Forum

PSV - RKC
 

PSV - RKC

Pagina 2 / 2 Eerste  
(@pascal)
Lid

@streppel1968 

Inderdaad! Op zo'n moment wordt al snel door analisten gezegd 'je zou deze 2 punten einde seizoen maar tekort komen', maar dit gaat nu werkelijk gebeuren terwijl iedereen dat moment allang vergeten is. 

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 16/05/2024 4:38 pm
(@wiellus)
Lid

Die punten op het einde kom je niet tekort door 1 of 2 scheidsrechterlijke blunders, aangezien die van alle jaren zijn en die de ene keer in je voordeel en de andere keer in je nadeel uitvallen. Die punten kom je tekort door een gebrek aan kwaliteit, inzet, strijd, passie, mentaliteit, noem het maar op. Uiteindelijk staan we zondag rond 16.25 daar waar we horen te staan en we kunnen alleen maar hopen dat dat op plek 15 is. Want met deze selectie en vooral deze trainer kun je de playoffs beter op papier afdoen..

Dit bericht is 5 maanden geleden aangepast door Wiellus
BeantwoordenCiteren
Topic starter Geplaatst : 16/05/2024 5:03 pm
Ton1989
(@ton1989)
Lid

Feyenoord speelt gelukkig thuis en afscheid Slot. Als feyenoord haar plicht doet dan zie ik het goed komen.

Denk dat we PSV het best kunnen bestrijden met strijd en niet een afwachtende houding want dan worden we overlopen 

Dit bericht is 5 maanden geleden aangepast door Ton1989
BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 16/05/2024 7:24 pm
(@forzawaalwijk)
Lid

@ton1989 Eens. Alleen maak dat Fraser maar eens wijs 🙈

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 17/05/2024 2:44 pm
(@wiellus)
Lid

Gefeliciteerd aan alle RKC’ers! Eind goed al goed! En nu heel snel Fraser buiten gooien en gaan bouwen aan volgend jaar!

BeantwoordenCiteren
Topic starter Geplaatst : 19/05/2024 6:28 pm
(@willem)
Lid

En nu maar hopen dat de knvb volgend seizoen rkc weer niet laat beginnen tegen de 8 bovenste van afgelopen competitie en idd hopen dat er een nieuwe trainer komt die ze wel durft te laten voetballen 

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 19/05/2024 10:23 pm
Theonlyone
(@theonlyone)
Lid

Het is eigenlijk een godswonder (Rooms Katholieke Combinatie handhaaft op 1e pinksterdag), maar laten we ook even eerlijk en realistisch zijn:

Ik ben geen fan van Fraser maar de 15e plek is absoluut het hoogst haalbare met deze selectie. Misschien dat het voor 4 a 5 spelers jammer is dat ze RKC verlaten, met Ettienne als absolute cultheld, maar de rest is allemaal vervangbaar. In dat opzicht heeft Fraser, achteraf gezien, een top prestatie geleverd die we ook moeten erkennen vind ik. Zijn woorden na de wedstrijd op het fanplein 'ik snap jullie, ik wilde ook graag beter presteren' vond ik tekenend en mooi gesproken.

Dus namens mij: Spelers, technische staf, directie en supporters, 100 maal dank en op naar volgende jaar! Dan gaan we die kruiken pakken want zoals onze etje al zei: "maakt niet uit dat dit gefilmd wordt, maar ik heb echt een gruwelijke hekel aan Tilburg".

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 20/05/2024 1:05 am
Sno vond dit leuk
Ton1989
(@ton1989)
Lid

Gefeliciteerd allen! 

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 20/05/2024 11:59 am
Bakari
(@bakari)
Manusje van alles

Alleen gefeliciteerd. Wat een feest gisteren! 

 

Verder moeten we gaan bouwen! Mijn voorkeur zonder Fraser en met een jonge frisse coach die bij de club past. 

Er gaat veel kwaliteit weg, 

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 20/05/2024 8:06 pm
(@dejanrkc)
Lid

Gefeliciteerd allemaal! Toch weer een knappe prestatie door de club, nu even uitrusten en dan gaan we volgend seizoen weer knallen!

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 21/05/2024 10:23 am
(@pascal)
Lid

Ik ben allerminst een Fraser fan en ik kan hem ook regelmatig vervloeken, maar ik schaamde me voor het gejoel toen Fraser werd aangekondigd tijdens de festiviteiten. Je kunt het (zoals ik zelf) niet eens zijn met zijn manier van spelen en wisselen, maar dit heeft Fraser niet verdiend. Mossel/Allach hebben dit seizoen Russisch Roulette gespeeld door met een zeer povere selectie proberen te handhaven. En dit is gelukt met rechtstreekse handhaving. Je kunt ook stellen dat daardoor Fraser er het maximale heeft uitgeperst dit jaar. Iets meer respect voor Fraser zou op zijn plaats zijn, zeker op het moment dat het feest hoort te zijn. Daarbij heeft Fraser ook gewoon nog een contract volgend seizoen dus is het in principe volgend seizoen ook gewoon je trainer. 

 

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 21/05/2024 10:36 am
DejanRKC vond dit leuk
(@dejanrkc)
Lid

@pascal Helemaal mee eens! Ik snap de kritiek op Fraser wat betreft spelopvatting, maar heel eerlijk zat er ook met deze selectie gewoon niet veel meer in. Dus als we het dan gewoon redden met directe handhaving, dan moet je daar gewoon tevreden mee zijn en Fraser de credits geven die hij verdient (zeker op zo'n moment).

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 21/05/2024 11:16 am
Bakari
(@bakari)
Manusje van alles

@dejanrkc Ik ben het niet helemaal met je eens. Dit is inderdaad geen selectie waar je 10e mee gaat worden, dat is duidelijk.

 

Maar het gaat over het pakken van kansen, op de juiste momenten de juiste dingen doen. En daar faalt Fraser toch te vaak door zijn behoudenheid. 

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 21/05/2024 4:37 pm
copi vond dit leuk
Pagina 2 / 2 Eerste  
Deel: