Forum

RKC - ADO
 

RKC - ADO

Pagina 2 / 2 Eerste  
(@basbrok)
Lid

Een discussie over Vaessen lijkt me in dit topic niet wenselijk of functioneel. Ben vooral blij dat Oosting zich gewoon aan zijn belofte houdt: "El Maach keept in de beker". Bij veel clubs worden dergelijke beloftes toch week op het moment dat de belangen groter worden.

En ik moet eerlijk zeggen: El Maach viel me weer niet tegen. Maar, ik vond hem niet dusdanig veel beter dan Vaessen dat hij een basisplaats verdient.

 

Voor de rest: ondanks dat het kwalitatief vaak geen hoogstaand voetbal was, heb ik me prima vermaakt met deze pot! Ook alle credits naar ADO, die er in ieder geval ook een wedstrijd van wilden maken. Al zag je op een gegeven moment dat het toch net de persoonlijke kwaliteiten zijn die de wedstrijd beslissen. 

 

Het grootste deel van de basisspelers heeft niet al te veel geleden en we staan keurig in de volgende ronde. En dat is goed voor de moraal, voor de ervaring en voor de clubkas.

 

En..... als ik het goed begrepen heb, spelen we de volgende ronde een thuiswedstrijd. Dus laten we hopen dat er tegen die tijd weer publiek bij mag!

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 18/01/2022 10:39 pm
(@bas04166)
Lid

@basbrok Idd sluit ik me bij aan , daar gaat het al vaak genoeg over zelfs als die niet speelt… laten we het lekker over Odgaard hebben wat mogen wij blij zijn met zo’n speler in ons team pure klasse spat er van af!!

 

voor de rest was het niet best de 1ste helft maar dan is het toch wel fijn dat je spelers als Buttner,Anita, Azhil, Kramer, stokkers, van den Buijs en odgaard  nog op de bank hebt wat een luxe hebben we toch! Voor rest staan we bij de laatste 8 wat de afgelopen 10 jaar niet meer is gelukt. Als je voordelig loot met bijv de eagles thuis kan je zomaar in de halve finale staan dat is toch geweldig!

 

Ohja nog even over El Maach, zag er bij het eerste doelpunt ongelukkig uit maar voor de rest gewoon een voldoende je ziet natuurlijk dat die wedstrijd ritme mist maar voor een jongen van 21 die een jaar geen club gehad heeft en dit zijn 3de officiële wedstrijd is bij RKC gewoon prima. En ook lekker de beker laten keepen! Zie zeker wel potentie ook in El Maach wat een beer van een vent.

 

op maar Zondag 

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 19/01/2022 1:23 am
 Tim
(@tim)
Oprichter Programmeur Supporter
Geplaatst door: @luc

Ik dacht eerst, ze laten hem lopen, deze pot, maar toch leuk, kwartfinale, ik hoop op NAC, of Go Ahead in de Adelaarshorst!

Odgaard was fenomenaal, (Willem II, letten we op????) Daneels was ook erg sterk!

Complimenten mannen, op naar Fortuna thuis, mega-belangrijke pot!

We spelen de volgende ronde thuis tegen Vitesse, Go Ahead, NAC/PEC of Twente/AZ. 

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 19/01/2022 9:17 am
Ton1989 reageerde
(@pascal)
Lid

Je wist op voorhand dat een lange wedstrijd (verlenging) altijd in het voordeel van RKC kon zijn. RKC kon alleen maar vele malen sterker worden en ADO vele malen zwakker. De verlenging heb ik zorgeloos achterover gezeten, goal van RKC hing in de lucht. 

Grootste dissonant vond ik wel Richard vd Venne. Hij mist echt nog ritme. Zoveel passes/aannames etc. gingen fout, die moet er echt weer even inkomen. Odgaard wel een fenomeen hoor. Laten we nog een half seizoen van die jongen genieten. Als hij aan de bal komt gebeurd er altijd wat. 

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 19/01/2022 10:34 am
Ton1989 reageerde
Pagina 2 / 2 Eerste  
Deel: