Forum

RKC Waalwijk - FC G...
 

RKC Waalwijk - FC Groningen

Pagina 3 / 3 Eerste  
(@kees-brands)
Lid

@bakari 

Het onbegrijpelijke is, dat Fraser achteraf tevreden was over de opbouw. Het was natuurlijk allemaal veel te traag en voorspelbaar. Het leek of de spelers in het veld nog moesten nadenken wat ook alweer de bedoeling was. Bij veel spelers gebrek aan vertrouwen. Van den Buys als exponent hiervan. Veel te grote ruimtes op het veld en totaal geen antwoord op de spelopvatting van Groningen met veel lopende mensen. Ik vraag mij af wat voor voorbereiding er is geweest. Verder missen we achterin en op het middenveld gewoon loopsnelheid om iets te corrigeren. Dit gaat Jozefszoon niet oplossen. 

 

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 19/08/2024 2:49 pm
Bakari
(@bakari)
Manusje van alles

@kees-brands Ik vind het ook wel zorgwekkend. Je zag eind vorig jaar dat Lelieveld en Oukili al met minder vertrouwen speelde, en nu Buijs en Roemeratoe ook al.

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 19/08/2024 3:53 pm
Bakari
(@bakari)
Manusje van alles

Vogels heeft getekend, we hebben weer 4 doelmannen. Succes Luuk! Dat je een zelfde route als Etienne mag gaan. 

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 19/08/2024 3:55 pm
(@willem)
Lid

Zie liever Felida op de plaats van Roemerato, die kan alleen verkeerd lopen, balletje terug, is geen opbouwer. Felida denkt tenminste nog naar voren.

Oukili snel verkopen, gaat duels niet aan, laat zich aftroeven, zet geen blok, trekt zijn been terug,  denk dat ie bang is om geblesseerd te worden ivm transfer. Van de Venne gaat wel de duels in, maar moet afleren van die lompe overtredingen te maken, anders heeft ie zo een rode kaart te pakken.
Meijers op de bank en dan Juan in zijn plaats, heeft sowieso een betere voorzet dan Meijers.

2 buitenspelers eens wisselen van plaats.

En hopen dat Fraser eens iets anders uit de hoed tovert ( tactisch ) bv iets sneller wisselen als je achter staat, fatsoenlijk met de reserve spelers omgaat

( warm lopen, zitten , weer warmlopen, zitten en dan niet brengen of veel te brengen.

 

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 19/08/2024 4:20 pm
Bakari
(@bakari)
Manusje van alles

@willem Roemeratoe was vorig jaar juist goed aan de bal en juist qua positionering erg sterk. Ik denk dat Roemeratoe echt wel naar voren denkt, maar niet mag (zoals iedereen). Je ziet dat er een team staat zonder zelfvertrouwen en dat is de coach toch wel aan te rekenen.

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 19/08/2024 5:04 pm
(@willem)
Lid

onze Poolse spits 3 wedstrijden waarvan 1 voorwaardelijk 

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 19/08/2024 8:52 pm
(@wiellus)
Lid

Wij zien het allemaal, maar de mensen die er bij RKC over gaan niet.. Er is 0 chemie tussen de selectie en de trainer/staf en hij/ze laten ze met een tactisch plan spelen waar geen enkele speler achter lijkt te staan, zich prettig bij lijkt te voelen en in lijkt te geloven. Maar helaas zullen we het er toch mee moeten doen, want ik geloof niet dat Mo en co daar iets aan gaan doen..

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 19/08/2024 8:56 pm
Pagina 3 / 3 Eerste  
Deel: