Forum

GAE - RKC
 

GAE - RKC

Pagina 2 / 2 Eerste  
(@wiellus)
Lid

Je zal maar supporter van RKC zijn en elke week naar dit zielloze en inspiratieloze elftal moeten kijken.. Aangezien Allach er prat op gaat dat hij nog nooit een trainer heeft ontslagen heb ik er een hard hoofd in dat er op dat gebied iets gaat veranderen..

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 25/08/2024 7:07 pm
Bakari
(@bakari)
Manusje van alles

Opzich hebben ze het nog redelijk gedaan met 10 man. 

Maar man man wat mist dit team beleving en een tactisch strijdplan. En waar is Kramer, er gaan allerlei geruchten over ruzie met Fraser. 

Fraser moet snel met iets gaan komen anders gaan we naar de slachtbank zonder enige vorm van verzet. 

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 25/08/2024 8:45 pm
(@willem)
Lid

@bakari hoorde dat kramer weggelopen was van de training toen ie hoorde dat hij niet in de basiself stond.

 

 

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 25/08/2024 9:37 pm
(@willem)
Lid

Een Meijers kan echt niet meer, fout van hem bij eerste tegendoelpunt, heeft geen 1 voorzet gegeven die aankwam

lokesa had goede acties vandaag maar een rendement van 0

Cleonise ?….

 

oukili al twee wedstrijden zijn been teruggetrokken, en nu van die lompe overtreding op de middenstip, hadden ze gewoon 8 ton voor moeten vangen, nu kan ie alleen nog maar naar een kkd club

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 25/08/2024 9:41 pm
Zeljko
(@zeljko)
Lid

@bakari,

Bij ESPN werd zowel voor als na de wedstrijd duidelijk dat de afwezigheid van Kramer geen betrekking heeft op Fraser. Hij gaf voor de camera meermaals aan dat het een keuze vanuit de club is geweest en het antwoord op de vraag waarom Kramer vandaag afwezig was ligt bij Mo of Michiel. Voor de wedstrijd liet Fraser zelfs blijken dat hij Kramer er vandaag graag bij had gehad, maar hij de keuze van de club respecteert.. al bij al een bijzonder verhaal op een zeer ongelukkig moment!

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 25/08/2024 9:41 pm
Zeljko
(@zeljko)
Lid

@willem Bij doelpunt twee zag Meijers er ook niet goed uit..

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 25/08/2024 9:43 pm
(@willem)
Lid

En dan heb je Fraser, die niemand kan motiveren, geen fatsoenlijke opstelling maakt en een wisselbeleid dat niemand snapt, weer in de 80!stevminuut.

er loopt ook geen 1 speler die uitstraalt dat ie het naar zijn zin heeft onder die trainer

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 25/08/2024 9:46 pm
Streppel1968
(@streppel1968)
Lid

We roepen allemaal over een cv erbij, maar van Eijma deed het echt naar behoren. Ons probleem op het moment is onze backs. Lelieveld is het helemaal kwijt, en Meijers wordt er met zijn leeftijd ook niet beter op zacht uitgedrukt) Volgens mij hebben we castillio ervoor aangetrokken en van Gelderen. Als ik Fraser was, zou ik eens met die gaan beginnen.

Middenveld heeft 0 creativiteit, en lopen zonder inspiratie, en strijdplan rond. Scheidsrechter was erg snel met zijn kaarten, maar deed dat niet partijdig. alleen GAE deed het slimmer. Erg domme tweede gele kaart van Oukili. Nadeel voor GAE als ze hem contracteren deze week is dat hij dan nog een schorsing heeft van 1 wedstrijd.

Margareth deed het niet onaardig. in de spits, maar van Cleonise komt als buitenspeler geen bal bij de spits(en) terecht. Lokesa heeft echt wel techniek, maar het komt er niet uit. Rendement is 0. is zeker geen buitenspeler. Jakobsen vond ik wel positief invallen. er staat wel "iemand" ipv Lokesa van 1 meter 50. Sterk, en volgens mij redelijk snel.

We komen eigenlijk kwalitatief op alle vlakken tekort, en weet niet of Fraser er dat nog bijgespijkerd krijgt. Het is over het algemeen gewoon niet goed genoeg. Weet niet of een andere trainer er dat wel ingeslepen klrijgt, ben er bang voor. En Fraser is niet het tactisch genie, die het met een passend strijdplan om kan zetten, of op kan lossen. Als we niet een echte kwaliteitsimpuls krijgen dmv buitenkansjes of huurspelers. Kunnen we dit seizoen beter schriftelijk afdoen, of we weten in december al, dat we volgend seizoen op vrijdagavond aan mogen treden.

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 25/08/2024 10:47 pm
Bakari
(@bakari)
Manusje van alles

@streppel1968 Ik verbaas mij hoeveel spelers echt minder zijn geworden onder Fraser. Lelieveld was onder Oosting een meer dan prima back, waarvan iedereen toen verwachtte dat hij nog wel een stap omhoog zou maken. maar er zit geen greintje vertrouwen in die jongen. Je mist vooral aansturing achterin, iemand die de boel neerzet.

Verder ga je het ook niet redden als de coach geen spelers beter maakt of een keer wat verrassend doet. Dit team is zeker niet minder dan waar Grim mee wist te handhaven. Al zou Fraser een keer de buitenspelers van kant laten wisselen, zelfs dat zit er niet in. 

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 26/08/2024 8:24 am
Starbuck
(@starbuck)
Lid

We zijn wel gewend aan een moeizame start, maar nu zie ik weinig om hoop uit te putten. We komen in iedere linie kwaliteit tekort. Vanuit de club blijft het ook stil; we schijnen een nieuwe algemeen directeur te hebben, maar ik heb geen idee wat zijn visie is.  Inmiddels lijkt RKC -zoals veel clubs trouwens- verworden tot een soort doorgangshuis voor spelers die na een jaartje RKC zo snel mogelijk weer door willen naar een 'betere' club (€€). Het team bestaat vooral uit talenten, wellicht deze week aangevuld met wat huurspelers. Ik hoop echt dat er een forse kwaliteitsimpuls komt, want op deze manier gaan we het laagterecord van Vitesse scherp stellen. 

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 26/08/2024 8:25 am
Pagina 2 / 2 Eerste  
Deel: