Forum

Fortuna Sittard - R...
 

Fortuna Sittard - RKC Waalwijk

Pagina 1 / 2   Laatste
Luc
 Luc
(@luc)
Luctor et emergo

Zo'n 3 dagen voor de wedstrijd wordt het eens tijd dat we dit topic openen.

Wat verwachten we? Is Kramer weer inzetbaar?

Fortuna is in vorm en heeft de laatste 3 wedstrijden gewonnen. 

Het is zaak om de gelederen goed gesloten te houden en met snelle uitbraken Fortuna pijn te doen.

Ik verwacht wederom een 5-3-2 opstelling en een lastige pot, maar we zijn zeker niet kansloos.

Het zou fantastisch zijn om voor het drieluik Ajax-Twente-AZ een buffer op te bouwen door 1 of 3 punten mee te nemen uit de Baandert.

Ik neem aan dat Mika Biereth iig wederom speeltijd gaat krijgen.

Opstelling;

Vaessen

lelieveld Gaari Adewoye Vd Buijs Lutonda

Anita Bel Hassani Clement

Kuijpers(Lobete) Kramer(Biereth)

Voorin is het lastig kiezen, Kuijpers doet het ook goed, Lobete is misschien iets minder de laatste wedstrijd.

Wat denken jullie?

 

Citeren
Topic starter Geplaatst : 12/10/2022 12:13 pm
Ton1989
(@ton1989)
Lid

Weinig veranderen denk ik, mocht Kramer nog niet fit zijn laat dan Biereth starten, eigenlijk is hij een soort geëvolueerde versie van Kramer (technischer) maar ook echt een aanspeelpunt vanwege zijn lengte oa.
Ondanks overigens dat Kuijpers echt wel een goede speler is..

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 12/10/2022 1:23 pm
(@rafstrk)
Lid

Ik denk zolang je Burak en Embalo stil weet te houden is Fortuna een heel stuk minder sterk, die 2 zorgen toch voor de meeste dreiging. Voor de rest heb ik er vertrouwen in.

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 13/10/2022 8:12 am
 Sno
(@sno)
Lid

Wordt een lastig potje ben ik bang! Zwaktebot lag vooral achterin bij Fortuna.

 

Desalniettemin heb ik goede hoop. Zoals Luc zegt, lekker een buffer opbouwen zou geweldig zijn vóór we de zware wedstrijden krijgen

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 13/10/2022 1:14 pm
Bakari
(@bakari)
Manusje van alles

Gaat een interessante wedstrijd worden. Beide ploegen hebben een zelfde soort opbouw, met een goede voorhoede en zwakke achterhoede. Ik denk dat we blij mogen zijn met een punt, alles meer is bonus. 

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 15/10/2022 11:04 am
(@dejanrkc)
Lid

Gezien het programma van de komende weken (ik verwacht weinig punten) zou je zeggen dat je vanavond moet winnen. Aan de andere kant, gezien de stand en de vorm van Fortuna moet je misschien ook blij zijn met een punt denk ik.

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 15/10/2022 4:47 pm
(@barie)
Lid

Kan niet zeggen dat we een slechte wedstrijd hebben gespeeld, maar af en toe leek het wel alsof we bang waren om te schieten. Iedere keer maar over de zijkant proberen, ze hadden best een paar keer wat spannends mogen proberen. Verder komen we wel heel goed weg met dat penaltymoment, ik zag de bui al weer hangen

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 15/10/2022 9:11 pm
RKCW
 RKCW
(@rkcw)
Lid

Terechte uitslag waar ik van tevoren voor had getekend. Adewoye speelde weer een dijk van een pot zeg! 

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 16/10/2022 1:39 am
(@rafstrk)
Lid

Ik heb een vraag, ik wil kaartjes kopen voor RKC Ajax, maar ik kan alleen AA kiezen is de rest uitverkocht?

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 16/10/2022 12:59 pm
Bakari
(@bakari)
Manusje van alles

Matige pot met een terechte uitslag. Beide ploegen leken bang om bij elkaar in het mes te lopen. Jammer dat Oosting niet durft om te schakelen naar 4-3-3, maar goed een puntje uit  bij Fortuna is een prima resultaat dus ergens begrijpelijk dat je het puntje koestert. 

We mogen van gelukspreken dat de scheids hem niet op de stip legt, want als hij het had gedaan dan was dat niet onterecht. Domme en onnodige overtreding van Gaari, tegen Vitesse kreeg je hem wel tegen nu komen we goed weg. Wat bezielt die jongen dan? 

Adewoye weer een top wedstrijd, die jongen is Meulensteen onderrand al voorbij.

Dit bericht is 2 jaar geleden aangepast door Bakari
BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 16/10/2022 5:46 pm
(@vasconcelos)
Lid

@bakari Jozef schakelde tijdens de wedstrijd over naar 4-3-3 op een gegeven moment. Kuijpers, Kramer, lobote/biereth..

Ik vond het knap hoe Jozef door een tactische omzetting in de 60e minuut (bel hasani en Dario eruit, Kuijpers en Vroegh erin) ineens het initiatief weer terug kwam bij RKC. Begin 2e helft was Fortuna een stuk sterker namelijk.

Al met al tevreden met een punt.

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 16/10/2022 7:56 pm
Bakari
(@bakari)
Manusje van alles

@vasconcelos Ik had het idee dat RKC meer 4-4-2 speelde met Kramer en Biereth als duo. Maar goed je kan goed gelijk hebben, dan heb ik niks gezegd. 

Fortuna was idd op dat moment sterker, RKC wist met de omzetting de wedstrijd aardig onder controle te krijgen, maar de wedstrijd sloeg aardig dood. Maar een punt bij een uitwedstrijd is prima. Komende weken zullen we iets gaan zakken op de ranglijst, de marges zijn erg klein. 

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 16/10/2022 8:11 pm
(@pascal)
Lid

Saaie 0-0 wedstrijd. RKC toch minimaal gelijkwaardig aan Fortuna over heel de wedstrijd gezien. En eindelijk eens een keer de 0. Laatste minuut kom je goed weg, al was een pingel mijn inziens ook zwaar gestraft, maar slim is het niet wat Gaari doet. Wat het plan met Bakkali is kan ik echt nog niet ontdekken. Er is op geen enkele wijze een structuur in het opbouwen van wedstrijdminuten te zien. Lijkt wel of ze te bang zijn hem te brengen. Is wel een jongen die een wedstrijd met een actie open kan breken, deze wedstrijd zat aardig op slot.
En ik blijf het ook zonde vinden dat Felida zo erg verpieterd op te bank. Je ziet toch vaak dat Anita de laatste 10/15 minuten het niet meer op kan brengen in volle intensiteit om te schakelen, vooral vanuit aanval naar verdediging. Had toch wel gehoopt dat we Felida iets meer minuten hadden zien maken. Zijn minuten zullen echt nog wel komen, maar hem 90 minuten laten banken iedere wedstrijd is echt een gemiste kans. Laat hem af en toe de laatste 10 minuten invallen en even proeven aan het niveau.

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 17/10/2022 9:51 am
RKCW
 RKCW
(@rkcw)
Lid

@pascal 

Kevin is kind van de rekening. Met Anita, Clement en Bel Hassani zijn de bassisplekken al vergeven. Dan heb je ook nog Vroegh en Oukili op de bank zitten welke verdienstelijk invallen. Het is dus een kwestie van pech voor hem, maar wel een ontzettende luxe positie voor RKC. Zoveel kwaliteit op het veld en op de bank hebben we lang niet gezien.

Wat betreft Bakalli... ik weet het nog niet met hem. Ook voorin hebben we voldoende keus en zijn invalbeurten hebben mij nog niet laten zien dat er meer minuten dan nu inzitten. 

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 17/10/2022 10:55 am
Robbert_15
(@robbert_15)
Lid

@pascal 

Bakalli zou gaan invallen had zn trainingspak al uit, maar door de blessure van Lutonda moest hij gewisseld worden en kwam Wouters voor hem.

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 17/10/2022 11:58 am
Pagina 1 / 2   Laatste
Deel: