Forum

NEC - RKC
 

NEC - RKC

Pagina 2 / 2 Eerste  
Streppel1968
(@streppel1968)
Lid

Zo.. die discussie is nu ook voortaan overbodig. Al denk ik , dat degene nu gaan roepen dat alle tegengoals toch de schuld van vaessen was, ( wat die stond er niet) en uiteraard lutonda en Gaari 

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 13/11/2022 3:08 pm
(@rogiera)
Lid

@streppel1968 tsja, hij laat wel zijn team in de steek, super zonde ... eindelijk een stabiel seizoen, overkomt dit hem.. het blijft een rare onstabiele kerel, maar prima keeper.. net als Hassani. De beste speler , maar dit jaar vaker van zulke acties gezien. Niet nodig . Zonder een rode prent had ik ons 3 punten zien pakken...

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 13/11/2022 3:56 pm
Streppel1968
(@streppel1968)
Lid

@rogiera absoluut, laat hij het team vandaag in de steek. Daar heb je 100% gelijk in. Maar ik bedoel met name de discussie dat Vaessen een mindere keeper zou zijn dan Perreira. Dat bleek wel dat dat niet waar is. 

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 13/11/2022 6:07 pm
Bakari
(@bakari)
Manusje van alles

Tja dramatische wedstrijd waar zo wat alles fout ging. Domme, maar zware rode kaart.

Over de keepers kunnen we kort zijn Etienne zit in een goede vorm. Pereira heeft geen wedstrijdritme omdat we geen 2e elftal hebben en lijkt momenteel ook niet beter. Het is dan wel zaak dat voor komend seizoen er een eredivisiewaardige doelman bijkomt. 

Het toont weer aan dat hoe zwak de achterhoede van RKC is, zolang RKC naar voren kan voetballen gaat het prima, maar onder drukt brokkelt het heel snel. 

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 13/11/2022 8:21 pm
(@pascal)
Lid

Door Bel Hassani verlies je gisteren de wedstrijd. Hij dupeert de ploeg en alle meegereisde supporters. Ik had het nog wel willen zien met 11 man. Dan had je daar minimaal met een punt weggegaan. De schade valt waarschijnlijk nog groter uit want Bel Hassani zal met een paar wedstrijden schorsing cruciale wedstrijden missen na de winterstop. Overigens moet ik wel zeggen, ookal moet Bel Hassani dit niet doen, ik vond het geen rood. De beweging was zéér minimaal. Dan kan Alvarez iedere week wel geschorst worden. Volgens mij heb ik scheidsrechters vaak horen zeggen dat er een bepaalde mate van ‘brutality’ en intensiteit in de beweging moet zitten. Daar was hier toch absoluut geen sprake van. Toch weer het lot van een kleine club als RKC. Maargoed Illias moet zich niet in deze positie brengen dat is ook overduidelijk.

Er viel gisteren na de rode kaart geen eer meer aan te behalen. Pereira is ook geen haar beter als Vaessen. In het handje vol wedstrijden die hij heeft gekeept heb ik hem iedere wedstrijd wel op een fout weten te betrappen of rare capriolen. Jammer dat we ons goede doelsaldo aan diggelen hebben laten schieten. Op een later moment zal de trots wel komen dat we tijdens de vervroegde winterstop maar mooi tiende staan en een paar wedstrijden tegen concurrenten nog tegoed hebben voor we pas echt op de helft zijn van het aantal wedstrijden.

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 14/11/2022 10:35 am
Luc
 Luc
(@luc)
Luctor et emergo

Inderdaad dom van illias, was een terechte rode kaart. Hopelijk valt de schorsing mee, het matennaaien van die NEC-speler zou ook bestraft dienen te worden.

jammer dat we onze beste voetballer (ik verwacht) 2 wedstrijden kwijt zijn (Heerenveen thuis, en Volendam uit). misschien dat het verzachtend werkt dat het zijn eerste rode kaart in 118 wedstrijden was, en dat hij praktisch deze wedstrijd ook al heeft moeten missen.

ook jammer dat het samenviel met de blessure van de andere techneut in ons team Lobete, en dat Kramer en Biereth ook nog in de lappenmand zitten.

Maargoed, we staan gedeeld 9de met 17 punten en hebben al een zwaar programma achter de rug met Ajax, PSV, AZ, Feyenoord en Twente.

hier had ik vooraf meteen voor getekend. De winterstop komt op tijd, nu maken dat de blessures verholpen worden, liefst nog een verdedigende versterking zoeken (CV, die Shawn gaat opvolgen volgend seizoen), uitrusten en ons opmaken voor de 2e helft van het seizoen. 

Deze wedstrijd als een leermoment beschouwen, en eensgezind ervoor zorgen dat project 34-punten weer gerealiseerd wordt, ik heb er alle vertrouwen in!

 

 

 

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 14/11/2022 11:17 am
Ton1989
(@ton1989)
Lid

ja zonde, dom maar ook pech...
Na de winterstop weer scherp zijn

BeantwoordenCiteren
Topic starter Geplaatst : 14/11/2022 1:47 pm
Pagina 2 / 2 Eerste  
Deel: