Forum

RKC Waalwijk - Ajax
 

RKC Waalwijk - Ajax

Pagina 2 / 2 Eerste  
Michiel Kramer
(@michielk)
Lid

Kort door de bocht om dit op onze supporters af te rekenen hoor.. als die Ajax supporters op de thuis tribune lekker hunzelf koest houden gebeurd er helemaal niks. Actie-reactie.

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 29/09/2024 8:46 pm
copi
 copi
(@copi)
Lid

Maar al met al is het negatieve begin record geëvenaard.

RKC Eredivisie 2009/10, 7 gespeeld 0 punten doelsaldo -16, einde van de rit gedegradeerd

RKC Eredivisie 2024/25, 7 gespeeld 0 punten doelsaldo -16, einde van de rit ?

MVV Eredivisie 1997/98, 7 gespeeld 0 punten doelsaldo -20

Dus nog net geen record sinds invoering Eredivisie 1956, maar daar kan nog verandering in komen

als RKC volgende week uit tegen FC Utrecht speelt.

 

Dit bericht is 2 weken geleden 2 keer aangepast door copi
BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 29/09/2024 8:48 pm
(@nilsrkc)
Lid

gespeeld naar de mogelijkheden en zeker ook naar de sterkte van de selectie we hadden nog uren door kunnen spelen maar scoren gingen we echt niet doen je creëert zo weinig omdat je zeker voorin maar ook op meerdere plekken in de selectie kwaliteit mist imo

 

en tsja wat er tijdens en  na de wedstrijd gebeurde heb niet alles meegekregen maar dat was zeker niet best en ik moet zeggen dat ik me er altijd over verbaas hoe t toch altijd kan dat in onze hoek (zit zelf op GG)  naast het uitvak ongeveer elke wedstrijd uitsupporters zitten dat is imo vragen om problemen zeker als ze gaan provoceren na een goal van de tegenstander snap ook niet dat RKC hier niks tegen doet 

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 29/09/2024 11:41 pm
(@wiellus)
Lid

Dat record gaan we sowieso halen, want zowel bij Utrecht als thuis tegen Twente gaan we niks halen. Gisteren welgeteld 1 schot op goal, dan wordt het heel moeilijk om überhaupt iets van een resultaat te halen. Hopelijk is FC niet te lang uitgeschakeld, want wat een verademing tov Meijers is dat zeg. Van Gelderen speelde ook een prima pot en zoals hiervoor al gemeld, leken Lelieveld en Van de Buijs ook beter te spelen met hem er bij. Oukili tja, die moet maar even een paar weken op de bank gaan bedenken waar zijn oude niveau is gebleven. En zet Cleonise nou eens een keer op links 

BeantwoordenCiteren
Topic starter Geplaatst : 30/09/2024 8:06 am
(@basbrok)
Lid

Ik moet beginnen met mijn ongelijk toe te geven! Vooraf zag ik in Van Gelderen geen centrale verdediger, maar hij heeft me gister echt positief verrast. Vond hem daar echt prima functioneren.

 

En laten we toch ook even de loftrompet afspelen voor Tim van de Loo! Wat een rasvoetballer is dat zeg! Daar gaan we echt nog veel plezier aan beleven. 

En een Weidmann precies hetzelfde. 

 

Als we dan toch degraderen, laat me dan in ieder geval wekelijks naar zulke spelers kijken. 

 

Voorin creëer je weinig en is het vooral hopen dat Rooie Richard en Van der Water straks daar verandering in kunnen brengen. 

 

En ik moet nog meer ongelijk toegeven dat ik Houwen steeds zekerder vind ogen. (Al is het daardoor voor mij nog onbegrijpelijker dat we 200k voor een reservekeeper afgetikt hebben)

 

Voor de rest: naar behoren en naar mogelijkheden gespeeld. Ajax was ook zeker niet denderend, maar er werd in ieder geval wat passie getoond. We hebben de huid duur verkocht en eigenlijk is dat het enige dat de RKC-supporter verwacht.

 

(Jaja, ik heb de positieve bril op vandaag! We hebben de laatste weken genoeg gezeurd over wat we allemaal niet kunnen of hebben. Laten we vooral maar kijken naar wat we wel hebben!)

Dit bericht is 3 weken geleden aangepast door BasBrok
BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 30/09/2024 10:29 am
Zeljko
(@zeljko)
Lid

Van Gelderen stond inderdaad erg goed centraal achterin. Ook Van de Loo en Weidmann lieten zien veel potentie te hebben.

Wel vraag ik me elke wedstrijd meer af of Zawada daadwerkelijk een versterking is ten opzichte van Kramer (los van de hele discussie over aanvoer vanaf de flanken). Persoonlijk denk ik namelijk dat Kramer nog steeds de spits is die meer goals maakt, ook in de situatie waar we momenteel in zitten..
BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 30/09/2024 10:39 am
DrDoom vond dit leuk
Bakari
(@bakari)
Manusje van alles

@willem Het gaat mij nog eens zozeer om dat. Maar ik vind het storend om in ons eigen stadion het gevoel te hebben in het vak van de tegenstander te zitten. En dan ook nog de radicalere kant van de tegenstander. Nu wint Ajax, maar ik wil niet meemaken dat zij de boel gaan afbreken en ik daar met mijn gezin tussen zit. 

Verder is de situatie bijzonder vervelend omdat we ook nog eens voor enkele minuten werden opgesloten, met diezelfde Ajax supporters. Nu begreep ik dat de stewards daarmee veel hebben voorkomen en goed werk hebben verricht. We leven in een voetbalcultuur waar het samengaan van supporters gewoon niet kan, zelfs niet altijd in het “rustige” Waalwijk. Voorkomen is dan beter dan genezen. Ik snap ook oprecht niet dat HH vol zat met harde kern van Ajax. 

Dat er gevochten werd is natuurlijk dieptriest laat dat duidelijk zijn en een smet op een al niet fraai seizoen. 

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 30/09/2024 5:32 pm
Bram
 Bram
(@bram)
Oprichter Redactie Supporter

@wiellus Dit zal op hele korte termijn verbeteren heb ik begrepen

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 01/10/2024 7:27 am
(@wiellus)
Lid

@bram ik ben positief verrast door de voorbeschouwing op de website van RKC zelf

BeantwoordenCiteren
Topic starter Geplaatst : 04/10/2024 7:46 pm
BasBrok vond dit leuk
Pagina 2 / 2 Eerste  
Deel: