Forum

Feyenoord - RKC Waa...
 

Feyenoord - RKC Waalwijk

Luc
 Luc
(@luc)
Luctor et emergo

Door alle transferbeslommeringen en de aandacht die daarop gevestigd is lijkt men te vergeten dat er toch een hele mooie match aan zit te komen a.s. zondag in De Kuip.

Zijn de spelers en trainer al bezig met hun volgende stap?

Ik ben wel benieuwd of we de zelfde intensiteit op de mat gaan leggen nu onze doelstelling nagenoeg gehaald is?

Kramerinho is geschorst, ik verwacht dat Lobete zijn plek gaat innemen.

Feyenoord zal gebrand zijn om tegenover het fanatieke thuispubliek zich te revancheren van uitschakeling in het bekertoernooi.

Zal lastig worden denk ik, misschien dat de wedstrijd nog een beetje in de benen zit van de Feyenoorders en dat men ook al een beetje bezig is met de Europa League wedstrijd tegen AS Roma a.s. donderdag. 

Wat denken jullie, seizoen al voorbij en op naar volgend seizoen? Al dan niet bij een nieuwe club, of is er nog motivatie om dit seizoen onvergetelijk te maken? Ik verwacht eerlijk gezegd dat de spelers die ambitie hebben elders te gaan spelen geen risico's meer gaan lopen, maar we zullen zien.

Voorspelling, 3-1 nederlaag.

Citeren
Topic starter Geplaatst : 07/04/2023 9:59 am
Tim reageerde
Ton1989
(@ton1989)
Lid

Gewoon lekker opportunistisch erin gaan lijkt mij, onze kracht ligt voorin dus vooral niet te behouden gaan spelen lijkt mij, weinig te verliezen ook.

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 07/04/2023 10:16 am
Bakari
(@bakari)
Manusje van alles

Als je hier punten pakt zijn het bonuspunten. Ik hoop op Lobete, als die jongen speelt gebeurd er altijd wel iets. 

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 07/04/2023 10:38 am
Langstraat reageerde
Ton1989
(@ton1989)
Lid

@bakari of toch Biereth.?

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 08/04/2023 6:20 pm
Bakari
(@bakari)
Manusje van alles

Opzich een ingecalculeerd verlies, maar de manier waarop is natuurlijk schandalig. Geen beleving, de achterhoede hield openhuis en voorin was het los zand. En waarom nu op eens 4-3-3 gaan spelen? De 5-3-2 is juist ideaal tegen dit soort tegenstander. 

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 09/04/2023 10:46 pm
copi
 copi
(@copi)
Lid

Straks tegen Groningen weer spierballen laten zien weet je wel, maar tegen Rotterdam zuid acteren als natte kranten. Zo kweek je toch niet echt respect. Ze zullen in Enschede wel achter hun oren krabben. Hebben we wel goed gedaan om die kale een contract aan te bieden. 

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 09/04/2023 11:06 pm
Schuurspons
(@schuurspons)
Lid

Jammer van het resultaat, ook al zijn dit niet de plekken waar je punten hoeft te halen. Eerlijk gezegd snap ik de keuze voor 4-3-3 hier niet, de kracht van dit elftal ligt in 5-3-2 zeker tegen dit soort teams. Je merkt ook dat we een kapstok als Kramer missen waardoor je er toch niet heel erg goed uit komt. Enorm balen dat je hier toch wat tegengoals om je oren krijgt, verliezen in de Kuip is natuurlijk geen schande maar op deze manier vond ik het toch een beetje onnodig. Ook weer jammer voor het volle uitvak, het lijkt wel alsof er een vloek op rust want telkens als er bij ons een vol vak mee gaat dan presteert RKC slecht. Volgende week Groningen thuis, tijd om weer stappen te zetten naar playoffs Europees (voelt toch best gek om te zeggen zo, normaal hebben we het over die andere playoffs). Als we punten kunnen pakken tegen Groningen, GAE, Volendam en Cambuur (en het liefst ook Utrecht) dan zouden we toch wel eens dichtbij kunnen komen. 

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 10/04/2023 12:33 am
Luc
 Luc
(@luc)
Luctor et emergo

Slechte beslissing om 4-3-3 te spelen tegen dit Feyenoord.

Waarom niet de beproefde wijze van spelen hanteren tegen deze sterke tegenstander.

Toen de opstelling bekent gemaakt werd wist ik al dat we het heel zwaar zouden gaan krijgen.

Tactische blunder, het is niet anders.

Op naar Groningen, het zal toch niet zo zijn dat dit geweldig seizoen als een nachtkaars uit gaat hé?

BeantwoordenCiteren
Topic starter Geplaatst : 10/04/2023 1:51 pm
Deel: