Forum

RKC - NEC
 

RKC - NEC

Pagina 1 / 2   Laatste
Ton1989
(@ton1989)
Lid

Zat vanmorgen te kijken maar zonder te spelen gewoon op plek 8 blijven staan! Nu wacht NEC dus thuis aanstaande zaterdag. Daar liggen genoeg mogelijkheden voor drie punten.

Dit bericht is 1 jaar geleden aangepast door Ton1989
Citeren
Topic starter Geplaatst : 14/03/2023 4:25 pm
Luc
 Luc
(@luc)
Luctor et emergo

Zal toch geen gemakkelijke match worden denk ik, NEC is een stugge, goed georganiseerde ploeg, met creativiteit in Tannane en Schöne en een goede keeper in Cilessen.

In Nijmegen ook 6-1 verloren, weliswaar met 10 man, maar toch.

NEC is kampioen gelijk spelen, zal me ook niet verbazen als dat zaterdag ook gaat gebeuren, maar ik hoop natuurlijk op meer.

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 14/03/2023 5:53 pm
Ton1989
(@ton1989)
Lid

@luc Eens hoor, maar inderdaad we speelden bijna geheel de wedstrijd met 10 man. Bij winst kom je gewoon ruim 6 punt voor op de 9e plek!

BeantwoordenCiteren
Topic starter Geplaatst : 15/03/2023 9:27 am
Bakari
(@bakari)
Manusje van alles

Schandelijke pot. Dramatisch gewoon. Waarom speelde Bel Hassani niet? 

Het is nu wel tijd om Lutonda op de bank te gaan zetten voor Bakari. Wat was Lutonda slecht zeg, hij is weer terug bij af. 

 

We hadden een flink gat kunnen slaan, nu moeten we weer voor Volendam gaan vrezen. Als we Go Ahead verliezen kunnen we zomaar uit de top 10 vallen. 

Dit bericht is 1 jaar geleden aangepast door Bakari
BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 19/03/2023 1:13 am
(@ikzelf)
Lid

@bakari 

 

Wat een gezwets weer zeg! 1 minder wedstrijd van die (jonge) jongen waarbij het hele team gewoon een dramatische eerste helft speelde en hij is weer terug bij af 😂😂

Snel vergeten deze zaadpot en beide voetjes weer op de vloer! 

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 19/03/2023 1:18 am
Bakari
(@bakari)
Manusje van alles

@ikzelf Hij is de laatste paar wedstrijden al weer bezig aan een dalende lijn. Bakari was vandaag een verademing, beter aan de bal, beter in duels. 

Verder waren de wissels van Oosting net zo bizar als zijn opstelling. Op de hoge bal gaan spelen en Kramer er uit halen en met Lobete in de spits gaan spelen. En waarom zo defensief beginnen? 

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 19/03/2023 1:23 am
(@willem)
Lid

Vond het een taktische fout van Oosting, hij moet toch ook zien dat het middenveld werdt overlopen, had veel eerder moeten wisselen ipv Lelieveld te laten zwerven op het middenveld.

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 19/03/2023 1:39 pm
Ton1989
(@ton1989)
Lid

ongelukkige pot wel vond ik, wanneer we een van die twee kansen in het begin hadden gemaakt was het een heel ander duel geworden.. Nu gebeurt het een keer niet en is een 0-3 wel een grote marge.

Wel goed geknokt en hadden nog wel een goal moeten maken vind ik, verder kop op en op naar de volgende pot

BeantwoordenCiteren
Topic starter Geplaatst : 20/03/2023 1:50 pm
(@dejanrkc)
Lid

Is het iemand anders ook opgevallen dat het stadion de afgelopen paar thuiswedstrijden - ondanks dat het goed vol zat (tegen PSV zelfs uitverkocht) - muis en muisstil is? Afgelopen thuiswedstrijd tegen NEC bijvoorbeeld hadden we een prachtige start met goed gevulde tribunes en mooi vuurwerk. Vervolgens wordt daar totaal geen vervolg aan gegeven op de tribunes. Zelfs uit hoekie ES, die nog enigszins elke wedstrijd zijn best doet om lawaai te maken, komt helaas niet veel meer vandaan. Op die manier helpen we ons team ook niet echt op moeilijke momenten. Ik weet dat RKC er nooit bekend om stond hele luidruchtige tribunes te hebben, maar het wordt nu wel extreem stil/saai.

Dit bericht is 1 jaar geleden 2 keer aangepast door DejanRKC
BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 21/03/2023 2:59 pm
(@robink)
Lid

@dejanrkc 
Even ingaand op de wedstrijd tegen NEC als je binnen pak en beet 15 minuten 3 goals om de oren krijgt en je team speelt als een zak hooi begrijp ik wel dat de stemming/moreel op de tribunes niet al te best is, en er daardoor maar weinig gezongen word.

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 21/03/2023 5:47 pm
(@ikzelf)
Lid

@dejanrkc 

 

valt op zich wel mee behalve idd tegen Nec. 
Omdat de fanatics zich in het hoekje bevinden komt het gewoon niet altijd zo over op tv maar ook niet aan de andere kanten van het stadion ondanks dat de jongens in het hoekie echt wel hun best doen!

Wat dat betreft vind ik dat de fanatieke supporters die de sfeer maken gewoon altijd achter de goal moeten zitten/staan! Die trekken dan vanzelf de rest van de mensen mee en dan krijg je een hele korte zijde met sfeer! 

Ik weet dat hier behoorlijk wat haken en ogen aan zitten maar toch zou dit wel veel schelen qua sfeer, beleving en uitstraling! 

Dit bericht is 1 jaar geleden 2 keer aangepast door Ikzelf
BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 22/03/2023 12:39 am
RobinK reageerde
(@barie)
Lid

@ikzelf Het zou inderdaad een stuk beter zijn als het sfeervak weer naar achter het doel zou verplaatsen, je zou sowieso beter te horen zijn en je krijgt misschien ook wat meer over-en-weer met het uitvak wat ook voor meer sfeer kan zorgen. Daarnaast zit ES nu vol waardoor je ook niet echt doorstroom hebt vanuit andere vakken van mensen die misschien wel mee willen doen. Eigenlijk zou er een keer een balletje over opgegooid moeten worden al denk ik niet dat de mensen op EE er veel voor voelen om te gaan verplaatsen.

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 22/03/2023 12:45 pm
(@robink)
Lid

@ikzelf 

Ik sta altijd zelf op ES en zing altijd mee of we nou voor staan of niet. Maar heb het idee dat het geluid in de hoek gewoon niet weg kan. Misschien door de akoestiek? Ben namelijk wel van mening dat de hoek altijd zijn best doet om sfeer te maken.

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 22/03/2023 12:45 pm
Bakari
(@bakari)
Manusje van alles

@robink "vroeger" op EE waren ze ook veel hoorbaarder.

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 22/03/2023 3:04 pm
(@ikzelf)
Lid

@robink 

 

Helemaal met je eens Robin, het geluid vanuit een hoek valt gewoon weg. Daarnaast zie je de sfeer ook gewoon niet zo goed omdat het een donker hoekje in het stadion is, dit zou veel beter zichtbaar en met name hoorbaar zijn wanneer je met zn allen achter de goal zou zitten! Het is niet voor niks dat bij vrijwel alle Bvo’s de harde kern achter de goal zit. 

inderdaad denk ik niet dat mensen op EE uit zichzelf zullen gaan verplaatsen maar als je gewoon besluit om met de hele hoek een seizoenskaart voor EE te kopen en de eerste paar wedstrijden op tijd aanwezig bent en achter de goal gaat staan het zo opgelost is, de mensen die dat niet fijn vinden zullen dan vanzelf aan de zijkanten van het vak gaan zitten. 

Wij zitten zelf na jaren in de hoek nu op EE en doen daar ons best maar het valt best tegen om mensen om ons heen mee te krijgen! 

Wat Barie zegt ook mee eens, je hebt geen mogelijkheden meer om uit te breiden in de hoek terwijl daar volgens mij genoeg mogelijkheden/behoefte aan is! 

wellicht toch eens als Hoekie E het gesprek aangaan met Rkc…

Dit bericht is 1 jaar geleden aangepast door Ikzelf
BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 22/03/2023 3:21 pm
Pagina 1 / 2   Laatste
Deel: