Forum

RKC Waalwijk - Exce...
 

RKC Waalwijk - Excelsior

Pagina 2 / 3 Eerste     Laatste
Ton1989
(@ton1989)
Lid

Mooi! Goed gevoel over zondag.
Ik hoop dat we het initiatief durven te nemen, gelijk laten merken dat er niks te halen valt
Erg benieuwd ook of bijvoorbeeld Anita nu wel in de basis start bijvoorbeeld, voor de rest zal er niet veel veranderen denk ik.

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 02/09/2022 7:24 am
Bakari
(@bakari)
Manusje van alles

@nickvanzijp Top, als Oosting dan nog durft over te stappen op een 4-3-3 met Bakari als linksback dan zijn we een stap verder. 

 

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 02/09/2022 3:53 pm
(@rafstrk)
Lid

Dramatische wedstrijd!! Met deze achterhoede ga je niet never nooit halen…

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 04/09/2022 1:06 pm
(@barie)
Lid

Is onze verdediging nog op vakantie?

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 04/09/2022 1:14 pm
Ton1989
(@ton1989)
Lid

5-2 dat omzetten zorgde voor een enorme impuls en die Lobete en Anita wat een kwaliteit 

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 04/09/2022 2:28 pm
Bakari
(@bakari)
Manusje van alles

Een wedstrijd met 2 gezichten, wat heet...

De 2e helft vielen een aantal zaken goed, hopelijk ziet Oosting dat ook. Lelieveld centraal en Bakari al back  maken de verdediging stukken beter. Hopelijk zien we Gaari dus niet meer terug in de basis. Ook aanvallend stond het daardoor veel beter. Bakari brengt diepgang, loopvermogen en durft een bal voor te gooien. Lelieveld is defensief heel goed, maar geen aanvallende verdediger. En ga aub 4-3-3 spelen met Lobete en Jozefzoon. We hebben zoveel aanvallende potentie en daar doen we niks mee. Wat moet Lobete denken, op de bank bij RKC naar het gestuntel van Gaari en Lutonda kijken omdat de coach zijn systeem heilig heeft verklaard. 

De cijferS:

Vaessen: 5.5, echt veel te doen had hij niet, goals kon hij volgensmij weinig aan doen. Maar toch weer wat gekke momenten en zijn spelhervattingen waren weer eens matig. 

Lelieveld: 1e helft 4 2e een 7. Hij is geen wingback die de gehele rechterflank kan belopen en aanvallende impulsen geeft. Maar centraal met Adewoye en v.d Buijs ging het meer dan prima. 

Gaari: 4, tja wat moeten we er over zeggen. De man is niet goed genoeg, dit kan je 100 jaar blijven proberen maar hij gaat nooit goed genoeg worden. Soms heeft hij aardige momenten, maar daarna kan dat meteen weer omslaan dat de meest bizarre fouten. Lekker laten banken voortaan. 

Adewoye: 7. Zo vaak loopt hij de gaten dicht of zit hij er nog net tussen. Een waardige vervanger voor Melle waar we echt niet meer inleveren. 

Vd. Buijs: 7. Speelde een prima pot. Wel bizar dat hij corners moet gaan nemen. 

Lutonda: 5.5 en dat is 1 punt voor de goal. Die jongen heeft het gewoon niet. Defensief erg zwak, dekt ook altijd minimaal 3 meter van de man af. En aanvallend is zijn enige wapen hard lopen. Wel een goede goal trouwens. 

Anita: 7. 1e helft ook zwak, maar 2e helft kwam hij ook beter in zijn spel. Hij is gewoon sterker met meer voetballend vermogen en ruimte om zich heen. De 2e helft stonden Bel Hassani en Clement verder naar voeren en kwam hij ook beter in zijn spel. 

Clement: 7. Mag blijven staan, vult Anita en Bel Hassani beter aan. Wel moet RKC wel met meer druk naar voren durven spelen. 

Bel Hassani 7.5: Heerlijke  voetballer. Werkt hard, durft een actie te maken en op goal te schieten. Samen met Adewoye onze belangrijkste speler. 

Jozefzoon: 6.5 speelde niet slecht, maar in dit systeem is hij weggooide potentie. 

Kramer: 6.5: De 2e helft met Bakari en ballen vanaf de flank komt hij beter tot zijn recht. Ook als RKC dieper staat en de langebal speelt heb je veel meer aan hem.

Wisselt: 

Lobete: 7.5 Viel weer geweldig in. Een jongen die 2 verdedigers kan bezighouden en slim ruimte maakt voor anderen. 

Bakari: 7.5: Hopelijk zijn de ogen van Oosting geopend. Hoort met de huidige RKC backs gewoon altijd te spelen. Brengt diepgang, heeft een actie en natuurlijk 5 longen. 

De rest heeft amper iets gedaan. 

 

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 04/09/2022 2:48 pm
Frankie 1988 reageerde
(@dickdrunen)
Lid

@bakari Lutonda 5.5? Kom op man. Die jongen speelt zijn beste wedstrijd tot noch toe voor RKC. Voor mij was hij de man of the match samen met Clement. 

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 04/09/2022 3:56 pm
(@ikzelf)
Lid

@bakari 

Oneens mbt Lelieveld, hij kan dat juist wel! Zie ook zn prachtige terugtrekpassje en assist waaruit Clement scoort.. En idd Lutonda verdient een hoger punt, hopelijk tankt deze jongen vandaag zelfvertrouwen en gaat hij ons positief verrassen 🙏🏻

Dit bericht is 2 jaar geleden aangepast door Ikzelf
BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 04/09/2022 5:50 pm
Zeljko
(@zeljko)
Lid

Dat Bakari en Lobete vanaf heden in de basis starten lijkt me logisch 😅. Ze brachten balans in het elftal en hiermee meer dreiging. Tegen PSV starten we gegarandeerd in 5-3-2:

Vaessen

Bakari - Lelieveld - Vd Buijs - Adewoye - Lutonda

Anita

Clement - Bel Hassani

Kramer - Lobete

Tegen mindere tegenstanders zie ik graag een 4-3-3 zonder Lutonda en met Jozefzoon. Overigens verwacht ik dat ze Bakkali zijn (inval)debuut laten maken tegen zijn oude club in Eindhoven. Ik ben zeer benieuwd naar hem! Had eigenlijk gehoopt dat ze hem vandaag al wat minuten zouden laten maken..

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 04/09/2022 6:53 pm
Bakari
(@bakari)
Manusje van alles

@dickdrunen Man of the match op basis van wat? Defensief liepen ze hem zo voorbij en offensief buiten de goal om vooral weer vastlopen.

Vergelijk dat eens met Bakari...

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 04/09/2022 9:17 pm
Bakari
(@bakari)
Manusje van alles

@ikzelf Hij legt die bal zeker goed terug. Maar offensief zie je vooral dat hij ongemakkelijk is aan de bal. Daardoor veel foute passen of tikkies terug. Bakari is al wing back gewoon de betere optie, die heeft meer diepgang, loopvermogen en aanvallende capaciteiten. Lelieveld speelde centraal stukken beter en het gehele team stond meteen beter. 

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 04/09/2022 9:18 pm
(@dickdrunen)
Lid

@bakari Defensief werd hij vandaag zeker niet voorbij gelopen. Kwam ook omdat bij Excelsior bijna alles over de andere flank ging. In de eerste wedstrijden vond ik Lutonda ook niet sterk, maar vandaag heeft hij laten zien dat hij potentie heeft. 

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 04/09/2022 9:45 pm
Bakari
(@bakari)
Manusje van alles

@dickdrunen Potentie nog wel....

Hij werd totaal voorbijgelopen, offensief weer dramatisch. Hij kan hard lopen, meer zit er simpelweg niet in....

2e helft ging vooral beter omdat ze hem meer oversloegen in het spel en alles over rechts lieten gaan. 

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 04/09/2022 9:52 pm
Luc
 Luc
(@luc)
Luctor et emergo

echt een wedstrijd met 2 gezichten.

1e helft defensief dramatisch, elke Excelsior aanval, was meteen gevaarlijk, we zijn en blijven, zonder verdedigende versterking zeer kwetsbaar.

2e helft, focus op de aanval, en dáár ligt onze sterkte met deze selectie. goed combineren, veel dreiging, en een omzetting (lelieveld ipv Gaari) en Bakari op LB, zorgde voor controle en rust.

Laten we met deze opstelling maar starten vanaf nu, toch meer evenwicht, maar onze verdediging blijft een bottleneck, weer 2 doelpunten tegen, zelfs tegen Excelsior.....

maar ik ben blij hoor, maar ook een beetje teleurgesteld in onze technische staf, dat de verdediging zo kwetsbaar is gebleven.

MOTM; Pelle Clement!

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 04/09/2022 10:03 pm
(@rafstrk)
Lid

Deze wedstrijd laat je mijn mening zien Dat we geweldige aanvallende kwaliteiten hebben maar dat het verdedigend toch beter moet.

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 05/09/2022 9:16 am
Pagina 2 / 3 Eerste     Laatste
Deel: