RKC in gesprek met oude bekende

De transferdeadline komt met de dag dichterbij. De window is nog ongeveer twee weken open en dus is ook RKC nog druk om te kijken of er versterkingen voor het elftal beschikbaar zijn. In die zoektocht is de club uitgekomen bij een oude bekende. Er lopen namelijk gesprekken met Florian Jozefzoon.

Jozefzoon is uiteraard geen onbekende in Waalwijk. De buitenspeler speelde eerder al twee periodes in Waalwijk. In 2011/2013 kwam de Surinamer over van Ajax, waarna hij na een goed seizoen aan PSV werd verkocht. Na verschillende avonturen in het buitenland kwam Jozefzoon in 2022/2023 opnieuw in Waalwijk terecht. In dat seizoen speelde hij 26 wedstrijden waarin hij vijf keer scoorde en één assist gaf. 

Afgelopen seizoen kwam de inmiddels 33-jarige Jozefzoon uit voor het Turkse Bandirmaspor, waar hij in 29 wedstrijden tot vier goals en zes assists kwam. 

Nu is Jozefzoon opnieuw transfervrij en lopen de gesprekken met de club voor een nieuw verblijf in Waalwijk, waar Jozefzoon de aanval een impuls moet geven. 

Wordt op korte termijn vervolgd. 

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *