Forum

AZ - RKC
 

AZ - RKC

Ton1989
(@ton1989)
Lid

Ik moest gisteren wel beetje lachen bij ESPN hadden ze het erover dat RKC is uitgespeeld, feitelijk klopt dat wel. Maar toen dacht ik als we winnen kunnen we nog wat stijgen en krijgen we meer tv gelden toch? Voor RKC zijn dat fikse bedragen, genoeg om voor te spelen nog.
AZ is uitgespeeld, gezien onze huidige vorm denk ik dat er best een stuntje in zit zeker omdat AZ denk ik niet zo'n schik aan dit potje heeft

 

Plays offs Conference leauge is niet meer mogelijk toch?

 

Citeren
Topic starter Geplaatst : 13/05/2022 9:42 am
Ikzelf reageerde
(@ikzelf)
Lid

Inderdaad, met onze huidige vorm zie ik ook best een overwinning mee gaan naar Wolluk.

8e worden is inderdaad niet meer mogelijk omdat Heerenveen en Eagles tegen elkaar spelen. 

Iedere plek die die nog stijgen levert inderdaad wat meer tv geld op.

Dit bericht is 2 jaar geleden aangepast door Ikzelf
BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 13/05/2022 10:23 am
Ton1989 reageerde
Ton1989
(@ton1989)
Lid

@ikzelf ah ja dat was het inderdaad...  
Zal Oosting gewoon de vaste basis het veld in sturen? Verwacht wel wat eerdere wissels etc..
Is het ook ergens bekend hoeveel TV gelden je krijgt per plek?

BeantwoordenCiteren
Topic starter Geplaatst : 13/05/2022 10:31 am
(@ikzelf)
Lid

@ton1989 

Dit kon ik vinden :

https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Eredivisie_(mannenvoetbal)

 

Onderstaand is seizoen 2020-2021 als het goed is 

 

Dit bericht is 2 jaar geleden aangepast door Ikzelf
BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 13/05/2022 10:47 am
Ton1989 reageerde
RKCW
 RKCW
(@rkcw)
Lid

Ik zie ons geen punten pakken, AZ speelt laatste wedstrijd voor eigen publiek en zal er echt nog wel wat van willen maken. 
De spelers van RKC hebben al gefeest en gehost en 'moeten' nu nog een reisje naar Alkmaar maken voor de spelers niks meer op het spel staat. 

Ik hoop natuurlijk op een professionele instelling met de daarbij behorende strijd, zeker voor de meereizende uitsupporters. TV gelden voor de club zal de spelers een spreekwoordelijke worst wezen, tenzij er een kleine bonus tegenover staat.

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 13/05/2022 10:48 am
(@basbrok)
Lid

Wat een luxe!

Speelronde 34 en wij kunnen het hebben over 'spelen voor de TV-gelden'. Niet zelden is dit de speelronde waarin we bezig zijn met "als, dan" en aan het rekenen zijn wat we zelf moeten doen en wat onze concurrenten moeten doen.

 

Morgen kunnen we -heel onwennig- in alle rust de wedstrijd kijken. Een vrij vreemde gewaarwording, maar wat mij betreft doen we dat volgend jaar nog wat weken eerder.

 

Play offs Europees zit er voor ons niet meer in, en eerlijk is eerlijk: op sportief gebied hebben we daar ook weinig te zoeken. 

 

Laten we er morgen maar gewoon een leuk potje van maken. Beide clubs spelen nergens meer om, dus kunnen zonder druk spelen. AZ zal misschien wat rustiger aan doen met de play offs in het vooruitzicht, maar ik denk dat Pascal Janssen geen gekkigheid in z'n opstelling gaat doen. Misschien degenen die wat pijntjes hebben overgehouden aan woensdag rust geven. 

 

Maar ach, eigenlijk maakt het me ook weinig uit. Voor de cent zou het leuk zijn om 13de te eindigen, maar als we uiteindelijk 15de worden, vind ik dat ook helemaal prima! Weer een seizoen de critici de mond gesnoerd! Probleemjongen Kramer, maakte er gewoon 10. Friese Misser Odgaard, wordt in verband gebracht met Feyenoord en PSV.... degradatiekandidaat RKC.... is na speelronde 33 gewoon safe!

 

Morgen? Achterover zitten en kijken hoe de strijd onder ons zich ontwikkelt. De nummers 14 tot 17..... die zullen slecht slapen vanavond! 

En in dat perspectief is onze zege op Heracles nóg belangrijker geweest! In Almelo slapen ze slecht vannacht!

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 14/05/2022 3:18 pm
(@zotgaard)
Lid

Wat een prachtig seizoen jongens. Heerlijke overwinning om mee te eindigen.

 

Dank iedereen!!

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 15/05/2022 4:45 pm
Tim reageerde
(@basbrok)
Lid

Onverwachte manier om het seizoen af te sluiten! Het seizoen eindigen op een 10de plaats, dat werkt de komende jaren stevig door in de TV-gelden. Of we er meteen de vruchten van plukken.... zal vast wel, maar die berekening is zo complex dat ik geen idee heb wat er nu extra in de la zou komen door de zege op AZ.

 

Desalniettemin, 1-3 gewonnen uit bij AZ. Normaal zou je dan extatisch zijn, maar ik heb hem vandaag vrij rustig beleefd. Was geen beste partij van beide kanten. Uiteindelijk winnen wij 1-3..... maar het had ook zomaar omgekeerd kunnen zijn. Achterin waren we de eerste helft vreselijk! Hadden we geluk dat AZ ook niet scherp was.

 

Mooi dat Kuijpers en Gaari scoren, gouden wissels!

 

Voor de rest: seizoen afgesloten op een keurige 10de plek, degene die dat vooraf voorspeld had was opgenomen op een gesloten afdeling

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 15/05/2022 4:57 pm
Ton1989 reageerde
Ton1989
(@ton1989)
Lid

Prachtige afsluiting zo...

BeantwoordenCiteren
Topic starter Geplaatst : 15/05/2022 5:18 pm
Deel: