Forum

Willem II - RKC
 

Willem II - RKC

Pagina 2 / 2 Eerste  
Zeljko
(@zeljko)
Lid

Het stuk van Tempelman slaat de spijker op z’n kop. Met verdedigers die niet kunnen opbouwen is het des te opmerkelijker dat Anita niet meetraint in Waalwijk. Hij kan enorm belangrijk zijn in de as. In de opbouw, maar ook in het neerzetten van het elftal. Wat mij betreft kan hij de leider zijn die nu van achteruit ontbreekt..

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 15/09/2024 8:28 pm
copi
 copi
(@copi)
Lid

Ze konden Lokesa verkopen voor anderhalf miljoen, maar nee hoor. Is hij soms het oogappeltje van Fraser? Zou alsnog Anita contracteren als hij tenminste wedstrijdfit is en als hijzelf nog wil. Of zit RKC nu op zwart zaad.

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 15/09/2024 8:41 pm
(@dejanrkc)
Lid

Heeft er iemand een idee of Fraser ontslagen gaat worden? Of dat er op zijn minst een transfervrije speler wordt aangetrokken? Een Anita/Jozefzoon/Yakoubi? Ik weet dat een trainer ontslaan vaak niet het gewenste effect brengt, maar je moet haast toch wat gaan proberen nu? Er zijn nul komma nul aanknopingspunten! Ik zou oprecht ook niet weten tegen wie RKC dan wel punten moet gaan pakken en op welke manier. Fraser en deze selectie is gewoon geen match gebleken. Dat zag je vorig jaar al deels en nu helemaal. Je kunt de spelers niet (meer) wegdoen, dus dan moet de trainer weg! Doe wat, probeer wat.

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 15/09/2024 9:05 pm
Bakari
(@bakari)
Manusje van alles

@copi hoewel ik echt wel het talent in Lokesa zie is 1.5 mil gewoon jackpot voor Rkc. zeker gezien Fraser hem toch verkeerd gebruikt. Het niet binnen halen van Anita is bizar, dat is dus echt een speler van de buitencategorie.

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 15/09/2024 9:12 pm
Starbuck
(@starbuck)
Lid

waar was Van de Water eigenlijk? Nog niet fit/inzetbaar? Hopelijk dat hij er tegen Sparta wel staat. 

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 16/09/2024 11:46 am
Luc
 Luc
(@luc)
Luctor et emergo

Kritiek op Fraser is gedeeltelijk terecht, ik ben geen fan van hem, maar hij moet met deze selectie maar een elftal zien te smeden.

Gebrek aan kwaliteit achterin, geen leiderschap op het middenveld, gebrek aan creativiteit en daadkracht voorin.

Ik zou zeggen, ga 5-3-2 spelen, maar je hebt gewoon geen 3 eredivisiewaardige verdedigers!!!!

Wanbeleid van Mo, hij is voor mij toch wel de hoofdschuldige van deze (bijna) historisch slechte seizoenstart zonder enig perspectief voor de rest van het seizoen.

BeantwoordenCiteren
Topic starter Geplaatst : 16/09/2024 12:13 pm
NILSRKC vond dit leuk
Bakari
(@bakari)
Manusje van alles

@luc en dan Anita wegsturen... Dat is de leider op het middenveld die we nodig hebben.

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 16/09/2024 1:57 pm
Luc vond dit leuk
(@peter404)
Lid

Ik zie nog wel kansen om degradatie te ontlopen dit  seizoen, maar dan moeten er wel wat veranderingen plaatsvinden. Dan pleit ik voor:

1. Het ontslag van Fraser. Je hebt daarna een trainer die kan motiveren nodig die ook wat tactische wijzigingen kan doen tijdens een wedstrijd.

2. Systeem aanpassing naar 3 centrale verdedigers en twee wingbacks (Lelieveld en Familla Castillo)

3. Van Osch wordt eerste doelman. Straalt meer uit dan Houwen en is gewoon een betere keeper.

4. Tijdens de winterstop een ervaren extra centrale verdediger aantrekken. Samen met vd Buijs en van Gelderen moet deze speler dan de centrale verdediging vormen. Ik zou daarnaast ook nog graag een buitenkansspeler bij zien (type destijds Jan Verthongen). Meer dan één of twee versterkingen hoef je niet te halen. Clubs die in het verleden meer dan 2 of hooguit 3 spelers haalden degraderen alsnog.

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 16/09/2024 3:25 pm
(@pascal)
Lid

@peter404 

1. 100% mee eens. Iemand die kan motiveren en misschien ook wat opportunistischer gaat spelen. Trainerswissel sorteert niet altijd effect, maar genoeg voorbeelden dat het ook wel ineens kan gaan lopen. Kijk bij PEC met Dick Schreuder of WII bij Grim/Hofland. Die clubs sloegen zich allemaal voor de kop dat ze niet eerder ingegrepen hadden, dan hadden ze het uiteindelijk nog gewoon gered. 

2. Tot de winterstop kun je dit systeem niet spelen met de huidige verdedigers. 

3. 100% mee eens. 

4. Ook helemaal mee eens. Er daar mag best de knip voor getrokken worden. Een kaliber Seuntjes maar dan voor de verdediging. 

 

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 18/09/2024 8:30 am
Pagina 2 / 2 Eerste  
Deel: