in, ik vond zijn wissel voor Cleonise dan ook opvallend en had eerder verwacht dat Lokesa er af zou gaan. Overigens, het hele wisselbeleid van Fraser wederom 0,0 risico.. Elke wissel was een positie voor een positie, kijk naar Pastoor die brengt een aanvaller voor een verdediger en de laatste 10/15 minuten zijn gewoon voor Almere. En dan naderhand tegen de media zeggen dat dit de fase is waarin je blij moet zijn met elk punt dat je sprokkelt. Nee Fraser, je moet gewoon eens voor die 3 punten gaan.

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 05/04/2024 1:29 pm
Pagina 2 / 2 Eerste  
Deel: